- 3 Şubat 2018
- 25.843
- 111.146
- 598
Çok bilmişler fakültesi mi?
Evet. Takdir belgesi de almistir o

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok bilmişler fakültesi mi?
Haklisiniz belkide en büyük şansım çocuk olmamasıGıt Valla.
Gitmeden once dogduklarına pısman et ama
Ve lutfen bebek yapma. En azından suanda yapma.
Şu ortama çocuk istemen garip geldi eşin bütün bunlar söylenirken ne yapıyor seni savunması gerekmez mi bu insanlar senin yumurtalıklarına varana kadar konuşma hakkını nereden buluyor ayrıca pko olmak saglıklı gebelige engel değil bende dahil çok var pko olup hamile kalan çocugu olan hatta pko hastalarında çogul gebelik çok görünen bişey.. Pko olabilirsin tamam kilon fazladır verirsin diger herşeye de çözüm bulunur nasibinde varsa her şekilde bebek sahibi olursun kv bu kadar çok biliyorsa seni böyle strese sokmasının bu kadar kötü davranmasının da etkisini bilsin bu kadar kötü duygular hissederken nasıl hamile kalıcaksın kalsan bile stres kötü duygular hamilelikte iyi değil belkide bu yüzden düşük yaşadın psikoloji hamile kalmayı da hamileligi devam ettirmeyi de çok etkiliyor bence önce kocanı adam et sana laf ettirmemesi gerekEşimin ailesi Benim le derdi nedir bilmiyorum 15 aydır evliyim 1 dusugum var pkoluyum ve eşimin ailesi çok üstüme geliyor ilk başta senin yumurtalıkların yaglanmistir dedi üç sonra zayıfladım bebegim oldu ama pkolu olduğum için düştü şimdi de yumurtalıkların henüz küçüktür falan diyor benim boyum 1 72 ve kilom 87 kabul ediyorum kilom fazla ama artik biktim bana boyle yapmasindan hersyi sorun syreklisürekli laf sokup rencide ediyor aynı evde yaşıyoruz eşim desem asla sesini çıkartmıyor onları savunuyor oturduğumuz bina aile binası eşimin tüm ailesiyle uğraşıyorum ve çok yoruldum artık tahammül edemiyorum kv ye hiç birine şimdi tedavi olmak istiyorum karışıyor gerek yok diyor senin tedavin zayıflamak falan diyor zayıflasam bile düşüyor diyorum ozaman rahimin küçüktür yumurtalıkların büyülemiştir falan diyor çıldırmak üzereyim kızlar lütfen bana akıl verin bıktırdı artık beni ya ben tedaviyle sağlıklı bir gebelik istiyorum çok mu şey istiyorum![]()
Ee neden çocuk bu adamdan madem gideceksin? Sen de normal değilsin üzgünüm.Asla diyor sen gir ben ayrılmam annemin yanından diyor bende gidicem yakında zaten
Görüs açımı degistirdim canım evlilik bebek doğduktan sonra düzelir diyorlardı inanmıştım ama hataSizi böyle yok sayan adama birde cocuk mu? No no no![]()
Elbette suan o.Haklisiniz belkide en büyük şansım çocuk olmaması
Bak bende de pco var ve 2 oglum var. Pco hamilelige engel bir durum degil. Sadece biraz zor olabilir. Ama senin su durumda once evliliğini duzene oturtman gerek. Ayri bir ev, akli basinda bir es. Yoksa cocuk olunca daha cok seyler duyarsin. Ne anneliğini doyasiya yasarsin ne de evliligini. Esini al karsina konus, sana yapilan haksizliga neden goz yumduğunu sor. Boyle devam ederse cocuk fikrini ertelediğini soyle. Kendi eviniz olursa stresten uzak kalacagini ve boylelikle daha kolay hamile kalabileceğini soyle. Doktora birlikte gidin hatta. Eger esin seni gercekten seviyorsa artik evli oldugunun farkina varir ve sana hak ettigin degeri ver. Yok eger hala anam anam diyorsa yol yakinden dön kardesim. Kendine bu hayati reva gorme.O kadar haklisin ki asla hak etmiyor biliyormusun belkide istememeliyim
Düzelir diye bekledim ama bu gün son nokta kavga ettikEe neden çocuk bu adamdan madem gideceksin? Sen de normal değilsin üzgünüm.
kvEvet. Takdir belgesi de almistir o![]()
Hayır annem sen sus diyor imtihan falan diyor saygısızlık yapma bizde yaşadık falan diyor buraya gelsen ne olacak diyor ben ne yapayım bilmiyorum kiElbette suan o.
