Bu ilişkiyi sürdürmem ne kadar doğru? yardım edin lütfen.. :(

neyapmali

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
5
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
sizinle paylaşip fikirlerinizi almak istediğim bir konum var. benim 2 yilldir süren bir ilişkim var. ancak ilişkimiz icerisinde cok inişler cikişlar yaşadık. erkek arkadaşımın bir cok yalanını yakaladım, beni aldattı, ama bir şekilde hepsi gecti gitti ve biz hala beraberiz. ama kafam cok karişik bazen beni cok bunaltıyor, gecmişte yaşadığımız sorunlardan ötürü sanırım ben ona olan saygimi kaybettim, tartiştğıımızda falan benim gözüm dönüyor ve hakarete varan şeyler söylüyorum kendisine.. aslında asla yapmayacağım bir şey bu ama o an kendime hakim olamiyorum, daha önceki 3 yıllık ilişkim de asla böyle şeyler yasamadik, cok ama cok düzgün bir ilişkimiz vardı gercekten. simdi böyle oluşu beni cok üzüyor o da tabi fazlasıyla rahatsiz bu durumdan, herşey yap hakaret etme diyor. birde dediğim gibi beni bazen cok bunaltıyor, ona fikirlerimi söylemem, herşeyin onun istediği gibi olmamasi, karşi cikmam falan ona pek uymuyor. erkek gibi konuşma benimle diyor. ailesini birebir tanımıyorum ama ailesiyle ilgilide kafamda soru işaretleri var, seviyorum diye görmezden mi geliyorum acaba? bu ilişkiyi sürdürmem yanliş mi diye düşünüyorum. mutsuz olmak istemiyorum asla. simdi diyeceksiniz ki madem emin degilsin bukadar sorun yaşamissınız niye devam ediyorsun. bunların yani sıra inanılmaz güzel yanlarida var, ve cok güzel şeylerde yaşiyoruz. o yüzden ikilimdeyim. devam mı tamam mı bilmiyorum. son günlerde yine üst üste tartıştık, sanırım iyice bunaldım ondan buraya yazıp fikirlerinizi almak istedim. tartiştğımızda cok sinirleniyorum, bu ilişki bana zarar mı veriyor diye düşünüyorum. güvenimde tabi sarsıldi daha önceki olaylardan ötürü. bunlari aşarmiyiz acaba, bu ilişki doğru mu yanliş mi? ne yapsam? bana fikir verirseniz sevinirim. teşekkürler......

seni aldattığı halde affettin onu öyle mi :53: :53:
bugun seni aldatanı yarın bir gün bazı yerlerden toplayamassınnn :ssz:
bence bu durum güvensizlikten kaynaklanıyor
bir de bir kız asla hakareti kendine yakıştırmamalı .
aldatma olmasa. düzeltilebilir öyle çok büyük bir sorun yok ama bu ilişkinin geleceği yok gibi sanki :105:

bunu söyliyeceğim aklıma gelmezdi.inan hep aldatılanlara dahi düzelir belki yorumu yaptım.yalnız bundan sonra yapmayacağım.hakaret ediyorum diye kızma kendine paşam aldatmayı bile yapmış ama hakaret edilmeyecek.oldu....................................... .bazı ilişkiler insanı yıpratır.bunu bende yaşadım.adamı istemediğim halde kopamadım.ayrılayım mı dediğine göre yola çıkmışsın sende.mutsuzda olmayacaksın.mutlu olsan bu ilişkinde şüphen olmazdı.kendimde yaşadım dedim.bir arkadaşımda yaşadı.özelliklerini sayam sana.2 konservatuar bittirdi,kaç yıldır çalışıyor,bir sürü müzik aleti çalıyor,arabası var,güzel,bakımlı vs vs. ünlü isimlere vokal yapmış bir hatun.geçen sene bir kaç ay biriyle çıktı.kızın bütün özgüven, gitti.o herif baya uçmuştu.masa falan deviriyordu..el kaldırma falanda avrdı.sende bunlar yok ama aldatma var.şimdi arkadaşım o heriften ayrıldı.ayrılır ayrılmaz bir iki haftada kendine geldi.şimdi eskisine bin basacak yakışılıkta,düzgün bir sevgilisi var,arkadaşımıda el üstünde tutuyor.geçen seneki haliyle bu seneki hali arkadaşımın dağlar kadar fark var.

Bu iniş çıkışlar hep içinde bişeylerin kabul edilememesinden kaynaklanıyor, yani tekrar şans verdiysen arkana bakmicaksın kabullenemiceksen de şans vermiceksin. Kendini düşün, neyi isteyip istemediğini- kabul edip edemiceğini böylece olay çözülür zaten.

