• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu insanların derdi ne? (Bu insanlar:Her şeyde bir şer gören dernek üyeleri)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Forse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Forse

👪❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
1.819
3.595
333
48
Evet nasıl başa çıkarım ? Bazen hiç bir şey anlatasım gelmiyor kimseye. Çünkü duyduklarım sinirimi bozuyor.

Benim derdim de bu insanların derdi değil ama, artık her yeni bir şeyle karşılaştığınızda bu insanların olumsuzlukları gözünüze çarpmak istemesi, bir ben güçlüydüm benden geçti ama sen başındasın der gibi nedir bu arkadaş her şeyde bir şer görmeleri ? :)

Evleniyorsun: ''aman ne işin olur koca derdi kayınvalide derdi senin başka işin mi yok'' diye caydırma çabaları
Hamilesin : daha dur bu iyi günlerin, çok yorulacaksın, uykusuz geceler, hastalıklar vs. perişan olacaksın dercesine olumsuzlukları sıraya dizmeleri.
Yeni bir araba alacaksın boyası değişeni dibine kadar sormaları (sanki satın alacak) sonra kendilerinkinden bahsetmeleri senin sevincini bir türlü paylaşmamaları;

Neden bu insanlar bir enerji emme heveslisiler. Güçlerini yakıtlarını buradan mı alıyorlar? Ve bu insanlarla nasıl başa çıkarım? Biraz farklı bakış açılarına ihtiyacım var, sizler ne dersiniz?

Zorlu yollardan geçtiklerini, en çok onların bildiğini vurgulayıp sizin tecrübesizliğinizi de hemen yüzünüze vurmak istemeleri bunun nedeni.

Ama bakarsın çocuğunu tv büyütmüş, çocuğuna bi gece masal okuyup uyutmamış kadınlar çocuk bakımıyla ilgili ahkam kesiyor. Biz geçtik o yollardan o ne ki ohoo gibi cümleler.
Hiç takmamak tek çözümü. Yoksa sinir hastası ederler insanı

Evet nasıl başa çıkarım ? Bazen hiç bir şey anlatasım gelmiyor kimseye. Çünkü duyduklarım sinirimi bozuyor.

Benim derdim de bu insanların derdi değil ama, artık her yeni bir şeyle karşılaştığınızda bu insanların olumsuzlukları gözünüze çarpmak istemesi, bir ben güçlüydüm benden geçti ama sen başındasın der gibi nedir bu arkadaş her şeyde bir şer görmeleri ? :)

Evleniyorsun: ''aman ne işin olur koca derdi kayınvalide derdi senin başka işin mi yok'' diye caydırma çabaları
Hamilesin : daha dur bu iyi günlerin, çok yorulacaksın, uykusuz geceler, hastalıklar vs. perişan olacaksın dercesine olumsuzlukları sıraya dizmeleri.
Yeni bir araba alacaksın boyası değişeni dibine kadar sormaları (sanki satın alacak) sonra kendilerinkinden bahsetmeleri senin sevincini bir türlü paylaşmamaları;

Neden bu insanlar bir enerji emme heveslisiler. Güçlerini yakıtlarını buradan mı alıyorlar? Ve bu insanlarla nasıl başa çıkarım? Biraz farklı bakış açılarına ihtiyacım var, sizler ne dersiniz?

son madde hariç
şu yazdıklarınızda çok da "başa çıkılması gereken" bir şey göremedim
evet bazı insanlar sürekli negatif enerji yayar, onlar ayrı ama şu yazdıklarınız laf arası gibi geldi bana
benim de ilk çocuğum küçükken "dur bakalım hele bi büyüsün, dertleri de büyüyor" diyen çok oldu, hiç enerjim emilmedi valla, haklı da çıktılar sağolsunlar
bana siz biraz fazla kafaya takıyor ve önemsiyorsunuz gibi geldi
yani sizin enerjiniz yüksek olsa, bu kadar çabuk demoralize olmazsınız

Görmezden gelerek..tek çözüm bu

Görmezden gelmek bir çözüm.
Ama bu beni pek tutamıyor arada had bildirmek istiyorum özellikle paylaşımcı olmayan sürekli enerji emicilere.

