• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu insanları çekmek çok zor Sağlığımdan ettiler :(

Qscar

GüçBendeArtık
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
245
5
296
Şanlıurfa
Kayın validemi, bekar görümcemi İki eltimi bu gün yemeğe çağırdım Bu güne kadar kayın validemin ve görümcemin yaptıklarını anlatsam roman olur

Telde zor zar ikna ettim gelin diye Kvdem bilmiyrm, bakarız, bize gelmek zor filan diye kendini ağırdan sattı Ama çağırmasamda niye çağırmıyosun diye laf ediyo Onun her zamanki tavırları alışkınım

Eşime önce sormuştum çağırayımmı diye eltimlerle kvlidemi Ok dedi çağır Sonra aradım annenler geliyo diince bi kıyamet kopardı Ben dışarı çıkıcam ne çağırıyosun... kafandan ne iş yapıyosun diye çıkıştı Bi tek eltimi çağıracam sanmış Offff bende moral sıfır oldu Ve gelmedide akşam Beni yalnız bıraktı En zor yemekleri yapmışım Zaten istemeden çağırıyorum sırf ağızları kapansın diye bide beyimizin laflarını bi güzel hazmattim

Akşam geldiler görümcem surat bi karış ne desem terlsliyo Yemedin yemek diyorum sana ne diyo Allahım ölürmüsün öldürürmüsün

Eltimle ii anlaşırız güya Ama sanki oda beni kıskanıyo kendi paramı kazanıyrm diye Bazen oda laf sokuyo Kiminle samimi olacağımı şaşırdım Onların hepsi kilolu bi tek ben zayıfım Ne giysem laf ediyo Bu buna uymamış bu kıyafetin çok dar Senin zevkini hiç beğenmiyrm Güya bana tavsiyede bulunuyo Ama hep kırıcı oluyo Kvdemlerin yanında onu beceremedin bunu yapamadın diye şaka yapıyo Tabi ben üzülüyorum Bişeyde diyemiyrm şaka yaptım diyecek

Ben koştur koştur yemeği hzırlıyorum Kvdem açlıktan öldük napıyo bu mutfakta diyo içerden

Bıktım bunlardan Pohpohlamaktan Elimi eteğimi çekeyim diyorum ama yapamam Eşimi geçen hafta kvalidem iyi bi haşladı Diğer çocuğuyla kıyasladı... sen onun tırnağı olamazsın demiş Hep karın çocuğun var senin için... Bizi önemsemiyosun ...Bize her geldiğinde hastasın filan demiş Buna rağmen eşim kalkıp elini öpmüş özür dilemiş Hiç suçu yokken hemde Yani demem o ki ben kendimi yırtsamda elimi eteğimi çekemem Kocam bunlara rağmen rest çekemiyo annesine Annemdir diyo beddua etmesinden çekiniyo

Belki çok dert şeyler değil bunlar ama Şuan yalnızım ve çok fazla stresliyim Eşim gelmedi onlarda daha yeni gitti Sigarayı bırakmıştım Gittim sigara aldım

Bide geçenlerde unutkanlığım için doktora gittim Bana çok ağır depresyon ilacı verdi :( Çok kafama takıyrm her şeyi Bu yüzdende sağlığım bozuluyo

Kendime bayramlık alıcam Eltim 3 aydır kendine manto alamıyo Şimdi ben bayramlık alırsam gözüne batıcak Ben alamıyorum mine alıyo diyecek Eskiden hepsi ortakmış şimdi ayrıldılar ama o pisikolojiyi atamadılar

bence sen araya mesafeni koy o ne oyle arkandan acliktan oldum demeler
Oteki eltilerinin yaninda kucuk dusurmeler .uzulme canim sagligin onlardan daha. Onemli.

Bide geçenlerde unutkanlığım için doktora gittim Bana çok ağır depresyon ilacı verdi :( Çok kafama takıyrm her şeyi Bu yüzdende sağlığım bozuluyo

Kendime bayramlık alıcam Eltim 3 aydır kendine manto alamıyo Şimdi ben bayramlık alırsam gözüne batıcak Ben alamıyorum mine alıyo diyecek Eskiden hepsi ortakmış şimdi ayrıldılar ama o pisikolojiyi atamadılar

herkesin evi ayri sen aliyorsan kendi paranla aliyorsun onlarin deyil bosver
Ne dusunurse dusunsunler .

