bu iş bitmeli artik..

tatlitambak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
9.858
18.282
248
Sağlıklı bir yasam ve hayat istiyorum Rabbim nasip ederse tabi ki. Bu yola ciktim ve hedefime gelene kadar vazgecmek yok. Elimden geldigince menü resimi paylasacagim

3 mart 89.8
22 matr 85.1
28 mart 84.7
08 nisan 83.8

Son düzenleme:
Kahvalti saatimi hatirlamiyorum ama ne yedigimi hatirliyorum:KK48:

2 tam yumurta
2 tane de haslanmis yumurta sarisi benim cocuklar yemeyince bana kaldi
kasar peyniri
1 buyuk domates
10 zeytin.

1 sekersiz nescafe ictim

Ben aciktikca yiyorum. Simdi aciktim ve
1 elma
2 ceviz ici yedim
20160326_143847.webp

Miniklerimi parka cikarma zamani... aksam yemeginde görüşürüz

Bende kalkip bi yesil cay iceyim.. menun güzel canim aksamin az olmus acikabilirsin ama sen aclikla mucadele edebiliyorsun:KK5:

Bende kalkip bi yesil cay iceyim.. menun güzel canim aksamin az olmus acikabilirsin ama sen aclikla mucadele edebiliyorsun:KK5:

Canim inanki ac kalinmadan zayiflanmiyor. Az yemek lazim ve midenin o acligi hissetmesi lazim. Yarin ki kahvaltiyi hayal ediyorum napim

Bende 1 türlü adapte olamıyorum başlıyorum diyete 1 gün olmadan Bozuyorum kafayı yicem artık 15 kilo fazlam var :(

Bende 1 türlü adapte olamıyorum başlıyorum diyete 1 gün olmadan Bozuyorum kafayı yicem artık 15 kilo fazlam var :KK43:

Benim de 17 kilo fazlam var simdilik tabi. Kendimizi tutmak lazim. Benim de canim herseyi yemek istiyor. Ama tutuyorum. Sabrediyorum. Zayof oldugumu hayal edip vazgeciyorum. Ben de cok al ver yaptim ama bu son. Hedefime ulasana kadar buradayim. InsaaaInsaalah sen de hedefine ulasirsinl

Benim de 17 kilo fazlam var simdilik tabi. Kendimizi tutmak lazim. Benim de canim herseyi yemek istiyor. Ama tutuyorum. Sabrediyorum. Zayof oldugumu hayal edip vazgeciyorum. Ben de cok al ver yaptim ama bu son. Hedefime ulasana kadar buradayim. InsaaaInsaalah sen de hedefine ulasirsinl
Diyetmi uyguluyorsun yoksa sağlıklı beslenmemi

Diyetmi uyguluyorsun yoksa sağlıklı beslenmemi

Tabi ki saglikli beslenme. Diyetlerden cok sıkıldım ve hep bıraktim. Ama dönem dönem cok şıktıgım zamanlar olacak. Mesela 3 gun kacirdiysam 3 gun de acisini cikartmam gerek.hepten kendimi salivermeyeyim.
pazartesi tartilacam insaallah 84 leri gorecem. Senin boyun kilon nedir

Sabah 11 de kahvaltı
Salcali yumurta
3 zeytin
Roka salatasi
peynir
1 dilim kadar pide ekmegi
Avuc ici kadar bazlama

Tabi ki saglikli beslenme. Diyetlerden cok sıkıldım ve hep bıraktim. Ama dönem dönem cok şıktıgım zamanlar olacak. Mesela 3 gun kacirdiysam 3 gun de acisini cikartmam gerek.hepten kendimi salivermeyeyim.
pazartesi tartilacam insaallah 84 leri gorecem. Senin boyun kilon nedir
163 70.4 canım :)

Back
X