Bu iliskiyi nerden tutsam elimde kaliyor

Morsardunya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
2.101
18.169
158
Tekirdağ
İyi aksamlar ,daha öncede yazmıştım konuyla ilgili...yani o kadar doluyum ki başlıktada yazdığım gibi nerden tutarsam tutayım hicbir yerden tutulur yani yok.bu sevgi eksikliği değil ,bu aldatilma değil bu sadece iletişim kuramama anlasamama ..bi tarafta bi zamanlar deli gibi sevdiğiniz adam bir tarafta Şuan da gelmiş olduğumuz durum...bazen sevgi yetmiyor iki kişi konuşup anlaşmıyorsa yetmiyor.bir insan her ağzını açtığında kavga etmeyi nasıl başarır biz basariyoruz her dakika her saniye...geldigimiz noktadan korkuyorum

Her ilişkide olur bu, esas sorununuz nedir önemli olan o. Yani böyle olmanıza sebep olan bir şeyler olması lazım ki artık ilişkiniz çıkmaza girsin.

Elinizde kalıyorsa tutmayın. Size kendinizi değersiz hissettiren kimsenin yanında olmayın

Her ilişkide olur bu, esas sorununuz nedir önemli olan o. Yani böyle olmanıza sebep olan bir şeyler olması lazım ki artık ilişkiniz çıkmaza girsin.
yani bizim en baştan beri net problemimiz iletişim kurmayı başaramamak o da bende aşırı alıngan aşırı gururluyuz ve bu bizi çıkmaza sürüklüyor .

tutmayın madem.
bırakın.
biri ile mutlu olmak, hayati paylaşmak için birlikte olunur.
aksi durumda çok da bir anlamı yok
evet oyle düşünüyorum mutlu olmadiktan sonra birlikte olmanın ne anlamı var lakin geçmişe o kadar bağlıyım ki yaşadığımız güzel şeyler aklıma gelince biz nasıl bu hale geldik diyorum ...yani şuan bile gözlerim doldu bunları derken

e ama adı üzerinde geçmiş.
güzel anılarınız sizi bir yere kadar bir arada tutmaya yeter.
yenilerini yaşamıyorsanız zaten bugün devam etseniz, yarın biter.

Ilk konunuzu okudum da aslinda bir probleminiz yok esinle bu zamana kadar cok sabretmissiniz artik tahammulunuz azalmis ikinizinde. Kafa dagitmaya ihtiyaciniz var birbirinize tutunun atlatirsiniz insallah. Dogumumdan itibaren bende yalnizdim 1 gun bile kimse yoktu yanimda sixin gibi sezaryen oldum ve agir bi lohusalik gecirdim ilacsiz cok sukur geldi gecti bi sure sonra sabredemiyosun tahammul azaliyo bizde agzimizi her actigimizda kavga eder olmustuk. Hic sevgi eksikligi yoktu ama insanin sinirleri yipraninca oluyo boyle seyler inanki bizimle ilgilenen ilgili eslerimizde bizim kadar yorulup yipraniyor. Derdimi anlatip icimu dokerek bile rahatlayabilecegim kimse yoktu. Kafamiz rahatlamaya baslayip isler rayina gitince hersey coxuluyor suan cok sukur bi gerginlik kalmadi. Merak etme hersey edkidinden de guzel oluyor o zor zamanlarda insan sabredip birbirine destek olunca aile bagi daha da gucleniyor. Daha guzel gunler yasiyor insan

yani bizim en baştan beri net problemimiz iletişim kurmayı başaramamak o da bende aşırı alıngan aşırı gururluyuz ve bu bizi çıkmaza sürüklüyor .
Yani anlaşabilmek için biraz yapıcı olmak, orta yolu bulmak lazım. Karşılıklı konuşmayı beceremezseniz anlamı yok tabi. Ne kadar zamandır berabersiniz?

Yani anlaşabilmek için biraz yapıcı olmak, orta yolu bulmak lazım. Karşılıklı konuşmayı beceremezseniz anlamı yok tabi. Ne kadar zamandır berabersiniz?
3 yıl evlilik öncesi 5 yil evlilik canım yani bu 8 yıl içinde çokta iyi anlaştık diyemem ama bizi hep sevgi kurtardi

3 yıl evlilik öncesi 5 yil evlilik canım yani bu 8 yıl içinde çokta iyi anlaştık diyemem ama bizi hep sevgi kurtardi
Ay evet ilişki diyince sevgili zannettim ilk, evliyim desenize

Sevgi zaten bir ilişki veya evliliği ayakta tutan, tahammülsüzlük de olabilir zaman zaman bunlar da çok doğal aslında. Hep didişmek yerine birbirinizi dinlemeyi becerebilseniz? Yani sorunu bilsem ona göre cevap vereceğim, şunu söyleyebiliyorum gurur hiçbir işe yaramıyor bence ikili ilişkilerde. Gururu bir kenara bırakın yani, oturun adam akıllı konuşun biz neyi halledemiyoruz niye sürekli tartışıyoruz diye. Böyle bir konuşma bir şeyleri daha net fark ettirir size belki.

evet ,malasef yenilerini biriktiremiyoruz didismekten
niye didişiyorsunuz ki sebep ne

evliyiz canim 1 çocuğunuz var .bir an o kadar iyiz
evet yaramıyor fakat alttan alan hep ben olunca kendime olan güvenimi kaybediyorum sonrasında farkına varıyor yaptıklarının ama her defasında kirildikca kiriliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…