- Konu Sahibi Morsardunya
-
sürekli alttan aldığım için devam ediyoruz zatenZaten bir ilişki devam ediyorsa mutlaka taraflardan biri alttan alıyordur
Karşılıklı hoşgörü nede güzel oysa: (Zaten bir ilişki devam ediyorsa mutlaka taraflardan biri alttan alıyordur
yani esim ikizler burcu olduğu için dengesiz bir dediği bir dediğini tutmuyor bu beni aşırı yoruyorKarşılıklı hoşgörü nede güzel oysa: (
Benimki de ikizler :/ he deyip geciyorum.yani esim ikizler burcu olduğu için dengesiz bir dediği bir dediğini tutmuyor bu beni aşırı yoruyor
he he diyemiyorum çünkü bende oğlak burcuyum kabullenemiyorum yapıma tersBenimki de ikizler :/ he deyip geciyorum.
yani diyorum ya her konuda beni mutsuz eden şeyler var misal iletişim kuramama,cinsellik,benim önem verdiğim şeylere önem vermeme ,çok iyi sohbet ederken birden kavga edebiliyoruz ce küsme huyu herşeye bir alınganlik aşırı sinir ediyor beni ...babaannem hep der küsen erkekle çok zor ve yavrum ne huzur kalir ne isler yürür şubende öyle oluyorBi kaç örnek verseydin daha iyi yorum yapabilirdim.
Benim de çok anlaşamama problemim vardı ayrılığın eşiğinden çok döndük ama konuşa konuşa çözdük şimdi mutluyuz.
Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil ama birbirinizi taşımanız gerek.
tesekkur ederim yazınız iyi geldi bana.aynen aramızda öyle başka biri sevgisizlik problemi yok beni sevdiğini biliyorum daha bugün söyledi yani ikimizdede öfke kontrolü kalmadı çocuktan sonra ....onun isi agir biraz ,benim çocuğa tek bakmam bizim nefes almamızı zorlastirdi özünde kotu biri değil ama ikimkzin karakteri ortusmuyor sanırsamIlk konunuzu okudum da aslinda bir probleminiz yok esinle bu zamana kadar cok sabretmissiniz artik tahammulunuz azalmis ikinizinde. Kafa dagitmaya ihtiyaciniz var birbirinize tutunun atlatirsiniz insallah. Dogumumdan itibaren bende yalnizdim 1 gun bile kimse yoktu yanimda sixin gibi sezaryen oldum ve agir bi lohusalik gecirdim ilacsiz cok sukur geldi gecti bi sure sonra sabredemiyosun tahammul azaliyo bizde agzimizi her actigimizda kavga eder olmustuk. Hic sevgi eksikligi yoktu ama insanin sinirleri yipraninca oluyo boyle seyler inanki bizimle ilgilenen ilgili eslerimizde bizim kadar yorulup yipraniyor. Derdimi anlatip icimu dokerek bile rahatlayabilecegim kimse yoktu. Kafamiz rahatlamaya baslayip isler rayina gitince hersey coxuluyor suan cok sukur bi gerginlik kalmadi. Merak etme hersey edkidinden de guzel oluyor o zor zamanlarda insan sabredip birbirine destek olunca aile bagi daha da gucleniyor. Daha guzel gunler yasiyor insan
Evet kusen erkekle cidden zor ,yok benim esim cogu zaman hakli dahi olsa uzamasin diye kapatir konuyu baska konu açar. Peki hic tamamen küsüp konuşmamayı denedin mi belki surekli alttan aldigin icin boyle davraniyordur.yani diyorum ya her konuda beni mutsuz eden şeyler var misal iletişim kuramama,cinsellik,benim önem verdiğim şeylere önem vermeme ,çok iyi sohbet ederken birden kavga edebiliyoruz ce küsme huyu herşeye bir alınganlik aşırı sinir ediyor beni ...babaannem hep der küsen erkekle çok zor ve yavrum ne huzur kalir ne isler yürür şubende öyle oluyor
yok canım ya kendimden şüphe ederim ondan etmem zaten o kadar üşengeç ki benle zor uğraşıyorArada başkası olabilirmi cunku erkeler hayatlarinda biri olduğunda da agresiflesir ilgisiz olur değer vermez diye düşünüyorum açıkçası ben
evet zaten haftada düzenli olarak küseriz yemek yaparım ama önüne koymam konusmam başka odada dururum giderken haber vermem bi yere en fazla 3 gün kus durabiliyoruz ya o ya ben konusuyoruz sonra hiçbirşey yokmuş gibiEvet kusen erkekle cidden zor ,yok benim esim cogu zaman hakli dahi olsa uzamasin diye kapatir konuyu baska konu açar. Peki hic tamamen küsüp konuşmamayı denedin mi belki surekli alttan aldigin icin boyle davraniyordur.
canım ben evliyim 8 yildir hayatımda bu adam var gerisinide pek hatırlamıyorumSizin hiç güzel ve huzurlu bir ilişkiniz oldu mu şimdiye kadar?
canım ben evliyim 8 yildir hayatımda bu adam var gerisinide pek hatırlamıyorum
yok canım şimdiye kadar hic bu kadar olmamıştı galiba denesek iyi olacak ondada bende de öfke kontrolü yokHa tamam ben sevgilisiniz zannetdim :) iletişim problemleri çözmek için profesyonel yardım almayı denediniz mi hiç?
Bence tam kavga konusu açılacak gülerek konuyu değiştir sanki laf oralara hiç gelmemiş gibi davran, tartışma çıktığı anda hadi bi çay koyaym da içelim falan de mesela dagit konuyu.evet zaten haftada düzenli olarak küseriz yemek yaparım ama önüne koymam konusmam başka odada dururum giderken haber vermem bi yere en fazla 3 gün kus durabiliyoruz ya o ya ben konusuyoruz sonra hiçbirşey yokmuş gibi
yok canım şimdiye kadar hic bu kadar olmamıştı galiba denesek iyi olacak ondada bende de öfke kontrolü yok
diyorum ya onda bi dengesizlik var ikizler burcundan ötürü ailesiyle de öyle çünkü sadece bana karşı değil bi kavgacı yani var yani ama sadece sözsel şiddet yani hic yokturBence tam kavga konusu açılacak gülerek konuyu değiştir sanki laf oralara hiç gelmemiş gibi davran, tartışma çıktığı anda hadi bi çay koyaym da içelim falan de mesela dagit konuyu.
Kusmek de konusmak da cözmüyor esin pek anlasmaya yanasmiyor belli ki. Bi de boyle yapsan acaba surekli tartismaktan sıkıldığını kavga gurultu istemedigini bu sekilde anlar mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?