- 21 Ocak 2020
- 34
- 13
- 3
- 31
- Konu Sahibi Quennofsky
-
Mesafeli olarak ve az görüşerek
Kulak tikaci..kesin cozum
Cahil kafası. İyi yapmışsın. Ne derse ver cevabını gönderMerhaba kızlar yakın zamanda ciddi düşündüğüm bir ilişkim bitti.Böyle olması daha iyiydi .Ayda yılda bir görüştüğümüz akrabamız bize geldi.İkimiz de aynı yaştayız yaşlarımız 25.
Bizi sorunca ayrıldığımızı söyledim.
Vay efendim yakışıklı çocukmuş işi de çok iyiymiş zenginmiş nasıl ayrılırmışız.Biraz cilve yapıp elimde tutamamışım.Ne çirkin kızlar ne oğlanları elinde tutuyormuş.Benim sonum Tuğçe abla gibi olacakmış.(Tuğçe abla bizim mahalleden bir ablamız kaynanasıyla sorun yaşıyordu bu yüzden ayrıldı)
Tuğçe de kocasını annesinden ayıramamış kendisine bağlayamamış
Yeter dedim.Hayatımda aşktan meşkten önemli şeyler de var işime kariyerime odaklandım şu sıralar dedim.Ama iş para mutluluk getirmiyor sana dedi.Eğer senin de bir mesleğin olsaydı mutluluk getireceğini bilirdin dedim.Sustu.
Kızlar haksız mıyım?? Kendisinin yeni bebeği oldu diğer kuzenimin bebeği olmuyor diye ohoo sen bir tane doğurana kadar ben 5.yi doğururum diye dalga geçen kötü bir insan.Sırf babamın akrabası diye saygı duyuyordum ama artık yeter nasıl susturayım şu kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?