• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu insanlar napıyor böyle yaa

Ben 19 yaşındayken Ankara Gençlik parkında kavuşan iki aşık olarak öpüşüyorduk
Güvenlik görevlisi gelip bizi kovmuştu
eski Sevgilim sert çıkmıştı ama ben hemen ortamı sakinleştirmiştim
hala da sevgilimle otururken (!) biri gelip bizi uyarsa yine 'tamam' der ortamı terkederim
Genç olarak bazı şeyler yapmak istiyoruz ama bizi uyaranlar da haklı
Özgürlük istedigini yapmak değildir, diğer insanlara saygı duyarak birlikte yaşabilmektir

Cok gicik olurum böyle insanlara,sizene...sarilmakta,elele olmakta ne varmis? Hic takmayin,eminim o kadinin kizi yada oglu oooo masallah neler yapiyordur,onlar ama cocuklarini melek saniyor... Önyargili insanlardan nefret ederim...bende esimle yasimizi göstermeyiz,yanimizda cocuk yoksa sevgili saniyolar tuaf bakanlar oluyo elele,sarili olunca falan,ki evli olmasak kimene...bide iki evladim var biri alti yasinda onu yanimizda görünce,aaa sizinmi? Evet! Cooook erken evlenmisiniz --> saskin bi surat ifadesi ve imali bi sekilde....hey allahim ilk cocugum dogdugunda 26 yasindaydim ne erkeni yaaaa

hala da sevgilimle otururken (!) biri gelip bizi uyarsa yine 'tamam' der ortamı terkederim
Özgürlük istedigini yapmak değildir, diğer insanlara saygı duyarak birlikte yaşabilmektir

Sarilmak ne zamandan beri saygisizlik oldu ki? Bunun nesi rahatsiz edici olabilir aklim almiyor.

acıkcası ulu orta yerlerde cok samimi olanları bende hoş bulmuyorum ancak siz o kadar abartılı bi şekişlde görüşmemişsiniz arkadaşınızla bu yüzdende kimsenin bişey demeye hakkı yok hemde bi arkadaşın dediği gibi böyle kızlar evlenilmezse öyle erkeklede evlenilmez Allah Allah:41:
bu arada babamın teyzesi ve arkadaşının basına gelen bişeyi anlatmak istiyorum..
bunlar bi gün iki yaşlı teyze gezmeye cıkıyolar parktan geçiyolar geçerken bi çift görüyolar ama resmen iç içe geçmiş sayılırlarmış.neyse diğer teyze alıyo bastonu yanlarına tabureye vuruyo bizim teyzeme yapma diye onu cekiştiriyo:1:
derken teyze diyoki ayıp be ayıp hadi diyo arada sarılır elini tutarsın yanağını öpersin de bune böyle diyo..
sonra o çocuk erkek olanda pişkinliğe vurup noldu teyze senindemi canın cekti cektiyse söyle diyo:53:

demek istediğim teyzenin yaptıgı yanlış ama bu cocugunki hepten yanlış:19:

sarılmakta bişey yok gayet masumca.ama bazıları nerdeyse ayak üstü kimseyi gözü görmeden yicekler birbirlerini hadi öyle görse teyze sizi bu tepkide haklı dicemde sarılmakla bu tepki abarrtı olmuş.

sarılmak dünyanın en seksi hareketiymiş. dolayısıyla teyze sizi başka bir şey yapıyor zannetmiş olabilir:6: eski toprak ne de olsa :ssz:

O cümlesi üzerine nasıl sessiz kaldın bilmiyorum. Ama ben teyze meyze dinlemez harbiden delirirdim yani . Zor alırlardı elimden. 1. Anneme-babama laf edilince 2. Namusuma laf edilince çıldırıyorum, gözüm görmüyor çünkü.

teyzeee üzülme seni de elleriz deseydiin ayy sinirrrrr

Terbiyesizlik yapmıyayım dedim onca insan içinde

“Bir kadını sokak ortasında dövebilir hatta öldürebilirsin. Ama öpersen toplum buna tepki gösterir. Çünkü değerleri olan bir toplumuz.”