Baksana kocana memeden ayrılan bebeklerin bile durusu var kocanın yok hala kordonla baglı anasına.
Aıle olamamışsınız kocan yuzunden, ne lazım ona babalık.
Hayır o bebegı sana da bırakmaz bu kaynana
Daha da delirirsin ozaman.
Ailen arkanda mı desteklerler mı seni?
Bunu kim diyor ya, kesin gene kaynanan diyordurGörüs açımı degistirdim canım evlilik bebek doğduktan sonra düzelir diyorlardı inanmıştım ama hata
Görüs açımı degistirdim canım evlilik bebek doğduktan sonra düzelir diyorlardı inanmıştım ama hata
Allah annene de akıl versin ıns.Hayır annem sen sus diyor imtihan falan diyor saygısızlık yapma bizde yaşadık falan diyor buraya gelsen ne olacak diyor ben ne yapayım bilmiyorum ki
Tedaviye başlamak istediğinizi basladiginizi süreci vs ona anlatmayın,onun bu konuda muhatap olmayın. Huzur istiyorsanız evi ayırmak en temel çözüm. Bana bu kadar laf sokan birine ben de lafımı söylerim. Başta ben de susardim alttan alırdım şimdi lafımı söylüyorum . Şimdi de sen bizi azarliyosun oldu. Hiç umurumda değil istediğini söyleyen istemediğini işitir bu kadarEşimin ailesi Benim le derdi nedir bilmiyorum 15 aydır evliyim 1 dusugum var pkoluyum ve eşimin ailesi çok üstüme geliyor ilk başta senin yumurtalıkların yaglanmistir dedi üç sonra zayıfladım bebegim oldu ama pkolu olduğum için düştü şimdi de yumurtalıkların henüz küçüktür falan diyor benim boyum 1 72 ve kilom 87 kabul ediyorum kilom fazla ama artik biktim bana boyle yapmasindan hersyi sorun syreklisürekli laf sokup rencide ediyor aynı evde yaşıyoruz eşim desem asla sesini çıkartmıyor onları savunuyor oturduğumuz bina aile binası eşimin tüm ailesiyle uğraşıyorum ve çok yoruldum artık tahammül edemiyorum kv ye hiç birine şimdi tedavi olmak istiyorum karışıyor gerek yok diyor senin tedavin zayıflamak falan diyor zayıflasam bile düşüyor diyorum ozaman rahimin küçüktür yumurtalıkların büyülemiştir falan diyor çıldırmak üzereyim kızlar lütfen bana akıl verin bıktırdı artık beni ya ben tedaviyle sağlıklı bir gebelik istiyorum çok mu şey istiyorum![]()
Hayır annem sen sus diyor imtihan falan diyor saygısızlık yapma bizde yaşadık falan diyor buraya gelsen ne olacak diyor ben ne yapayım bilmiyorum ki
Sen çalışmıyor musun?Hayır annem sen sus diyor imtihan falan diyor saygısızlık yapma bizde yaşadık falan diyor buraya gelsen ne olacak diyor ben ne yapayım bilmiyorum ki
Yumurtalık yağlamaz ki bunu nerelerinden uydurmuşlar..Eşimin ailesi Benim le derdi nedir bilmiyorum 15 aydır evliyim 1 dusugum var pkoluyum ve eşimin ailesi çok üstüme geliyor ilk başta senin yumurtalıkların yaglanmistir dedi üç sonra zayıfladım bebegim oldu ama pkolu olduğum için düştü şimdi de yumurtalıkların henüz küçüktür falan diyor benim boyum 1 72 ve kilom 87 kabul ediyorum kilom fazla ama artik biktim bana boyle yapmasindan hersyi sorun syreklisürekli laf sokup rencide ediyor aynı evde yaşıyoruz eşim desem asla sesini çıkartmıyor onları savunuyor oturduğumuz bina aile binası eşimin tüm ailesiyle uğraşıyorum ve çok yoruldum artık tahammül edemiyorum kv ye hiç birine şimdi tedavi olmak istiyorum karışıyor gerek yok diyor senin tedavin zayıflamak falan diyor zayıflasam bile düşüyor diyorum ozaman rahimin küçüktür yumurtalıkların büyülemiştir falan diyor çıldırmak üzereyim kızlar lütfen bana akıl verin bıktırdı artık beni ya ben tedaviyle sağlıklı bir gebelik istiyorum çok mu şey istiyorum![]()