Zaten bu araya mesafe koymuş halim canım Saysam bitmez Evimizde kalmamıza müsade yoktu burda kalınlar Fırında yemek pişirme elektirik çok gelir demeler Döşek alalım ihtiyacımız var dedim kıyamet koptu ne masraf çıkarıyosun Annenlere giderken gelip benden izin al derdi kayın validem ÇOK SIKIYOLAR Ben küstüm ailemin yanına gittimki Araya mesafe girdi Bunlar şükrettiğim zamanlarım anlayacağın

Her şeye bi laf ediyolar abartısız Yanlarında ne konuşacağımı şaşırıyorum Huzurumu kaçırıyolar yoksa Bende napiyim ağızları açılmasın diye yaşamımı kısıtlıyorum

Şimdi düşünüyrm ben yeni kıyafet alsam bayramda burnumdan gelir Görümcem kaça aldın der suratını sallar Kayın validem o gün benle konuşmaz eşime bu sıkıntıda kıyafetmi aldın der (halbuki ben kendi paramla alıcam) Eltilerim desen kendileri alamıyo diye kıskançlık yapar Bunları göze alıp kıyafet alamam Yani sonuç yine onlar yüzünden kendimi kısıtlicam

Tşşkr ederim yorumun için sıkılmıştım Birilerine anlatmasam çatlardım

ahhh canim eviniz yakinmi hergun goruyorlarmi ? kac yillik evlisin
cunku evliligin Ilk yillarinda fazla karisiyorlar evlilik oturdukca
laflari gecmedikce vazgecerler seninde evin var parani car cur etmiyorsunya
ihtiyacin olan seyleri tabiki alacaksin .

ahhh canim eviniz yakinmi hergun goruyorlarmi ? kac yillik evlisin
cunku evliligin Ilk yillarinda fazla karisiyorlar evlilik oturdukca
laflari gecmedikce vazgecerler seninde evin var parani car cur etmiyorsunya
ihtiyacin olan seyleri tabiki alacaksin .

3 yıldır evliyim 1.5 sene hiç ses etmedim Baktım olmuyo aldım bavulumu annemlere gittim Kvdem beni almaya geldi, bababm bi sürü laf etti Bu kızın tüm altınlarını 3 ayın içinde elinden aldınız Ses etmemiş daha ne istiyosun dedi Ben sana güvendim teyzm kzı kızıma ii bakar dedim Bi dahada bu nağarayı çalarsanız ben kızımı alırım dedi O yüzden kvdem bana tam düşman oldu

Araya mesafe girdi Eskiden haftanın en az 4 günü ordayken şimdi haftada 1 gidiyoruz Çok şükürrr Evimiz yakındı uzağa taşındık Ben baya rahatım ama eltilerim yakın her gün gidip geliyolar Okula gider gibi O yüzden ben göze batıyorum

Bende biliyrm eşimde biliyo İhtiyacımdan fazlasını alıp eşimi zora sokmam Ama ahhhh bunlar yokmu bunlar Herr şeyin içindeler Eşimde bıktı Çoğu şeyimizi gizli yapıyrz

burdaki kaynana kp okuyunca benimkiler melekmis cok cok az karisirlar
Sizinkiler bayagi kendini asmis karisma konusunda Ben anlamiyorum
altin takarlar dugunde gostermelik hop geri alirlar hic takmayin.
haklisin eltilerin hep yaninda olunca seninle ugrasiliyor alacaginiz bisey
Olursa soylemezsiniz sonucta sende calisiyon kimsenin hakki yokki
Konusmaya ama illa kaynana kaynanaliginini yapacak zaten elti el kizi sonucta
ne diyimki takma kafana hasta olursan kimse bakmaz .

Evet benimkiler aşmış kendini Yok yok bunlarda

Bi tek kendi taktıkları olsa ii babamın taktığı 10 milyarlık altın kordonuda sattılar Borçları varmış beni isterken borcumuz bitti demişerdi (yalan tabi)Ben yinede ses etmedim Ama yine de yaranamadım Bunlara yaranılmaz biliyrm ama yinede bişeylere mecburum Eşim çok şükür annesinin yüzünü gördü Daha önceleri bana hiç hak vermez, annem melek derdi Çok şükür emeklerim boşa çıkmadı Eşim bana döndü Ama ben, çocuğum babaannesiz büyümesin Bide allahtan korktuğum için bağları koparmıyorum Bunuda onlara söyledim

Allah başka dert vermesin diyorum Bunlar çoğu şeyin yanında hiç bişey ama Sinekte küçüktür miğde bulandırır

Biz doğal gazı olmayan evdeyiz Onlar en lüks evde Hepimiz kiradayız ama onlar hiç lükslerinden ödün vermezler Geçen sene biz bu durumdayken tatile götürdük Bütün masraflar bizden gitti O zaman eşim en iyi çocuktu Bu sene dolandırıcı olan oğlu en iyi oldu Bu kadın çok bencil hep ben diyo

valla canım birazda sen aranıyosun yani kusura bakma
çağırma yemeğe ne derse desin densizler nedemek sanane nedemek açlıktan öldük napıyo bu , hiç saygıda yok mesafe değil ki bu
hele aldığım şeylere karışılmasından hiç hoşlanmam ben senin yerinde olsam inadıma giderim en güzel havalı kıyafeti alırım çatlasınlar ne derse desinler umrumun köşesi olmaz bişey diycek olurlarsada nasıl olsa çalışmıyomusun kendi paranı kazanıyosun eşinde senin yanında daha ne
çağırma evine falan bunları bida ,bak deymiycek insanlar yüzündende sağlığından olma kocan çağırdın diye kızıyomuş milletin arayıpta bulamadığı şey