:26: maaleseff

aaa sen ne diyosun bacım eğer döverse karıyla koca arasına girilmez mantığı var ama öperse hoooppp aile var mantığı işliyor :27:

Garip bi toplumuz..

En sinir olduğum tavırlardan biridir..
Alaleme karışıp,namus bekçiliği yapanar,kendilerini dört dörtlük sananlar..
Aldırma canım Allah'a havale et..
Ben bu tip insanlara islamı yanlış anlamış şahsiyetler diyorum..
Bende sevgilimle gezerken,ki sadece elele tutuşmuş gidiyorduk,kadının birisi diyor ki kaç yıllık hayatımda ilk defa böyle bi ahlaksızlık gördüm ayıp ayıp :53:
Dönüp bakmadım bile ama işteee.. :19:
Seviyesizler.. :ssz:

Bununda benzeri geldi başımıza erkek arkadaşım duymadı ama ben duydum.
Geziyoruz bizim bu civarda sokaktan geçiyoruz ama sokakta küçük bişey
Yanımızdan iki kadın geçiyo
Şunlara bak ne kadar ayıp terbiyesizler falan diyip geçti ama eleleydik yani

Neredeyse tıpatıp aynısı benim de başıma geldi ama kadın sizde olduğu gibi değil de bana döndü aynen şöyle dedi ' sen bu çocuğun seni alacağını mı düşünüyorsun' ben şok sevgilim şok :) o zamanlar çok içerlemiştim o lafa çok kafamı takmıştım ama artık gülüyorum millet laf edecek insan arıyor.Sallaa :) Bir gün bir amca da aynı şeyi yaptı dershane çıkışı kardeşimi alacağım eve gidicez sevgilimle bekliyorum sadece elini omzuma koydu benim hiç bir şekilde temasım yok o derece yakınlık!! amca durdu sen ne yapıyorsun kız kardeşin böyle yapsa ne olur diye fırçaladı sevgilimi yok artık dedim ama geçti gitti :)

Çok koyuyo o tarz laflar ya :/

Ben tutamazdım kendimi. Nefret ediyorum böyle kendini bilmezlerden.

Kalabalık olmasa sakin durmazdım

Ne yaptigimiz belli degil valla :1:

Gerçekten ya dövsen suç sevsen suç ?!

Böyle şeyleri duydukça izmirde yaşadigima şükrediyorum :ssz: bana böle bişey denk gelse teyze demem saçını başını yolarim rahatsız oluyosan defol git irana hay Allah ım ya insanlar sevdigiyle sarılamıcakmı yeter ya :47:

Sarılmak kadar masum bişey mi var sanki

Yaptığım kötü bişey değildi diyorum anlamadınız heralde konuyu bi okuyun ne demişim diye
Büyüğe saygı gösterdik, küçüğe gösterdik ama bu özveriyi kimse bize göstermiyor.
Biri dese '' sen bu kızla evleniceğini mi sanıyorsun orasını burasını ellediğin kız ! ne hissedersin masumken...

Cok gicik olurum böyle insanlara,sizene...sarilmakta,elele olmakta ne varmis? Hic takmayin,eminim o kadinin kizi yada oglu oooo masallah neler yapiyordur,onlar ama cocuklarini melek saniyor... Önyargili insanlardan nefret ederim...bende esimle yasimizi göstermeyiz,yanimizda cocuk yoksa sevgili saniyolar tuaf bakanlar oluyo elele,sarili olunca falan,ki evli olmasak kimene...bide iki evladim var biri alti yasinda onu yanimizda görünce,aaa sizinmi? Evet! Cooook erken evlenmisiniz --> saskin bi surat ifadesi ve imali bi sekilde....hey allahim ilk cocugum dogdugunda 26 yasindaydim ne erkeni yaaaa

At gözlüğü takan çok var

Sarilmak ne zamandan beri saygisizlik oldu ki? Bunun nesi rahatsiz edici olabilir aklim almiyor.