Kıskançlık ve fesatlıktan ne yazık ki. En güzeli iplememek. He diyip geçmek, duymamak.

Zorlu yollardan geçtiklerini, en çok onların bildiğini vurgulayıp sizin tecrübesizliğinizi de hemen yüzünüze vurmak istemeleri bunun nedeni.

Ama bakarsın çocuğunu tv büyütmüş, çocuğuna bi gece masal okuyup uyutmamış kadınlar çocuk bakımıyla ilgili ahkam kesiyor. Biz geçtik o yollardan o ne ki ohoo gibi cümleler.
Hiç takmamak tek çözümü. Yoksa sinir hastası ederler insanı

Ve bazen bunu en yakınlarınız yapıyor en çok da ona kızıyorum. He he dedikçe aynı şeyleri yaşıyoruz ama bitmiyor.

Başka ne gibi psikolojik çözümleri vardır? Ya da etki-tepki ne olmalı görmezden gelmekten başka?

Nasıl bir çözümü olsun ki? Bunu diyenler yaşça büyükler oluyo çoğu zaman hatta %99 falan.

Bilirsin bizde de büyüğe öyle gereksiz çıkışlar yapılmaz pek. Ben ne dedim ki bu kıza da böyle cevap verdi olur.

İçine atıcaksın. Sen kendinden küçüklere yapmayacaksın. 2 nesil sonra anlamsız bu muhabbetlerle uğraşmamış olacak gençler

son madde hariç
şu yazdıklarınızda çok da "başa çıkılması gereken" bir şey göremedim
evet bazı insanlar sürekli negatif enerji yayar, onlar ayrı ama şu yazdıklarınız laf arası gibi geldi bana
benim de ilk çocuğum küçükken "dur bakalım hele bi büyüsün, dertleri de büyüyor" diyen çok oldu, hiç enerjim emilmedi valla, haklı da çıktılar sağolsunlar
bana siz biraz fazla kafaya takıyor ve önemsiyorsunuz gibi geldi
yani sizin enerjiniz yüksek olsa, bu kadar çabuk demoralize olmazsınız

Ben destek, tavsiye ile olumsuzluğu ayrı tutarım. Ben bundan bahsetmiyorum ki ? Sizin hislerinizi paylaşmayıp işin kötü kısmını görenlerden bahsediyorum, destek olmayanlardan bahsediyorum. Güzel bir şeyin içindeyken olumsuzlukları önünüze sıralayıp enerjinizi emenlerden bahsediyorum. Evet sevdiğim insanları önemserim ve düşünürüm ve şu anda hamileyim ve enerjim oldukça düşük :)

Takmayın, boşverin gitsin. İnsanoğlu konuşur, kimsenin ağzını kapatamayız ki.

Nasıl bir çözümü olsun ki? Bunu diyenler yaşça büyükler oluyo çoğu zaman hatta %99 falan.

Bilirsin bizde de büyüğe öyle gereksiz çıkışlar yapılmaz pek. Ben ne dedim ki bu kıza da böyle cevap verdi olur.

İçine atıcaksın. Sen kendinden küçüklere yapmayacaksın. 2 nesil sonra anlamsız bu muhabbetlerle uğraşmamış olacak gençler

İçine at ve yaş ilerlesin antidepresanla beraber baş et :) Bunu yapmaya çalışıyor bazı büyükler ama yok işe yaramadıklarını onlarda görüyorum.

Forumun şu kısmının derde % 100 garantili derman olmadığını biliyorum ama dertleşmeye önem veririm teşekkür ederim yorumlarınız için.

Ay çok abartmissiniz. Sanki herkes kötülük peşindeymis gibi. İnsanlar laf olsun sohbet muhabbet diye konusuyor aldığın arabanın özelliklerini vs.

Minimum seviyede goruserek,hadlerini astiklari anda sert cikislar yaparak baska yol bilmiyorum...

Back
X