Bu insanlarda ki niyet nedir ? Anlamadım gitti.

BabyPinkk

Easy come, easy go..
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
1.129
1.754
83
Merhaba sevgili KK hanımları ;
Bir dert değil ama bir konuda fikir almak istiyorum. Çok yakın bir arkadaşım var, birbirimizin herşeylerinde bulunduk. Ailelerimizde uzun zamandır tanışıyor.
İş değişikliği yapmak istiyordu ve konuşurken cesaretlendirdim, alternatifler sundum.Yapabiliceği ilanları paylaştım.
Derken bir gün beni aradı, konuştuk ;
“Aslında totem yaptım sadece anneme ablama kuzenime söyledim.X bir şirketle görüşüceğim sınavı için kursa gidiyorum, maaşı çok iyi olursa harika olur. “ Dedi ben sormadan, ama o da istekli olmadan söyledi.
Yine yapıcı konuşup başarabilirsin yaparsın gibi iyi niyet dileklerimi ilettim.
Sonra 2 konuşmada kursu vsyi anlattı ben sınav ne zaman, dersler nasıl diye sorduğumda cevap vermedi.
Geçen yine yazdı işte zorlanıyorum vs dedi bende cesaretlendiril yine iyi dileklerimi ilettim. Sonra sınavın ne zaman, sunav türü hangi seviye diye sordum yine cevap vermedi.
Başta totem yapmış iş olmadan söylemek istemiyo gibi düşündüm (ki o gün ne yediğine kadar anlatır normalde) anlayışlı oldum ancak kendi anlatıp anlatıp ben soru sorduğumda cevaplamak istememesini ya nazarımın değmesine ya da kıskandığımı düşünmesine bağlıyorum.
Ben mi büyütüyorum ve alınganlık ediyorum yoksa gerçekten hissettiğim gibi mi düşünüyor.
Hissettiğim gibi düşünüyorsa sizden gelen yanıtlara bakarak gözden geçiricem ilişkiyi.
Şimdiden teşekkürler

Valla sana bir zararı yok
İster totem yapsın ister popem
Salla gitsin
Bizim gelinde yeğenime nazar değecek diye abuk subuk şeyleri söylemez saklar mesela bana komik geliyor sadece
Sende Gül geç

Valla sana bir zararı yok
İster totem yapsın ister popem
Salla gitsin
Bizim gelinde yeğenime nazar değecek diye abuk subuk şeyleri söylemez saklar mesela bana komik geliyor sadece
Sende Gül geç

Banada komik geliyor bende gülüp geçtim ama böyle düşünüyorsa da bileyim de, hayatımda ona göre yeni yerini hazırlıyım

Isine gelince size soyluyor anlatiyor ama siz soru sorunca cvp vermiyorsa kendi haline birakin derim. Gelip anlattiginda siz de cvp vermeyin

Sen de gidersin o sınava sonra diye korkmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…