- 24 Eylül 2020
- 105
- 43
- 13
- 31
Hayır canım ne yazıkkiSen çalışmıyor musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım ne yazıkkiSen çalışmıyor musun?
Hayır canım izin vermedikleri için bisey yapamadimsormaya unuttum: Meslegin var mi?
Ben söylemiyorum eşim kendisi benden gizli söyleyip beni yalancı durumuna düşürüyorTedaviye başlamak istediğinizi basladiginizi süreci vs ona anlatmayın,onun bu konuda muhatap olmayın. Huzur istiyorsanız evi ayırmak en temel çözüm. Bana bu kadar laf sokan birine ben de lafımı söylerim. Başta ben de susardim alttan alırdım şimdi lafımı söylüyorum . Şimdi de sen bizi azarliyosun oldu. Hiç umurumda değil istediğini söyleyen istemediğini işitir bu kadar
Eşimin çevresi ve Eşim sürekli diyorBunu kim diyor ya, kesin gene kaynanan diyordur
Cehalet turnusolu
Hayır canım izin vermedikleri için bisey yapamadim
Hahahahahahaha bozmadınız mı insan vucudunda bıtane apandisit olur diyeÖnemsemeyin hıı hıı deyin geçin.Millet bilmediği konuda atıp tutmayı sever bilirsiniz.Kardeşim apandisit ameliyatı olmuştu da halamlar bize gelip sağ apandisit mi sol apandisit mi.İkisini de almışlardır tüh tüh dediler 1 sene.İnsanda tek apandisit olmasının dışında sorun yok:)))
Çok haklısın canım ama ben tahammül edemiyorum artık yaÖnemsemeyin hıı hıı deyin geçin.Millet bilmediği konuda atıp tutmayı sever bilirsiniz.Kardeşim apandisit ameliyatı olmuştu da halamlar bize gelip sağ apandisit mi sol apandisit mi.İkisini de almışlardır tüh tüh dediler 1 sene.İnsanda tek apandisit olmasının dışında sorun yok:)))
bu mantıkla zayıflardada rahim olmaz ,bebeği taşıyamaz. kilonuz olabilir ama ahım şahım obez bi kilo değil 90 kg ile hamile kalan yiğenim var,hiç canınızı sıkmayın herşeyin bir vakti vardır bebişte vakti bekliyorEşimin ailesi Benim le derdi nedir bilmiyorum 15 aydır evliyim 1 dusugum var pkoluyum ve eşimin ailesi çok üstüme geliyor ilk başta senin yumurtalıkların yaglanmistir dedi üç sonra zayıfladım bebegim oldu ama pkolu olduğum için düştü şimdi de yumurtalıkların henüz küçüktür falan diyor benim boyum 1 72 ve kilom 87 kabul ediyorum kilom fazla ama artik biktim bana boyle yapmasindan hersyi sorun syreklisürekli laf sokup rencide ediyor aynı evde yaşıyoruz eşim desem asla sesini çıkartmıyor onları savunuyor oturduğumuz bina aile binası eşimin tüm ailesiyle uğraşıyorum ve çok yoruldum artık tahammül edemiyorum kv ye hiç birine şimdi tedavi olmak istiyorum karışıyor gerek yok diyor senin tedavin zayıflamak falan diyor zayıflasam bile düşüyor diyorum ozaman rahimin küçüktür yumurtalıkların büyülemiştir falan diyor çıldırmak üzereyim kızlar lütfen bana akıl verin bıktırdı artık beni ya ben tedaviyle sağlıklı bir gebelik istiyorum çok mu şey istiyorum![]()
Söyledim hala 1 tane apandisit var dedim.yok siz bilmezsiniz 2 sini almışlardır ahhh ahh vahhh vahh dediler.Millet susmazki:))Hahahahahahaha bozmadınız mı insan vucudunda bıtane apandisit olur diye![]()
Ama nasıl yapacagim bunuSizin acilen özgürlügünüze kavusmaniz lazim. Ayni hapise cocugunuzu dogurmayin
Tahmin edebiliyorum.Eğer çok dindarsa günaha giriyosun hiç öyle denir mi filan dyin böyle şaşıra şaşıra.Taktik yapın artık susmazlar biliyorumÇok haklısın canım ama ben tahammül edemiyorum artık ya
Iyiki burda siz varsınız burdakiler de olmasa ben nasıl içimi döküp mutlu olabilirim kibu mantıkla zayıflardada rahim olmaz ,bebeği taşıyamaz. kilonuz olabilir ama ahım şahım obez bi kilo değil 90 kg ile hamile kalan yiğenim var,hiç canınızı sıkmayın herşeyin bir vakti vardır bebişte vakti bekliyor![]()
Mantıklı deneyeceğim kesinlikleTahmin edebiliyorum.Eğer çok dindarsa günaha giriyosun hiç öyle denir mi filan dyin böyle şaşıra şaşıra.Taktik yapın artık susmazlar biliyorum
Artık istemiyorum ben de gerçektenBu eşe ve bu aile ortamına bir çocuk dünyaya getirme düşüncesini daha derinlemesine ele alarak başlayabilirsiniz işe.
Çünkü muhtemelen bir bebeğiniz olduğunda her şeyin en iyisini en doğrusunu bilen mükemmel kv sizin çocuk büyütme yöntemlerinizi de yetersiz bulacak ve siz devamlı bir baskı altında mutsuz şekilde olacaksınız eşiniz de annem yardımcı oluyor sana diyerek nankörlükle suçlayacak sizi derken sizin psikoloji iyiden iyiye bozulacak nefes alamaz hale geleceksiniz o aile apartmanında ve gitmek isteyeceksiniz. Ama bu sefer de bebeğim çok küçük, babasız büyümesini istemiyorum vs.gibi bahaneler elinizi kolunuzu bağlayacak muhtemelen. Yani çok istediğiniz hamilelik sizin daha sonra çok pişman olacağınız bir şeye dönüşebilir. Acele etmeyin basit kararlar değil bunlar. Ayrı bir eve çıkıp 2 kişilik bir aile olmayı teklif ettiğinizde eşinizin tutumu ne oluyor kararı ailesinden yana kullanıyorsa bunu da yeniden değerlendirmeniz gerekiyor. Hayat sizin kimseye kendinizi ezdirmeyin.Artık istemiyorum ben de gerçekten
Canım tam olarak ne yaşadığımı anlatmışsın sussam olmuyor konuşsam olmuyor bilmiyorum ki bendeBizim milletimiz kadar kolay teşhis koyabilen başka bir millet daha yoktur herhalde.Evet anne haklısın 8 yıl tıp okumuş doktorlar bilmiyor sen biliyorsun demek varda işte olan yine size olur eşinizi doldururlar başka türlü huzursuz olursunuz