- 22 Nisan 2014
- 1.064
- 869
- 73
tesekkür ederim bu güzel yorumunuz icinKimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Hayat senin hayatın... en iyisini yapıyorsun. Takma kafana :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkür ederim bu güzel yorumunuz icinKimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Hayat senin hayatın... en iyisini yapıyorsun. Takma kafana :)
samimiyetim yok mrb kolay gelsin iyi günler bundan ıbaret bu yüzden dondum kaldımBana market görevlısı o sekılde konusamaz mesela
yer mi acaba ?
Gereksiz samimiyetlere bence hiç gerek yok 20 yaşında olsanız neyse
konuşsunlar ne olacak ki?? boşanmak ayıp da degil. insanların agzı torba da degil. boşanan tek insan da degilsin yüz kızartıcı birşey de yapmamışsın. boşver..az önce markete gittim iş yerimle yan yana oldugu icin tüm calısanlarla mrb lıgımız var.az önce yine gittim reyondan bişeyyy alıcakken bir bayan calısan lraaaaaaaa diye bagırdı bende bişey dicek sandım ayagına gittim salaklık niye gidiyorsunki...Efendim dedim sen bi evlilik mi yaptın die sordu ben o an sok ve kalakaldım neden soruyorsun dedim hic oyle duydumda dedi benim elim ayagım birden bosaldı tutuldum halada ellerim titriyo size yazarken.Sadece ben bu konu hakkında konusmayı sevmiyorum diyebildim o sahısta,olabilir yani falan die kıvırdı.Ben calısıyorum ve hic kimseye sonradan tanıstıgım insanlara anlatmıyorum bıktım cunku bide erkekler duysun istemiyorum.simdi okadar kotu oldumki kendimi cok assaglanmıs hissettim niye boyle hissettim onuda bilmiyorum bana ne cüretle sordu mrb lastıgım insan onuda aklım almıyo bunlar benim gecmişimi mi konusuyolarmıs dedim kendime cok üzüldüm kızlar cok bosanmaktan gocunmuyorum ama sürekli onume cıkmasından yoruldum yıldım bide böyle patavatsızlardan![]()
evet tabiki yüz kızartıcı bi durum degil ama üstüne vazife olmayan insanların benim bu dururumu konusması beni ger dikonuşsunlar ne olacak ki?? boşanmak ayıp da degil. insanların agzı torba da degil. boşanan tek insan da degilsin yüz kızartıcı birşey de yapmamışsın. boşver..
tek yapmam gereken (bence ) etrafında ki insanlara iyice mesafeli olman gerekiyor gibi..
bu da insanlıgın acı gercegi.. agizı olan konuşuyor..evet tabiki yüz kızartıcı bi durum degil ama üstüne vazife olmayan insanların benim bu dururumu konusması beni ger di
Bosverrr gercekten sıkmayın canınızı hayat ınanaın cok kısa. Böyle seylere can sıkmaya degmez.. kendinize gğzel bır cay demleyın bır kıtap acın hafıf bır müzik.camın yanına oturmayıda unutmayın... ohhh misss. Zaten zor dönemler geçirmişsiniz. Artk kendı kıymetınıxı bilin...:))))ben samimi olmadım zaten samimi olsam bu kadar sok olmazdım mrb kolay gelsin den iberetti
aynen öyle herkes sizin gibi ince naif olsa keskebazı insnalar çok hadsiz. samimi bir arkadaşım var kurumda. ben biliyordum bir evlilk yaptığını daha önce ama asla yanında açmadım konuyu. aylar geçti o açtı biliyor musun bilmiyorum ama böyle dedi. hımm öyle mi dedim hiç bilmiyormuş gibi. çünkü benim haddim değildi. siz de bu durumdan rahatsız olmayın. hatta rahatsız olduğunzu belli etmek gibi bir hata da yapmayın. yapıştırın cevabı ayrılın o ortamdan.. arkadaşıma da aynısını diyorum. böyle ezik büzük durma olabilecek bişey kimsenin hiçbir konuda garantisi yok ki
cok tesekkür ederim :))Bosverrr gercekten sıkmayın canınızı hayat ınanaın cok kısa. Böyle seylere can sıkmaya degmez.. kendinize gğzel bır cay demleyın bır kıtap acın hafıf bır müzik.camın yanına oturmayıda unutmayın... ohhh misss. Zaten zor dönemler geçirmişsiniz. Artk kendı kıymetınıxı bilin...:))))