Benide o cümlesi rahatsız onurumu kırdı genç kızım ben yaptığımda bişey yokken orasını burasını elletmiş konumuna soktu beni..

acıkcası ulu orta yerlerde cok samimi olanları bende hoş bulmuyorum ancak siz o kadar abartılı bi şekişlde görüşmemişsiniz arkadaşınızla bu yüzdende kimsenin bişey demeye hakkı yok hemde bi arkadaşın dediği gibi böyle kızlar evlenilmezse öyle erkeklede evlenilmez Allah Allah:41:
bu arada babamın teyzesi ve arkadaşının basına gelen bişeyi anlatmak istiyorum..
bunlar bi gün iki yaşlı teyze gezmeye cıkıyolar parktan geçiyolar geçerken bi çift görüyolar ama resmen iç içe geçmiş sayılırlarmış.neyse diğer teyze alıyo bastonu yanlarına tabureye vuruyo bizim teyzeme yapma diye onu cekiştiriyo:1:
derken teyze diyoki ayıp be ayıp hadi diyo arada sarılır elini tutarsın yanağını öpersin de bune böyle diyo..
sonra o çocuk erkek olanda pişkinliğe vurup noldu teyze senindemi canın cekti cektiyse söyle diyo:53:

demek istediğim teyzenin yaptıgı yanlış ama bu cocugunki hepten yanlış:19:

Bak onlar içe içe biz sadece sarılmışız konuşuyoruz terbiyesizlikte yapmadık onun duyucağı şekilde sadece giderken sevgilim bizim duyabiliceğimiz sekilde saydırıyordu

sarılmakta bişey yok gayet masumca.ama bazıları nerdeyse ayak üstü kimseyi gözü görmeden yicekler birbirlerini hadi öyle görse teyze sizi bu tepkide haklı dicemde sarılmakla bu tepki abarrtı olmuş.

Aynen

sarılmak dünyanın en seksi hareketiymiş. dolayısıyla teyze sizi başka bir şey yapıyor zannetmiş olabilir:6: eski toprak ne de olsa :ssz:

Hay onun zannettiğine..

O cümlesi üzerine nasıl sessiz kaldın bilmiyorum. Ama ben teyze meyze dinlemez harbiden delirirdim yani . Zor alırlardı elimden. 1. Anneme-babama laf edilince 2. Namusuma laf edilince çıldırıyorum, gözüm görmüyor çünkü.

Zor tuttum kendimi..

ALLAH herşeyin iyisini bilir kötüsü başına gelsin demiyorum ama bu cümleyi birebir ona yaşatsın
kızı varsa kızına falan.
Hem o karınında bu cümleden haberi olsun.
Aklına dank etsin..

Eden bulur misali..

Bizim insanlarımız şiddete susar sevgiye tepki gösterir sonra da kalkar elaleme namus bekçiliği yapmaya çalışır.
Siz yine iyisiniz.
Biz sevgilimle bir akşam mahalledeki parkın birinde oturuyorduk. Yaz mevsimi tabi, insanlarda dışarıda oturuyor. Biz haliyle onlardan biraz uzaklaştık ama inan bana sadece oturuyoruz. Elimizde de kolalar var onları içiyoruz.

Bir müddet sonra bi polis arabası yanaştı.
Memur dedi ki kusura bakmayın şikayet olmuş kimliklerinizi alabilir miyiz.
Ben şok tabi.
GBT yapıp gittiler.

Düşün, oturan iki insanı şikayet edecek kadar saygısız tipler var.
Artık onların büyüklüğüne bile hürmet gösteremiyorum.

Sallayacaksın, ciddiye almayacaksın.

