- 6 Nisan 2020
- 213
- 88
- 13
- 29
- Konu Sahibi CatLover06
Akrabalarımın bir kısmı beni sevmiyorlar. Tabi sevmek zorunda da değiller. Ama sürekli benimle uğraşıyorlar. Guleryuzlu ve neşeli olduğum için anneme benim hakkımda "Catlover06 deli deli gülüyor" demişler. Halbuki hareketlerim vs gayet normal. Kendileri de cenaze evinde guluyorlar. Benim okuyamayacagimi düşünüp bi ara kendi anne tarafındaki akrabalariyla baş göz etmeye calistilar. Biz yüz vermeyince vazgeçtiler. En büyük hayalim Ankara'da uni kazanmakti. Yapamazsın edemezsin dediler sonunda kazandım. Bu sefer de iyi ki ailenin yaninda kazandın başka şehre gitseydin seni kandirirlardi dediler. Bi başka akrabam da benim için koyun erkekleri onu kandirirlar demiş. Halbuki kendi kızları kaç kere nisanlanip nisan attılar.
Geçen sene bi teyzem ve o akraba kavga ettiler. Sırf bu yüzden tüm aile birbirine girdi. Geçen gün de annem wpden o akrabanın annesine Size kalbim çok kırık yazdı bu yüzden wpde tartıştılar. Annem çok üzüldü çok ağladı.
Bana deli diyen akrabam örgü işine girmiş facebook hesabı açmış ve bana istek atmış. Ben de aptal gibi yanlışlıkla kabul ettim. Profilinde 2 3 şey koymus. Diyelim ki benim adım Hande olsun. Bir bebek koyup üstüne "Hande bebeğimizin fiyatı 100 TL" yazmışlar. Bebek kotü değil tamam ama neden benim adim? Neden Ayse Fatma Elif değil de benim adım? Bunu koyduktan sonra bana istek atması hiç tesadüf değil. Ben kasıtlı olduğunu düşünüyorum.
Bu insanlar sürekli bizimle uğraşıyorlar. Dalga geciyorlar. Bu insanlarin amacı ne?
Geçen sene bi teyzem ve o akraba kavga ettiler. Sırf bu yüzden tüm aile birbirine girdi. Geçen gün de annem wpden o akrabanın annesine Size kalbim çok kırık yazdı bu yüzden wpde tartıştılar. Annem çok üzüldü çok ağladı.
Bana deli diyen akrabam örgü işine girmiş facebook hesabı açmış ve bana istek atmış. Ben de aptal gibi yanlışlıkla kabul ettim. Profilinde 2 3 şey koymus. Diyelim ki benim adım Hande olsun. Bir bebek koyup üstüne "Hande bebeğimizin fiyatı 100 TL" yazmışlar. Bebek kotü değil tamam ama neden benim adim? Neden Ayse Fatma Elif değil de benim adım? Bunu koyduktan sonra bana istek atması hiç tesadüf değil. Ben kasıtlı olduğunu düşünüyorum.
Bu insanlar sürekli bizimle uğraşıyorlar. Dalga geciyorlar. Bu insanlarin amacı ne?