bu insanlar neden bu kadar patavatsız

evet öyle tabiki her seye üzülmemeli insan ama boyle bi konuda hersey degilki inanın hayatınızın önemli acılarından ve sürekli merak konusu olmak üzücü bide gereksiz insanlardan olması ayrı bi kırıcı

dediğim gibi ben de boşandım. bana da aynı lafı eden oldu. bu toplumda bu tepkilere hazırlıklı olmak gerekiyor. zamanla kabuğunuz kalınlaşacaktır diye umuyorum. alışmaya başlıyorsunuz bir yerden sonra. çünkü insanları değiştirmek imkansız. ancak kendi tepkilerinizi kontrol edebilirsiniz. yarın yine aynı durum olabilir. buna hazırlıklı olun ama bundan rahatsız olmayın.

Öff bıktım bu insanlardan bıktımmm... Hiçkimseye yapmam, en yakın arkadaşıma aldığı maaşı, evinin kirasını bile sormadım. Ama nerde patavatsız, haddini bilmez var beni bulur. Huyum gereği o andan laf da sokamam. Birkaç gün sonra aklıma gelir şöyle deseydim ya diye. Sonra iyicene sinir olurum offf :KK62:

Öf şu ön yargılar.
Nedir yani kötü bişey mi yapmışsın ne öğrenip eline geçecek.
Böyle dengesiz insanlarla çok karşılaşacağım sanırım.

• Beğen
Reactions: lra
aynen hala kendime gelemedim nasıl bu kadar kendini bilmez olabilirki bi insan

Bu tip insanlardan her yerde var, başkalarının hayatlarına burunlarını sokmaktan çekinmez ve hatta bilip bilmeden üzerine konuşurlar da. Emin olun siz bunu dert edindikçe ardı arkası kesilmeyecek ve gitgide bu insanlara karşı tahammülünüzü tüketerek bir yerden sonra "Eeh yetti be" sınırında gezmeye başlayacaksınız. Bunu yapmayın.

Aslında en güçlü noktalarınız bunlar biliyor musunuz? Başınızdan geçen evlilik, acısıyla-tatlısıyla sizi siz yapan tecrübelerden biri. Bundan sonra öylesi saçma tipler karşısında gerekiyorsa lafınızı sakınmayın.

"Bunun için mi çağırdın? Hee evlendim noldu? Giderdin mi merakını?" diye ezin.

• Beğen
Size ne ????
Deseydiniz

• Beğen
dediğim gibi ben de boşandım. bana da aynı lafı eden oldu. bu toplumda bu tepkilere hazırlıklı olmak gerekiyor. zamanla kabuğunuz kalınlaşacaktır diye umuyorum. alışmaya başlıyorsunuz bir yerden sonra. çünkü insanları değiştirmek imkansız. ancak kendi tepkilerinizi kontrol edebilirsiniz. yarın yine aynı durum olabilir. buna hazırlıklı olun ama bundan rahatsız olmayın.
evet ilk defa basıma geldi kesinlikle size katılıyorum artık böyle bi duruma hazırlıklıyım kimse ayrılmak icin evlenmiyor :(

Öff bıktım bu insanlardan bıktımmm... Hiçkimseye yapmam, en yakın arkadaşıma aldığı maaşı, evinin kirasını bile sormadım. Ama nerde patavatsız, haddini bilmez var beni bulur. Huyum gereği o andan laf da sokamam. Birkaç gün sonra aklıma gelir şöyle deseydim ya diye. Sonra iyicene sinir olurum offf :KK62:
aynen dondum ne diycegmi bile kestiremedim aynı beni tarif etmişsiniz

Bu tip insanlardan her yerde var, başkalarının hayatlarına burunlarını sokmaktan çekinmez ve hatta bilip bilmeden üzerine konuşurlar da. Emin olun siz bunu dert edindikçe ardı arkası kesilmeyecek ve gitgide bu insanlara karşı tahammülünüzü tüketerek bir yerden sonra "Eeh yetti be" sınırında gezmeye başlayacaksınız. Bunu yapmayın.