Bizim insanlarımız şiddete susar sevgiye tepki gösterir sonra da kalkar elaleme namus bekçiliği yapmaya çalışır.
Siz yine iyisiniz.
Biz sevgilimle bir akşam mahalledeki parkın birinde oturuyorduk. Yaz mevsimi tabi, insanlarda dışarıda oturuyor. Biz haliyle onlardan biraz uzaklaştık ama inan bana sadece oturuyoruz. Elimizde de kolalar var onları içiyoruz.

Bir müddet sonra bi polis arabası yanaştı.
Memur dedi ki kusura bakmayın şikayet olmuş kimliklerinizi alabilir miyiz.
Ben şok tabi.
GBT yapıp gittiler.

Düşün, oturan iki insanı şikayet edecek kadar saygısız tipler var.
Artık onların büyüklüğüne bile hürmet gösteremiyorum.

Sallayacaksın, ciddiye almayacaksın.

Az öncaki mesajımdada dedim büyüklere saygı küçüklere saygı anlayış ee biz biz nolucaz ?!

Güpegündüz hırsızlık oluyo da bir Allah'ın kulu sesini çıkarmıyo
İki genç birbirine sarılınca ahlak bekçisi mi olmuşlar
Hayret bişey

kımsenın kimsenin hayatina karismaya hakki yok
teyze sizi sokakta ahlaksizlik yapanlardan sanmistir malum sokaklarda neler goruyoruz millitin evi yok sokakta opusup koklasıyorlar bu bazı kesımlere ters oldugu icin tepki cekmissiniz.
bende gordugum zaman cok tuhafima gidiyor ama tepki vermiyorum .banane toplumu ben mi terbiye edicem.
herkesin kendi hayati opusuyor bile olsaniz kimsenin karismaya hakki yok.

Güpegündüz hırsızlık oluyo da bir Allah'ın kulu sesini çıkarmıyo
İki genç birbirine sarılınca ahlak bekçisi mi olmuşlar
Hayret bişey

Çok garip kişiliğimiz var bu bir gerçek..

kımsenın kimsenin hayatina karismaya hakki yok
teyze sizi sokakta ahlaksizlik yapanlardan sanmistir malum sokaklarda neler goruyoruz millitin evi yok sokakta opusup koklasıyorlar bu bazı kesımlere ters oldugu icin tepki cekmissiniz.
bende gordugum zaman cok tuhafima gidiyor ama tepki vermiyorum .banane toplumu ben mi terbiye edicem.
herkesin kendi hayati opusuyor bile olsaniz kimsenin karismaya hakki yok.

Ama anlamıyorlar

Bazi çiftler gerçekten sokak ortasında, otobüste falan abartıyorlar, ben şahsen rahatsız oluyorum bu görüntüden.
Ama bahsettiğin şekilde oturan bir çift bence bu durumun dışında. Elbette dileyen elele de gezer, sarılıp oturur da, küçük bir öpücük verir de. Önemli olan toplum içinde bayağı davranışlardan uzak kalmak.
Teyze gerçekten abartmış, gereksiz bir yargılama yapmış.
Söylediklerini hiç umursama bence. Sen kendini biliyorsan milletin ne dediği çok da üzmesin seni:7:

1 hafta önce falan sevgilimle buluştuk sarılıyorduk biri geldi napıyorsunuz gençler burda ayıp değil mi dedi.
Ama sadece sarılıyorduk.
Öpüşüp duruyorsunuz dedi
yuh dedim
kalkın gidin burdan dedi
bişey yapmıyoduk sarılıyoduk dedik.
Neyse öyle bi atışma oldu.
sonra kadın dedi bu kızın seninle evleniceğini mi sanıyorsun orasını burasını ellediğin kız dedi
şok oldum ve o cümlesi içimi acıtıyor ya yanlış bişey yapmadık

ayy ne sinir bir durum :20: bizde eşimle sevigliyken daha ilk buluşmalarımız (ikimiz de aşırı utangaç,elele bile tutuşmamışız hiç) bir parkta oturduk.bank falan da da yok.kaldırım gibi bir yer vardı oraya oturduk aramızda da baya mesafe var,dedim ya zaten çekingeniz.bir baktım 2 kişi geldi eşimi kenara çekti 'ahlak masasından... 'demez mi :53: ayy kendimi bir kötü hissettim bir kötüü anlatamam:50: insanın içine oturuyor böyle şeyler .boşver üzme kendini sen kendini biliyorsun yaa