canım bak eşinde seni annesiyle görüştürme hususunda baskıya sürüklemiyor anlaşılan .. ilgini alakanı kes o insanlarla sen bi aile kurmussun tamam doğurmus büyütmüş olabilir ama senin esinde kabul ediyosa diyosa işte buda benim karım benim ailem bu diyosa bence kendini onlara karşı mahcup falan hissetme ...!!! ayol ne alakan var senin kaynananla ?? hangi devirdeyiz? allah aşkına bu devirde bide kaynana elti nazı çekenler mi var ahh ki ne ahh.. defolsun gitsinler hayatından ..kocanda bak sana sahip çıkıyo demek bi aile olduğunuzu kabul ediyo.. normalde eşler karılarını anneleriyle akarabalarıyla görüşmeye zorlar hep aradaki ikiliği anlamazlar.. bak ne güzel seninki gelmesin ne işi var diyo ... kapat kapını kendi ailenle ilgilen canım.. kafana takma böyle şeyleri sen kaynananlamı evlendin oğluyla mı? görüşmek zorunda değilsin hiçbiriyle...

esin bile kendi ailesi gelince evde durmuyor
senin ne zorun var
görüsme bu kadar basit
bu insanlarla anlasamazsin

eşinin ailesi çok saygısızmış sinir bozucu derecede patavatsızlar eltilerinde seni kıskanıyor sen hepsinden uzağa taşın ve mümkün olduğunca az görüş bu insanlarla.kendini de kısıtlama çalışıyorsun paranı kazanıyorsun ne gerekiyorsa git al kim ne demiş umursama duyma gül geç canım

Bu insanları çekmek zordunda olduğunu da kim söyledi?

başta çok mu yüz vermişsin ne, iyilikten maraz doğar lafına bazen gerçekten inanıyorum. bi kere kendi ailenin bile altınlarını nasıl verdin anlayamadım. sonra bırak laf etsinler al sen kıyafetini onları mı düşüneceksin. gerçi bazen şu dil var ya o kadar çekilmez oluyor ki... üzüldüm senin adına, ama eşin en azından ana kuzusu değil şuan, ayyy annemler gelio programımı iptal edeyim, eve koşayım vs dememiş bu bile bir şeydir yani..

yuh yani yerin de olsam masayi gecirirdim baslarina bune terbiyesizlik bole hem evine gelecekelr hemde bnm evimde beni azarlicakalr :47::47::47:

canım benım boyle ınsanlarla ugrasılmaz. onları gormezden gel. araya mesafe koy. yok say. yoksa hasta olursun cok daha fazla

Araya mesafe girdi Eskiden haftanın en az 4 günü ordayken şimdi haftada 1 gidiyoruz Çok şükürrr Evimiz yakındı uzağa taşındık Ben baya rahatım ama eltilerim yakın her gün gidip geliyolar Okula gider gibi O yüzden ben göze batıyorum

Kayınvalidenin istediği gibi gidip gelmiyorsun.
Eltilerinin yapamadığını yapıyorsun.
Sırf bu sebepten,ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.
Kayınvaliden,ziyafet de versen,asla memnun olmayacak.
Eltilerin ise,seni hep kıskanacaklar.

Ben senin yerinde olsam,"ben böyleyim" tavrında olurum.
Madem ailede çıkıntılık yapan olarak algılanıyorsun,tam çıkıntı olabilirsin.
Bırak O soğuk gelindir desinler,herkes öyle bilsin.
Ayrıca öyle zahmetli yemeklere filan kalkışma derim.
Nasılsa laf edecekler,bari haklı yere etsinler:)

anlattıklarınız benim kvalidelere çok benziyor
çok şükür biz uzaktayız
sizin yapacağınız kesinlikle mesafe koymak
yemeğe falan almayın,bırakın ne düşünürlerse düşünsünler
siz melekte olsanız ne çeneleri kapanır,ne de farklı düşünürler

Senin eltinde benim görümce gibiymiş oda benim yaptığım bişiyi beğenmez...Önceleri takardım şimdi takmıyorum bile ne takacam o kendine baksın ilk kendisi ile dalga geçsin diyorum .) görümcemde benim yaptığım her şeyi konuştuğum her şeyle dalga geçer :) hiç takma derim o öyle dedikçe içinden gülecen neden biliyomusun kıskanan insanlar karşısındakilerde kusur aramaya kalkar kusurun yoksa aldıklarınla yada konuşmalarına takarlar demekki kıskanılacak kişileriz :)))

Back
X