bunu söyliyeceğim aklıma gelmezdi.inan hep aldatılanlara dahi düzelir belki yorumu yaptım.yalnız bundan sonra yapmayacağım.hakaret ediyorum diye kızma kendine paşam aldatmayı bile yapmış ama hakaret edilmeyecek.oldu....................................... .bazı ilişkiler insanı yıpratır.bunu bende yaşadım.adamı istemediğim halde kopamadım.ayrılayım mı dediğine göre yola çıkmışsın sende.mutsuzda olmayacaksın.mutlu olsan bu ilişkinde şüphen olmazdı.kendimde yaşadım dedim.bir arkadaşımda yaşadı.özelliklerini sayam sana.2 konservatuar bittirdi,kaç yıldır çalışıyor,bir sürü müzik aleti çalıyor,arabası var,güzel,bakımlı vs vs. ünlü isimlere vokal yapmış bir hatun.geçen sene bir kaç ay biriyle çıktı.kızın bütün özgüven, gitti.o herif baya uçmuştu.masa falan deviriyordu..el kaldırma falanda avrdı.sende bunlar yok ama aldatma var.şimdi arkadaşım o heriften ayrıldı.ayrılır ayrılmaz bir iki haftada kendine geldi.şimdi eskisine bin basacak yakışılıkta,düzgün bir sevgilisi var,arkadaşımıda el üstünde tutuyor.geçen seneki haliyle bu seneki hali arkadaşımın dağlar kadar fark var.
Bu iniş çıkışlar hep içinde bişeylerin kabul edilememesinden kaynaklanıyor, yani tekrar şans verdiysen arkana bakmicaksın kabullenemiceksen de şans vermiceksin. Kendini düşün, neyi isteyip istemediğini- kabul edip edemiceğini böylece olay çözülür zaten.
bence btirmelisin simdi çok sevdiğin için affediosun gözün görmüo yaptıklarını ama bu böyle devam etmez o seni yine aldatr emin ol bir kez aldatp affedldyse yine yapar erkekler yol yakınken dön bence kendini düşün ilerde üzülmek istemiosan bitir
ikilemde kalınan durumlarda eline bir kağıt kalem alıp
eksilerini ve artılarını yazmak gerekir
sonra bakarsın hangisi daha fazla diye
siz zaten bütün eksilerini yazıp, iyi yönleri de var demişsiniz
o iyi yönler neler? hangisi ağır geliyor?
kimi insan aldatılmayı kabullenemez kimisi dayağı
kimisi hepsini kabul eder de içki içmesin yeter ki der
sizin olmazınız nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?