Seni aldatmış bir adama istesende saygı duyamazsın zaten. Bir ilişkide tartışmalar hakaret boyutundaysa o ilişkiden hayır gelmez. Yerinde olsam devam etmezdim. Hem de aldattığını öğrendiğim andan itibaren.

bence btirmelisin simdi çok sevdiğin için affediosun gözün görmüo yaptıklarını ama bu böyle devam etmez o seni yine aldatr emin ol bir kez aldatp affedldyse yine yapar erkekler yol yakınken dön bence kendini düşün ilerde üzülmek istemiosan bitir

bunu söyliyeceğim aklıma gelmezdi.inan hep aldatılanlara dahi düzelir belki yorumu yaptım.yalnız bundan sonra yapmayacağım.hakaret ediyorum diye kızma kendine paşam aldatmayı bile yapmış ama hakaret edilmeyecek.oldu....................................... .bazı ilişkiler insanı yıpratır.bunu bende yaşadım.adamı istemediğim halde kopamadım.ayrılayım mı dediğine göre yola çıkmışsın sende.mutsuzda olmayacaksın.mutlu olsan bu ilişkinde şüphen olmazdı.kendimde yaşadım dedim.bir arkadaşımda yaşadı.özelliklerini sayam sana.2 konservatuar bittirdi,kaç yıldır çalışıyor,bir sürü müzik aleti çalıyor,arabası var,güzel,bakımlı vs vs. ünlü isimlere vokal yapmış bir hatun.geçen sene bir kaç ay biriyle çıktı.kızın bütün özgüven, gitti.o herif baya uçmuştu.masa falan deviriyordu..el kaldırma falanda avrdı.sende bunlar yok ama aldatma var.şimdi arkadaşım o heriften ayrıldı.ayrılır ayrılmaz bir iki haftada kendine geldi.şimdi eskisine bin basacak yakışılıkta,düzgün bir sevgilisi var,arkadaşımıda el üstünde tutuyor.geçen seneki haliyle bu seneki hali arkadaşımın dağlar kadar fark var.

Evet bir iki tamam bitti dediğim oldu ama seninde söylediğin gibi kopamadım bi türlü. peki sen ayrıldın mı? Aslinda birsürü ortak yönümüz var, cok iyi anlaştığımız konular var, ayni bakış acilarımız falan. Ama güvenimi sarstı, sanırım bütün sorunlar bundan kaynaklı..

Bu iniş çıkışlar hep içinde bişeylerin kabul edilememesinden kaynaklanıyor, yani tekrar şans verdiysen arkana bakmicaksın kabullenemiceksen de şans vermiceksin. Kendini düşün, neyi isteyip istemediğini- kabul edip edemiceğini böylece olay çözülür zaten.

haklısın aslında kabullenmek istiyor muyum bilmiyorum, neden kabulleneyim ki diyorum kendime bazen. aklım fikrim duygularım çok karışık.... :(

ikilemde kalınan durumlarda eline bir kağıt kalem alıp
eksilerini ve artılarını yazmak gerekir
sonra bakarsın hangisi daha fazla diye
siz zaten bütün eksilerini yazıp, iyi yönleri de var demişsiniz
o iyi yönler neler? hangisi ağır geliyor?
kimi insan aldatılmayı kabullenemez kimisi dayağı
kimisi hepsini kabul eder de içki içmesin yeter ki der
sizin olmazınız nedir?

bence btirmelisin simdi çok sevdiğin için affediosun gözün görmüo yaptıklarını ama bu böyle devam etmez o seni yine aldatr emin ol bir kez aldatp affedldyse yine yapar erkekler yol yakınken dön bence kendini düşün ilerde üzülmek istemiosan bitir

mutsuz olmak istemiyorum ilerde, zaten bu yüzden düşünmeye ve sorgulamaya başladım ilişkimi.. ama yaşanmış güzellikler, ortak birsürü yönlerimizin olmasi, bu sorunlarin dışında aslinda gayet iyi anlaşıyor olmak beni frenlıyor... kafam öyle karışık ki .... :(

ikilemde kalınan durumlarda eline bir kağıt kalem alıp
eksilerini ve artılarını yazmak gerekir
sonra bakarsın hangisi daha fazla diye
siz zaten bütün eksilerini yazıp, iyi yönleri de var demişsiniz
o iyi yönler neler? hangisi ağır geliyor?
kimi insan aldatılmayı kabullenemez kimisi dayağı
kimisi hepsini kabul eder de içki içmesin yeter ki der
sizin olmazınız nedir?

bende aslında öyle yapmaya calışıyorum, ama iyi yönlerinide siralayınca hakikaten kararsız kalıyorum. ben asla kabul etmem aldatılmayı derdim, ne işim olur cani cehenneme öyle insanin derdim ama başıma gelince öyle olmadigini gördüm.. bazen cok iyiz bazen de aklima yaptığı yanlış gelince deliriyorum, ozamanda işte cok alakasız bir anda sorun cikariyor durumuna düşüyorum. beni en cok düşündüren bir yapan yine yapar mı sorusu...

Çok yıpratıyor seni bu ilişki aldatılmak üstüne affedip devam etmek çok zordur. Affetmişsin ama unutmamışsın unutamayacaksın da. Aldatma zaten başlı başına saygısızlık saygının olmadığı bir ilişki de ne kadar güzel tarafları olsa da zaman kaybı ve ilerisi için pişmanlıktır.

Senin sorunun bir karar verememek değil bence..
Bir karar almışsın aslında ondan ayrılmayı istiyorsun zaten mantıklı olanda bu.. Ama uygulamada sorun yaşıyorsun..
Bunu yapmak zor gibi görünsede ilk bi zamanlar, başardıktan sonra daha da güçleniyorsun.. Ayrıldıktan sonra telefon numaranı değiştir mümkünse ve onu internetteki heryerden sil..
Çünkü iletişim kurmaya devam edersen yine dayanamaz dönersin ona..

Back
X