Bazi çiftler gerçekten sokak ortasında, otobüste falan abartıyorlar, ben şahsen rahatsız oluyorum bu görüntüden.
Ama bahsettiğin şekilde oturan bir çift bence bu durumun dışında. Elbette dileyen elele de gezer, sarılıp oturur da, küçük bir öpücük verir de. Önemli olan toplum içinde bayağı davranışlardan uzak kalmak.
Teyze gerçekten abartmış, gereksiz bir yargılama yapmış.
Söylediklerini hiç umursama bence. Sen kendini biliyorsan milletin ne dediği çok da üzmesin seni:7:

O cümlesi acıttı canımı ya

ayy ne sinir bir durum :20: bizde eşimle sevigliyken daha ilk buluşmalarımız (ikimiz de aşırı utangaç,elele bile tutuşmamışız hiç) bir parkta oturduk.bank falan da da yok.kaldırım gibi bir yer vardı oraya oturduk aramızda da baya mesafe var,dedim ya zaten çekingeniz.bir baktım 2 kişi geldi eşimi kenara çekti 'ahlak masasından... 'demez mi :53: ayy kendimi bir kötü hissettim bir kötüü anlatamam:50: insanın içine oturuyor böyle şeyler .boşver üzme kendini sen kendini biliyorsun yaa

Hemde nasıl oturdu..

sevgilin seni evire çevire dövseydi, hatta yetinmeyip şöyle bir kaç yerinden bıçaklasaydı o gudubet kadın emin ol zerre rahatsız olmazdı.
pis ahlakı ve vicdanı bozulmazdı o kıt beynine göre. sevgiden yoksun, mutsuz insan bunlar. hepsi yok olsunlar.:47:

sevgilin seni evire çevire dövseydi, hatta yetinmeyip şöyle bir kaç yerinden bıçaklasaydı o gudubet kadın emin ol zerre rahatsız olmazdı.
pis ahlakı ve vicdanı bozulmazdı o kıt beynine göre. sevgiden yoksun, mutsuz insan bunlar. hepsi yok olsunlar.:47:

Git uzakta döv sevgilini derdi bekide..

ele ele tutuşanları en son garipsediğimde ilkokulda idim. o da böle küçüğüz ya, sevgilileri görünce "anaaa, abooo" gibisinden repliklerle hem utanıp hem gülüp onlara bakardık. :9:
el ele tutuşmak ne güzel şey, çok aşırıya kaçmadıkça, insanın kanı kaynayınca öpüşmek te güzel şey bence, ne var ki bunda. benim bazen kanım kaynar kocama böyle minicik öperim yanağından, bazen dudağına değdiririm dudaklarımı ne var bunda anlamıyorum ki. tabi ki bazen görüyoruz sokakta bildiğin sevişiyorlar ama böyle el ele tutuşmak, yürümek filan çook güzel şeyler. insanların bunlara ihtiyacı var. aile varmış ta bilmem ne. e ne güzel böyle mutlu çifti görünce ailedeki baba da belki karıcığının yanağına bir öpücük kondurur. gerzek kadın.
biz de eşimle sevgiliyken beni evime bırakıyordu, arabadan inerken polis gelip kimliklerimizi aldı gbt mize baktı afedersiniz ama kendimi o..pu gibi hissetmiştim, pislikler.

Back
X