- Konu Sahibi Morsardunya
-
Elinizde kalıyorsa tutmayın. Size kendinizi değersiz hissettiren kimsenin yanında olmayınİyi aksamlar ,daha öncede yazmıştım konuyla ilgili...yani o kadar doluyum ki başlıktada yazdığım gibi nerden tutarsam tutayım hicbir yerden tutulur yani yok.bu sevgi eksikliği değil ,bu aldatilma değil bu sadece iletişim kuramama anlasamama ..bi tarafta bi zamanlar deli gibi sevdiğiniz adam bir tarafta Şuan da gelmiş olduğumuz durum...bazen sevgi yetmiyor iki kişi konuşup anlaşmıyorsa yetmiyor.bir insan her ağzını açtığında kavga etmeyi nasıl başarır biz basariyoruz her dakika her saniye...geldigimiz noktadan korkuyorum
zorladıkça daha beter çıkmaza giriyor zaten,daha çok mutsuz daha çok yorgun...yani esim yokken bebeğim daha mutluyum öyle niye var diyorumBir şey olmuyorsa zorlamanın da bir anlamı yok.
yani bizim en baştan beri net problemimiz iletişim kurmayı başaramamak o da bende aşırı alıngan aşırı gururluyuz ve bu bizi çıkmaza sürüklüyor .Her ilişkide olur bu, esas sorununuz nedir önemli olan o. Yani böyle olmanıza sebep olan bir şeyler olması lazım ki artık ilişkiniz çıkmaza girsin.
evet oyle düşünüyorum mutlu olmadiktan sonra birlikte olmanın ne anlamı var lakin geçmişe o kadar bağlıyım ki yaşadığımız güzel şeyler aklıma gelince biz nasıl bu hale geldik diyorum ...yani şuan bile gözlerim doldu bunları derkentutmayın madem.
bırakın.
biri ile mutlu olmak, hayati paylaşmak için birlikte olunur.
aksi durumda çok da bir anlamı yok
evet oyla düşünüyorum mutlu olduktan sonra birlikte olmanın ne anlamı var lakin geçmişe o kadar bağlıyım ki yaşadığımız güzel şeyler aklıma gelince biz nasıl bu hale geldik diyorum ...yani şuan bile gözlerim doldu bunları derken
evet ,malasef yenilerini biriktiremiyoruz didismektene ama adı üzerinde geçmiş.
güzel anılarınız sizi bir yere kadar bir arada tutmaya yeter.
yenilerini yaşamıyorsanız zaten bugün devam etseniz, yarın biter.
Yani anlaşabilmek için biraz yapıcı olmak, orta yolu bulmak lazım. Karşılıklı konuşmayı beceremezseniz anlamı yok tabi. Ne kadar zamandır berabersiniz?yani bizim en baştan beri net problemimiz iletişim kurmayı başaramamak o da bende aşırı alıngan aşırı gururluyuz ve bu bizi çıkmaza sürüklüyor .
3 yıl evlilik öncesi 5 yil evlilik canım yani bu 8 yıl içinde çokta iyi anlaştık diyemem ama bizi hep sevgi kurtardiYani anlaşabilmek için biraz yapıcı olmak, orta yolu bulmak lazım. Karşılıklı konuşmayı beceremezseniz anlamı yok tabi. Ne kadar zamandır berabersiniz?
Ay evet ilişki diyince sevgili zannettim ilk, evliyim desenize3 yıl evlilik öncesi 5 yil evlilik canım yani bu 8 yıl içinde çokta iyi anlaştık diyemem ama bizi hep sevgi kurtardi
evet oyle düşünüyorum mutlu olmadiktan sonra birlikte olmanın ne anlamı var lakin geçmişe o kadar bağlıyım ki yaşadığımız güzel şeyler aklıma gelince biz nasıl bu hale geldik diyorum ...yani şuan bile gözlerim doldu bunları derken
niye didişiyorsunuz ki sebep neevet ,malasef yenilerini biriktiremiyoruz didismekten
Zaten bir ilişki devam ediyorsa mutlaka taraflardan biri alttan alıyordurO zaman alttan al.
evliyiz canim 1 çocuğunuz var .bir an o kadar iyizAy evet ilişki diyince sevgili zannettim ilk, evliyim desenize
Sevgi zaten bir ilişki veya evliliği ayakta tutan, tahammülsüzlük de olabilir zaman zaman bunlar da çok doğal aslında. Hep didişmek yerine birbirinizi dinlemeyi becerebilseniz? Yani sorunu bilsem ona göre cevap vereceğim, şunu söyleyebiliyorum gurur hiçbir işe yaramıyor bence ikili ilişkilerde. Gururu bir kenara bırakın yani, oturun adam akıllı konuşun biz neyi halledemiyoruz niye sürekli tartışıyoruz diye. Böyle bir konuşma bir şeyleri daha net fark ettirir size belki.
evet yaramıyor fakat alttan alan hep ben olunca kendime olan güvenimi kaybediyorum sonrasında farkına varıyor yaptıklarının ama her defasında kirildikca kiriliyorumAy evet ilişki diyince sevgili zannettim ilk, evliyim desenize
Sevgi zaten bir ilişki veya evliliği ayakta tutan, tahammülsüzlük de olabilir zaman zaman bunlar da çok doğal aslında. Hep didişmek yerine birbirinizi dinlemeyi becerebilseniz? Yani sorunu bilsem ona göre cevap vereceğim, şunu söyleyebiliyorum gurur hiçbir işe yaramıyor bence ikili ilişkilerde. Gururu bir kenara bırakın yani, oturun adam akıllı konuşun biz neyi halledemiyoruz niye sürekli tartışıyoruz diye. Böyle bir konuşma bir şeyleri daha net fark ettirir size belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?