Bu insanlara nasıl cevap vereyim?

Quennofsky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
34
13
3
31
Merhaba kızlar yakın zamanda ciddi düşündüğüm bir ilişkim bitti.Böyle olması daha iyiydi .Ayda yılda bir görüştüğümüz akrabamız bize geldi.İkimiz de aynı yaştayız yaşlarımız 25.
Bizi sorunca ayrıldığımızı söyledim.
Vay efendim yakışıklı çocukmuş işi de çok iyiymiş zenginmiş nasıl ayrılırmışız.Biraz cilve yapıp elimde tutamamışım.Ne çirkin kızlar ne oğlanları elinde tutuyormuş.Benim sonum Tuğçe abla gibi olacakmış.(Tuğçe abla bizim mahalleden bir ablamız kaynanasıyla sorun yaşıyordu bu yüzden ayrıldı)
Tuğçe de kocasını annesinden ayıramamış kendisine bağlayamamış
Yeter dedim.Hayatımda aşktan meşkten önemli şeyler de var işime kariyerime odaklandım şu sıralar dedim.Ama iş para mutluluk getirmiyor sana dedi.Eğer senin de bir mesleğin olsaydı mutluluk getireceğini bilirdin dedim.Sustu.
Kızlar haksız mıyım?? Kendisinin yeni bebeği oldu diğer kuzenimin bebeği olmuyor diye ohoo sen bir tane doğurana kadar ben 5.yi doğururum diye dalga geçen kötü bir insan.Sırf babamın akrabası diye saygı duyuyordum ama artık yeter nasıl susturayım şu kızı

Çok iyi demişsiniz zaten bence akraba falan diye de saygı duymak zorunda değilsiniz.
Çok hadsiz bir kadın ya.

Sizde ona surekli laf sokun kırılırsa belki yaptığının kotü birsey oldugunu anlar.

Bence susturmuşsun zaten cevabınla Böyle çat çat söyle lafları.

Çok iyi demişsiniz. Anlayacak kapasitede olsaydı ağır laf. Dünya evlenip çocuk doğurmaktan mi ibaret? Millet evlenme yarısı yapıyo. Tuhaf

Cevap vermek zorunda mısınız? Dediklerine evet her şeyi sen biliyorsun, dahisin sen deyip kahkaha at. Kesin çözüm

Pat diye oturtmussun işte cevabını. Fazla muhatap olma. Vazifesi eş olup ve doğurmak heralde onun için herkesin öyle olması beklentisinde. Instagramda xin sultani bebeğinin momisi yazıyordur da neyise. Keşke birde "Tuğçe nin tırnağı kadar olamayanlar da dedikosunu yapmıyor mu" deseydin keşke

Cevabını vermişsin zaten daha da hiçbir şey demene gerek yok o laf fazlasıyla içine oturmuştur emin ol

Cahil kafası. İyi yapmışsın. Ne derse ver cevabını gönder

Kendisinin eksik taraflarini yuzune vurun.Aynen bugün yaptığınız gibi.Bazi insanlar bundan anlıyor.

“İnsanların üremekten başka becerileride olmalı” desen ağzını direkt kapatırdı.

Sizi bayağı kıskanıyor olabilir, genel olarak çok mutsuz insanlar böyle başkaları ile müdahele halinde oluyor. Görüşmeyin, görüşmek isterse de “görüşmeyelim ya, bana kattığın bir şey yok, çok negatifsin” diyebilirsiniz. Sürekli tetikte olup ne söyleyeceğini düşünmeye gerek yok. Alttan almaya da gerek yok. Bir de neden ona özel hayatınızı anlatıyorsunuz ki? Sorduğu zaman boş ver ya, sen kendi işine bak dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…