- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.195
- 53
- 31
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
O insanlara çok daha fazla sözüm var ama mevcut durum bu. Herkes girdikten sonra su dökse bu sorunlar yaşanmaz.Tuvalet konusu açıldıysa ekşiye düşmemiz yakındır
Peki 45 kişiye 3 tuvalet layık gören insanlara bir sözünüz yok mu? İnsanlar dünyanın en titiz insanları da olsalar o kadar insanın kullandığı tuvaletler temiz kalmaz, kokar.
Benim çalıştığım yerde en az 150 kişi var kadın ve erkek lavaboları ayrı ama 1'tane idiTuvalet konusu açıldıysa ekşiye düşmemiz yakındır
Peki 45 kişiye 3 tuvalet layık gören insanlara bir sözünüz yok mu? İnsanlar dünyanın en titiz insanları da olsalar o kadar insanın kullandığı tuvaletler temiz kalmaz, kokar.
Sifonla ve cinsiyetle asla alakası oldugunu dusunmuyorum
Hastanelerdeki tuvaletlerin durumu içler acısı açıkçası
Kişi sayısına göre az tuvalet var ve sifonu çeksen bile kokuyor
o kokuyu hissettim yani
Ha gormedim ama erkeklerin de biraz ilginç tuvalet alışkanlıkları var
O insanlara çok daha fazla sözüm var ama mevcut durum bu. Herkes girdikten sonra su dökse bu sorunlar yaşanmaz.
Bu insanların yemekhanede yemek yedikten sonra bıraktıkları manzarayı bilseniz hayret edersiniz
Benım gördüklerim de kadın erkek eşit pislikteydiErkek tuvaletleri genelde daha temiz. Tek kabin tuvaleti olan mekanlarda genelde erkek tuvaletine giriyorum ben boş bulursam.
Genelde erkek tuvaletlerinde pisuvar oluyor ve çoğu erkek onu kullanıyor. Klozet temiz kalıyor o yüzden. Ama mekanlar için geçerli, umumi tuvaletleri bilmiyom onlara giremedimBenım gördüklerim de kadın erkek eşit pislikteydi
Ya iğrençleşicem ama çiş damlaları gordum
Kadınların pedleri var falan
Bazen ne yaparsan yap pis insan yıne pistir. Ne eğitimli insanlar gördük tuvalet adabından yoksunHerkese merhaba .
Dilerim midenizi bulandırmam. Sanayide 50 personelin olduğu bir firmada çalışıyorum.
4 kadın personel için 1 lavabo, 45 erkek personel için de 3 lavabo var. Lavabolar her gün temizlikçi abla tarafından temizleniyor. Kadın bugün erkeklerin kullandığı lavaboya giremedi kokudan. Kafayı yiyeceğim. Tuvaletini yapıp sifon çekemeyen insanlar ellerini 20 saniye sabunla yıkar mı ?
Inanın o kadar dikkat ediyorum ki. Ellerim mahvolmuş durumda. Sürekli yıkıyorum,maskemi takmayı ihmal etmiyorum ama bu gerizekalı insanlar yüzünden hastalık kapma riskim çok fazla.
Tuvalet eğitimini 2 yaşında alıyoruz. Bi insan bunu nasıl beceremez ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?