Aslında en güçlü noktalarınız bunlar biliyor musunuz? Başınızdan geçen evlilik, acısıyla-tatlısıyla sizi siz yapan tecrübelerden biri. Bundan sonra öylesi saçma tipler karşısında gerekiyorsa lafınızı sakınmayın.

"Bunun için mi çağırdın? Hee evlendim noldu? Giderdin mi merakını?" diye ezin.
ahh ahh keske aklıma gelseydide yapsaydım

Bu sorunun ne yeri ne zamanı soran kişi samimi değil sizinle. Üslup berbat kendi terbiyesizliği üzülmeyin. Her zaman her durumda var böyle insanlar azarlasaydınız bi güzel. Ne münasebet ona mı kaldı sormak. Bi daha yapamazdı.

Demek dikkat çekici birisin ki medeni halin merak edilip konuşuluyor .İnsanları değiştiremezsin ama onları bozabilirsin ki sen de farkındasın boşluğuna gelmiş oturtan bir cevap verememişsin .
Demek ki burnunu biraz havaya kaldıracaksın bu tür insanların yanında ..
Boş ver ..meyveli ağaç taşlanır ,gül geç..

• Beğen
Aynen beni basimada benzeri olay geldi.bir iki kez gorduyum,sami olmadigim.bir kadin .a neden bosandinki diye sormazmi.Cevab bile vermedim,o yokmus gibi davrandim.Boyle insanlarla bas etmek zor.en iyisi aldirmamak.

sanki suc işlemişim adam öldürmüşüm gibi hissettiriyorlar kendimi öyle hissettim az önce :KK43:

Düşünkü adam öldürenler ellerini kollarını sallayıp sağda solda geziyolar sen ne yaptın boşandın aman allahım.

Kuzenim 4 nişan 2 evlilik yaptı. Şuan 30 yaşında ve insanlar hiç susmadı dengesizin biri bigün kıza söyledi ay seninde maşallahın var koca dayanmıyo azcık edepli ol otur oturduğun yerde dedi.
( çok gezer anne babada yok )

Ben çok gezdim sen 4 nişanlı biliyosun ya 40yla gezdim senin kızında geziyo ama alan yok bak beni kaç kişi istedi demekki edepliymişim dedi.

Konu komşu birdaha laf edemedi

Bende boşanma aşamasındayım enbüyük destekçimde kendisi . Millet laf eder diye sakın korkma eden evliykende eder evlenmezsen evde kaldı diyede eder diyo.

Boş insanlar boş konuşuyo sen doldırmaya bak

az önce markete gittim iş yerimle yan yana oldugu icin tüm calısanlarla mrb lıgımız var.az önce yine gittim reyondan bişeyyy alıcakken bir bayan calısan lraaaaaaaa diye bagırdı bende bişey dicek sandım ayagına gittim salaklık niye gidiyorsunki...Efendim dedim sen bi evlilik mi yaptın die sordu ben o an sok ve kalakaldım neden soruyorsun dedim hic oyle duydumda dedi benim elim ayagım birden bosaldı tutuldum halada ellerim titriyo size yazarken.Sadece ben bu konu hakkında konusmayı sevmiyorum diyebildim o sahısta,olabilir yani falan die kıvırdı.Ben calısıyorum ve hic kimseye sonradan tanıstıgım insanlara anlatmıyorum bıktım cunku bide erkekler duysun istemiyorum.simdi okadar kotu oldumki kendimi cok assaglanmıs hissettim niye boyle hissettim onuda bilmiyorum bana ne cüretle sordu mrb lastıgım insan onuda aklım almıyo bunlar benim gecmişimi mi konusuyolarmıs dedim kendime cok üzüldüm kızlar cok bosanmaktan gocunmuyorum ama sürekli onume cıkmasından yoruldum yıldım bide böyle patavatsızlardan :KK43:
Ben subeye yeni basladim cayci kapida sordu o.c bir kel vardi o ben gelmeden yaymis
asagidaki komsuyu hic tanimam nisanim olacagi gun kv ye aaa o dul demis
bu insanlar mal

oyle bi konussmussunuzkı sen musade etmişsin die yanımdamıydınız sadece mrb kolay gelsin her calısanla oldugu gibi ayrıca bayanla sohbetim bile yok canımı sıkanda bunu sorma yüzünü nerden buldugu o yüzü vermiş olsaydım emin ol rahat olur gecmişimi anlatırdım
Bazilari cidden salak milletle ugrasiyor bi hayat gayesi yok tatile gitmek bi projesi yo, oturur evde o napmis bu napmis kendi hayatini yasasa bunlari gormicek ama kendi hayati yok

