Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bak eşinde seni annesiyle görüştürme hususunda baskıya sürüklemiyor anlaşılan .. ilgini alakanı kes o insanlarla sen bi aile kurmussun tamam doğurmus büyütmüş olabilir ama senin esinde kabul ediyosa diyosa işte buda benim karım benim ailem bu diyosa bence kendini onlara karşı mahcup falan hissetme ...!!! ayol ne alakan var senin kaynananla ?? hangi devirdeyiz? allah aşkına bu devirde bide kaynana elti nazı çekenler mi var ahh ki ne ahh.. defolsun gitsinler hayatından ..kocanda bak sana sahip çıkıyo demek bi aile olduğunuzu kabul ediyo.. normalde eşler karılarını anneleriyle akarabalarıyla görüşmeye zorlar hep aradaki ikiliği anlamazlar.. bak ne güzel seninki gelmesin ne işi var diyo ... kapat kapını kendi ailenle ilgilen canım.. kafana takma böyle şeyleri sen kaynananlamı evlendin oğluyla mı? görüşmek zorunda değilsin hiçbiriyle...
esin bile kendi ailesi gelince evde durmuyor
senin ne zorun var
görüsme bu kadar basit
bu insanlarla anlasamazsin
eşinin ailesi çok saygısızmış sinir bozucu derecede patavatsızlar eltilerinde seni kıskanıyor sen hepsinden uzağa taşın ve mümkün olduğunca az görüş bu insanlarla.kendini de kısıtlama çalışıyorsun paranı kazanıyorsun ne gerekiyorsa git al kim ne demiş umursama duyma gül geç canım
Bu insanları çekmek zordunda olduğunu da kim söyledi?
başta çok mu yüz vermişsin ne, iyilikten maraz doğar lafına bazen gerçekten inanıyorum. bi kere kendi ailenin bile altınlarını nasıl verdin anlayamadım. sonra bırak laf etsinler al sen kıyafetini onları mı düşüneceksin. gerçi bazen şu dil var ya o kadar çekilmez oluyor ki... üzüldüm senin adına, ama eşin en azından ana kuzusu değil şuan, ayyy annemler gelio programımı iptal edeyim, eve koşayım vs dememiş bu bile bir şeydir yani..
yuh yani yerin de olsam masayi gecirirdim baslarina bune terbiyesizlik bole hem evine gelecekelr hemde bnm evimde beni azarlicakalr![]()
canım benım boyle ınsanlarla ugrasılmaz. onları gormezden gel. araya mesafe koy. yok say. yoksa hasta olursun cok daha fazla
Kayınvalidenin istediği gibi gidip gelmiyorsun.
Eltilerinin yapamadığını yapıyorsun.
Sırf bu sebepten,ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.
Kayınvaliden,ziyafet de versen,asla memnun olmayacak.
Eltilerin ise,seni hep kıskanacaklar.
Ben senin yerinde olsam,"ben böyleyim" tavrında olurum.
Madem ailede çıkıntılık yapan olarak algılanıyorsun,tam çıkıntı olabilirsin.
Bırak O soğuk gelindir desinler,herkes öyle bilsin.
Ayrıca öyle zahmetli yemeklere filan kalkışma derim.
Nasılsa laf edecekler,bari haklı yere etsinler:)
anlattıklarınız benim kvalidelere çok benziyor
çok şükür biz uzaktayız
sizin yapacağınız kesinlikle mesafe koymak
yemeğe falan almayın,bırakın ne düşünürlerse düşünsünler
siz melekte olsanız ne çeneleri kapanır,ne de farklı düşünürler
Senin eltinde benim görümce gibiymiş oda benim yaptığım bişiyi beğenmez...Önceleri takardım şimdi takmıyorum bile ne takacam o kendine baksın ilk kendisi ile dalga geçsin diyorum .) görümcemde benim yaptığım her şeyi konuştuğum her şeyle dalga geçer :) hiç takma derim o öyle dedikçe içinden gülecen neden biliyomusun kıskanan insanlar karşısındakilerde kusur aramaya kalkar kusurun yoksa aldıklarınla yada konuşmalarına takarlar demekki kıskanılacak kişileriz :)))
Seni cok iyi anlyrm cnm.ayni benimkiler gibi cok zor takmamak ama bAska care yok. Ne guzel ayrilmisken yeniden yakinlasma istediyin elbiseyi al giy onlara gosterme butcemiz kisitli de onlar da sizden beklenti icine girmesinler
kocan gitsin elinimi öpüyo ayağınımı öpüyo naaparsa yapsın..
sen nasıl böyle bi muamele karşısında susuyosun..
sende göster dişini ver cevabını kocan sorarsa onlarda bana söyledi dersin...
kusura bakmada sen ezdirdikçe kendini daha çooook laf yutarsın...
