• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu insanlar napıyor böyle yaa

gerçekten sarılıp normal bir şekilde dışarıda oturuyorsanız, kadın çok ayıp etmiş. o şekilde size söz etse bile sonuçta böyle birşey yapmadığınız için erkek arkadaşınızda çok takmamıştır ama söz meclisten dışarı; kapalı bir bayan ve erkek arkadaşı sahilde oturuyordu ama öpüşmeler elleşmeler ohoooo sormayın. Dedem gitti yanlarına dayanamadı, ayıp değil mi bakın burada aileler, çocuklar var hiç mi utanmanız yok dedi. çocuk sanane dede pas git dedi:53: dedemde şimdi polisi çağırıyorum onada sanane dersin deyince tabi bunlar hemen kaçıp gittiler.

Yok canım hiç sanmıyorum
Aranızda aşk var sıradan birşey değil ki
O kadının ima ettiği gibi bir durum yok

Yok zaten

neden kendinizi suç işlemiş gibi görüyorsunuz ne demek o söze takılırsa aklı bulanırsa o kadar ahlak düşküneyse sevgiliniz o da size dokunmasın bir zahmet

Kadının sözü içime oturdu acaba oluştu kafamda sevgilimden kaynaklı değil

bizde buluşmuştuk parkta oturuyorduk bir ara sarıldık sadece parkta oturan teyzee bağırmasın mı işte aileleri bunları okuyor biliyorda kandırıyorlar hep terbiyesizler çocuklara kötü örnek oluyorlar terlik fırlattıgını bilirim :D

ahahaha :D :D

gerçekten sarılıp normal bir şekilde dışarıda oturuyorsanız, kadın çok ayıp etmiş. o şekilde size söz etse bile sonuçta böyle birşey yapmadığınız için erkek arkadaşınızda çok takmamıştır ama söz meclisten dışarı; kapalı bir bayan ve erkek arkadaşı sahilde oturuyordu ama öpüşmeler elleşmeler ohoooo sormayın. Dedem gitti yanlarına dayanamadı, ayıp değil mi bakın burada aileler, çocuklar var hiç mi utanmanız yok dedi. çocuk sanane dede pas git dedi:53: dedemde şimdi polisi çağırıyorum onada sanane dersin deyince tabi bunlar hemen kaçıp gittiler.

Biz ordan giderken defolun gidin dedi arkamızdan

özetle erkek arkadaşımın aklına takılır mı o cümleyi onu merak ediyorum

1 hafta önce falan sevgilimle buluştuk sarılıyorduk biri geldi napıyorsunuz gençler burda ayıp değil mi dedi.
Ama sadece sarılıyorduk.
Öpüşüp duruyorsunuz dedi
yuh dedim
kalkın gidin burdan dedi
bişey yapmıyoduk sarılıyoduk dedik.
Neyse öyle bi atışma oldu.
sonra kadın dedi bu kızın seninle evleniceğini mi sanıyorsun orasını burasını ellediğin kız dedi
şok oldum ve o cümlesi içimi acıtıyor ya yanlış bişey yapmadık

çoğalmaları da cabası. napsaydı sevgilin dövse miydi? o zaman sıkıntı olmuyor gerçi.

çoğalmaları da cabası. napsaydı sevgilin dövse miydi? o zaman sıkıntı olmuyor gerçi.

Kadına şiddetten zevk alır oldu toplumumuz, ama bi bayana sevgi gösterildiğinde ters tepki yapıyor bizim milletimizde...

“Bir kadını sokak ortasında dövebilir hatta öldürebilirsin. Ama öpersen toplum buna tepki gösterir. Çünkü değerleri olan bir toplumuz.”

“Bir kadını sokak ortasında dövebilir hatta öldürebilirsin. Ama öpersen toplum buna tepki gösterir. Çünkü değerleri olan bir toplumuz.”

aaa sen ne diyosun bacım eğer döverse karıyla koca arasına girilmez mantığı var ama öperse hoooppp aile var mantığı işliyor :27:

En sinir olduğum tavırlardan biridir..
Alaleme karışıp,namus bekçiliği yapanar,kendilerini dört dörtlük sananlar..
Aldırma canım Allah'a havale et..
Ben bu tip insanlara islamı yanlış anlamış şahsiyetler diyorum..
Bende sevgilimle gezerken,ki sadece elele tutuşmuş gidiyorduk,kadının birisi diyor ki kaç yıllık hayatımda ilk defa böyle bi ahlaksızlık gördüm ayıp ayıp :53:
Dönüp bakmadım bile ama işteee.. :19:
Seviyesizler.. :ssz:

Neredeyse tıpatıp aynısı benim de başıma geldi ama kadın sizde olduğu gibi değil de bana döndü aynen şöyle dedi ' sen bu çocuğun seni alacağını mı düşünüyorsun' ben şok sevgilim şok :) o zamanlar çok içerlemiştim o lafa çok kafamı takmıştım ama artık gülüyorum millet laf edecek insan arıyor.Sallaa :) Bir gün bir amca da aynı şeyi yaptı dershane çıkışı kardeşimi alacağım eve gidicez sevgilimle bekliyorum sadece elini omzuma koydu benim hiç bir şekilde temasım yok o derece yakınlık!! amca durdu sen ne yapıyorsun kız kardeşin böyle yapsa ne olur diye fırçaladı sevgilimi yok artık dedim ama geçti gitti :)

Böyle şeyleri duydukça izmirde yaşadigima şükrediyorum :ssz: bana böle bişey denk gelse teyze demem saçını başını yolarim rahatsız oluyosan defol git irana hay Allah ım ya insanlar sevdigiyle sarılamıcakmı yeter ya :47:

Back
X