bu insanlar neden bu kadar patavatsız

Seni tanıyan iş arkadaşların güzel dedikodunu yapmış yoksa kasiyer kız nereden alacak bu ÇOOK ÖNEMLİ bilgiyi. Hadsiz ve terbiyesiz.
Benim eltimin ikinci evliliği bir sene oldu daha bir kere bile kıza neden boşandığını bile sormadım. Hem ortam olmadı hem de hiç merak etmedim.

Aynen niye ayağına gittin "buyur" deseydin.
Sen bi evlilik yapmışsın dediğinde de bundan kime ne? dicektin.
Oraya gitmeye devam et ama sadece müşteri gibi davran gayet resmi ol.
evet yaa nerden gittim o rafa bişeyler diziyodu o an o yüzden bosta bulundum gittim o an okadar sok oldumki ne diyecegimi bile ceviremedim

Yaptığı çok yanlış ama sizin de boşanmış olmanın sürekli önünüze çıkacağının farkında olmanız gerekir. Toplumumuzda değişmez bu yani..

Bosver biraz patavatsız ve çokça da heyecanlı bir arkadaşmış o. :) Sizin değeriniz yaşadığınız ilişkilere göre belirlenmiyor ki, sizin degerinizi kalbinizin güzelliği belirler. :)

Sakin olun, derin nefes alın ve yarın isten eve dönerken kendinize bi saksı papatya alıp kalbinizi de gözünüzü de güzelliklerle oyalayın, böyle kötü düşüncelerle değil :)
cok tesekkür ederim yorumunuz o kadar iyi geldi ki :KK68:

gitmeme gibi bi sansım yok ki patronlar bişey almaya gönderiyolar oraya :KK43:
Cok dertlenmisdin yazdigimi yanlis okudun sanirim:KK53:

Gitmevdemedim ki hatta ozellikle got ama o patavatsiz sahisla hic muhattap olma

Merhabalasma bile gerekirse yada birak kendi lafini acsin bu sefer cevabini ver disardaki ni insanin hayati sizi niye bukadar ilgilendiriyor de

Yaptığı çok yanlış ama sizin de boşanmış olmanın sürekli önünüze çıkacağının farkında olmanız gerekir. Toplumumuzda değişmez bu yani..
tabiki cıkıcaktır cıkıyoda ben zaten sohbet esnasında cıktıgı zaman bile anlatmaktan sorulmasından yılmış ken sadece mrb dedigim bi insan nasıl sanki sucluymusum gibi sorgulayabiliyo ona cok üzüldüm

Cok dertlenmisdin yazdigimi yanlis okudun sanirim:KK53:

Gitmevdemedim ki hatta ozellikle got ama o patavatsiz sahisla hic muhattap olma

Merhabalasma bile gerekirse yada birak kendi lafini acsin bu sefer cevabini ver disardaki ni insanin hayati sizi niye bukadar ilgilendiriyor de
valla cok dertlendim canım yaa cok pardon aynen bundan sonra mrb bile demem

tabiki cıkıcaktır cıkıyoda ben zaten sohbet esnasında cıktıgı zaman bile anlatmaktan sorulmasından yılmış ken sadece mrb dedigim bi insan nasıl sanki sucluymusum gibi sorgulayabiliyo ona cok üzüldüm
İnsanlar çok düşüncesiz.. Ben olsam bırak sadece merhabalaştığım birini daha samimi olduğum birine bile böyle bir şey soramam, konusunu o açmadıkça açamam. Aslında onun utanması lazım.

cok tesekkür ederim yorumunuz o kadar iyi geldi ki :KK68:

Bu cevabınız da bana iyi geldi :)

Dert etmeyin gercekten, bu hayat oturup üzülmek icin cok kısa. Üstelik bosanmış oldugunuzu artık degistiremezsiniz. Bence degistirmeye de ugrasmayın. O bir yasanmıslık ve her ne kadar sonu hüsran da olsa eminim size kattığı cok sey olmustur. Her ne yasanırsa yaşansım 'iyiki' deyip yolunuza devam edin. Hayat zaten sırtımıza cok fazla yük yüklüyor, bir de biz hayatı zorlastırmayalım. :)

Seni tanıyan iş arkadaşların güzel dedikodunu yapmış yoksa kasiyer kız nereden alacak bu ÇOOK ÖNEMLİ bilgiyi. Hadsiz ve terbiyesiz.
Benim eltimin ikinci evliliği bir sene oldu daha bir kere bile kıza neden boşandığını bile sormadım. Hem ortam olmadı hem de hiç merak etmedim.
canım ben burda tek calısanım 1 kişi daha var erkek yeni girdi o imkansız bilmesi sizde cok düsünceli birisiniz gercekten cok incelik sormamak

İnsanlar çok düşüncesiz.. Ben olsam bırak sadece merhabalaştığım birini daha samimi olduğum birine bile böyle bir şey soramam, konusunu o açmadıkça açamam. Aslında onun utanması lazım.
aynen cok haklısınız bende asla sormam haddim bile olamaz ama işte boyle insanlarda var nasıl gerildim anlatamam.

benzer bir şey başıma geldi. hiç selam vermediğim insan karşıma geçmiş saçma sapan lafını etti. ben de payladım. üzülme. her şey insanlar için. bunlara patavatsız denmez dangalak denir ancak. muhattap olma. terbiyesizleri terbiye etmeye gücümüz yetmez. bu toplumda kim ne yapar nasıl yaşar meraktan çatlayan insanlar olduğunu unutma. hepsi boş beleş ve kendi hayatlarında bir halt olamamış tipler. her şeye üzülürsen işin zor. adam yerine koyup üzülmene değmez.

Bu cevabınız da bana iyi geldi :)

Dert etmeyin gercekten, bu hayat oturup üzülmek icin cok kısa. Üstelik bosanmış oldugunuzu artık degistiremezsiniz. Bence degistirmeye de ugrasmayın. O bir yasanmıslık ve her ne kadar sonu hüsran da olsa eminim size kattığı cok sey olmustur. Her ne yasanırsa yaşansım 'iyiki' deyip yolunuza devam edin. Hayat zaten sırtımıza cok fazla yük yüklüyor, bir de biz hayatı zorlastırmayalım. :)
oyle tabiki ama bazen kalbimiz hic ummadıgı zamanda paramparca olabiliyor tıpkı şimdi oldugu gibi.Ama gercekten yorumunuz huzur verdi hayata bukadar olumlu bakabilmek cok güzel sizi yürekten kutluyorum ;)

benzer bir şey başıma geldi. hiç selam vermediğim insan karşıma geçmiş saçma sapan lafını etti. ben de payladım. üzülme. her şey insanlar için. bunlara patavatsız denmez dangalak denir ancak. muhattap olma. terbiyesizleri terbiye etmeye gücümüz yetmez. bu toplumda kim ne yapar nasıl yaşar meraktan çatlayan insanlar olduğunu unutma. hepsi boş beleş ve kendi hayatlarında bir halt olamamış tipler. her şeye üzülürsen işin zor. adam yerine koyup üzülmene değmez.
evet öyle tabiki her seye üzülmemeli insan ama boyle bi konuda hersey degilki inanın hayatınızın önemli acılarından ve sürekli merak konusu olmak üzücü bide gereksiz insanlardan olması ayrı bi kırıcı

Back
X