Burdan aldığım destekler bana çok iyi geliyo beni kendime getiriyo Sanki biri omuzlarımdan tutup sirkeliyo İyi de oluyo İnanın her insan gibi benimde başkalarının ağzından HAKLISIN lafını duymaya çok ihtiyacım var Çok şey yuttum gerçekten sustum Ama bundan sonra her lafa söyleyecek bi lafım olacak İnanın değişicem artık
Pazar akşamı görümcemin yüzü asıktı Kimeydi tafrası bilmiyorum Ama o an eskiler gözümün önünden geçti.....2 sene önceydi
Bu insan beni tuvalete kilitledi kimse sesimizi duymasın diye Yakamı tuttu Bana dediki sen bu evi temizlemeye mecbursun Ben söylemeden cam kirliyse camı, halı kirliyse halıyı temizleyeceksin
Tabi ben farkındayım bu kadarını yapmak zorunda değilim Benimde evim var Tabiki yediğimizi döktüğümüzü temizlemek zorundayız Ama bu kadarı fazlaydı....sadece ağladım... karşısında çok çaresizdim..Hiç bişey yapmadım Çocuk gibi ağladım(aptal ben)Alttan aldım o zaman Ama şimdi bakıyorum nasıl içime oturmuş Düşündükçe boğazım düğüm düğüm oluveriyo Bitti!!!!!!!Bundan sonra bende onlar gibi katı olucam Saygı kalmadı bende.... Rabbim bunun acısını çıkaracak ondan
sasirdim nasil tuvalete kilitler senikendini bilmez
canim bundan sonra ezdirme kendini evin ayri boyle seyler yasiyorsun
Ayni evde olsaniz dusunemiyorum bile![]()
şunu okudumya resmen tepem attı...
kölesi var sanki karşısında...
git ispiyonla kocana herşeyi..
azcık kullan kadınlığını bu ne böyle...
kendimi sakin bilirdim sen sabır taşıymışsın maşallah...
hadi kocanı çekersin ses çıkarmazsın anlarımda diğerleri kim oluyo....
ah ben olacaktım yerinde sokmazmıydım o kafasını uygun bi deliğe....
Valla kusura bakma da canın sıkılmış senin ne işin var da bu insanları yemeğe çağırıyorsun ki? Bırak ne derlerse desinler, istediğini al istediğini giy kimseyle iyi olmak zorunda değilsin..
Yok be şekerim bu insanlar anlamazlar öyle iyilikten ..bunlara ancak kısasa kısas yapacak kendi dillerinden konuşacaksın ancak anlarlar.. O yüzden hiç uğraşma.
Allah yardımcın olsun arkadaşım işin çok zor![]()
Bide geçenlerde unutkanlığım için doktora gittim Bana çok ağır depresyon ilacı verdiÇok kafama takıyrm her şeyi Bu yüzdende sağlığım bozuluyo
Kendime bayramlık alıcam Eltim 3 aydır kendine manto alamıyo Şimdi ben bayramlık alırsam gözüne batıcak Ben alamıyorum mine alıyo diyecek Eskiden hepsi ortakmış şimdi ayrıldılar ama o pisikolojiyi atamadılar
oscarcım maşallah bana burda hoş değil bilmem ne diyorsun ama sen kaynana görümcen yüzünden haplar içicek dereceye gelmişin, eşinin kocanın sana saygısı olsa bu duruma gelmezsin sanırım benle aynı durumdasın ozaman sende, ama ben sen gibi en azından kadının kocaya saldırması hoş değil diye akıl verirken sen akıl saglıgından olmuşun haberin yok allah yardımcın olsun![]()
Benim durumumda seninkiyle hemen hemen aynı ama senın eşin ne gusel yanındaymış benim eşimde önce yanımdaydı iki sene gorusmedik etmediklerini bırakmadılar şimdi herseyı unutup anamdır babamdır dıye gıdıp gelmeye basladı nolduda degişti kursun atıyodu dune kdar butun duzenim yine mahvoldu şoklardayın
O dediğin adam türünden çok az var Hepimize yetmiyo işteterbiyesiz kıymet bilmeyen adamlara ömrümüzü harcayacağımıza kıymet bilenlere zaman ayırmak lazım.
valla adam gibi adamların eşleri cok şükredin .
kendine öz, ana kuzusu olmayan, adam gibi adam, kıskançlık krizleri geçirmeyen kafasında kurmayan , hareketleri bile kendine mahsus, adam hasreti çeken kaç kadın var dünyada acaba!
Kızlarrr bi akıl verin:-((
oscarcım maşallah bana burda hoş değil bilmem ne diyorsun ama sen kaynana görümcen yüzünden haplar içicek dereceye gelmişin, eşinin kocanın sana saygısı olsa bu duruma gelmezsin sanırım benle aynı durumdasın ozaman sende, ama ben sen gibi en azından kadının kocaya saldırması hoş değil diye akıl verirken sen akıl saglıgından olmuşun haberin yok allah yardımcın olsun![]()