Bu sorunun ne yeri ne zamanı soran kişi samimi değil sizinle. Üslup berbat kendi terbiyesizliği üzülmeyin. Her zaman her durumda var böyle insanlar azarlasaydınız bi güzel. Ne münasebet ona mı kaldı sormak. Bi daha yapamazdı.
Ben subeye yeni basladim cayci kapida sordu o.c bir kel vardi o ben gelmeden yaymis
asagidaki komsuyu hic tanimam nisanim olacagi gun kv ye aaa o dul demis
bu insanlar mal
Aynen öyle ne dengesizler yaa

az önce markete gittim iş yerimle yan yana oldugu icin tüm calısanlarla mrb lıgımız var.az önce yine gittim reyondan bişeyyy alıcakken bir bayan calısan lraaaaaaaa diye bagırdı bende bişey dicek sandım ayagına gittim salaklık niye gidiyorsunki...Efendim dedim sen bi evlilik mi yaptın die sordu ben o an sok ve kalakaldım neden soruyorsun dedim hic oyle duydumda dedi benim elim ayagım birden bosaldı tutuldum halada ellerim titriyo size yazarken.Sadece ben bu konu hakkında konusmayı sevmiyorum diyebildim o sahısta,olabilir yani falan die kıvırdı.Ben calısıyorum ve hic kimseye sonradan tanıstıgım insanlara anlatmıyorum bıktım cunku bide erkekler duysun istemiyorum.simdi okadar kotu oldumki kendimi cok assaglanmıs hissettim niye boyle hissettim onuda bilmiyorum bana ne cüretle sordu mrb lastıgım insan onuda aklım almıyo bunlar benim gecmişimi mi konusuyolarmıs dedim kendime cok üzüldüm kızlar cok bosanmaktan gocunmuyorum ama sürekli onume cıkmasından yoruldum yıldım bide böyle patavatsızlardan :KK43:

Patavatsiz saygisiz seviyesiz insnlar iste ondan sonrada neden insan ayrimi yapiyorsunuz diyorlar, beyinsiz sanami dustu elin kadininin ozel hayati konusmak merak etmek, keske agzinin payini verseydiniz, bir kere size isminizle hitap etmesi bile saygisizlik, arkadasinizmi akrabanizmi ailenizmi. Marketin bir calisaniyla ne gibi samimiyetiniz olabilir, insanlik gosterip saygi cercevesinde selam verirsin boyle tepene cikarlar, hic adam yerine koymayip selam bile vermeyeceksin o zaman bak bakalim hakkinda dedikodu yapip laf tasiyabiliyorlarmi. Cidden insanlara iyilik yaramiyor, en hafif bir alcak gonulluluk guler yuz gordumu o delikten iceri girip tepene cikiyor millet hemen sende akilli kesilip kazik atmaya calisiyor, ne bicim bir milletimiz toplumumuz var ben anlamiyorum. Ayak ustu elin tanimadigin kadinina ne akla hizmet dun kuaforemi gittin der gibi boyle bir hassas konuyu sorma curretinde bulunursun dimi ?

saklarsan karşına çıkar canım. anlaşamadık ayrıldık desen kimse kurcalamaz zaten

kime ne ki millete açıklama yapmak boynunun borcumu ona ne ki...
boşandığını saklarsan yalancı konumuna düşersin ama. insanlarda duyarlarsa aaaa boşanmış mı bize hiç söylemedi derler. sen kadının sana soru sormasına değil de boşanmanı öğrenmelerine sinir olmuşun

Back
X