- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tatlitambak
Ara saat 15 te
1 kupa sütlü nescafe
3 kuru kayisi
4 ceviz ici
1 kupa sütlü nescafe
3 kuru kayisi
4 ceviz ici
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menuler guzel canim.. patatesi oyle bir anlattın ki canim çektiay ben cok açım galibaa
![]()
T tatlitambak gunlugun hayirli olsun arkadasim hedefine cabucak ulasirsin insallah
Kayinbabami kaybettik canim uzun zamandir kayinvalidemdeydim 1,5 ay once geldim evime ....eve geldigimde kilo malesef ki 109.7 ye ulasmisti..28 subat ta basladim saglikli beslenme spor dun 101,7 ciktim.. son zamanda aldiklarimi verdim kaldigim yerden devam ediyorum canim..insallah artik kurtuluruz kilolarimizdan hedefim ramazana kadar 85e dusmek asil hedef 78 canim...Sagol xanim benim nerelerdesin sen. Nasilsin. Kilo durumun nasil
Kayinbabami kaybettik canim uzun zamandir kayinvalidemdeydim 1,5 ay once geldim evime ....eve geldigimde kilo malesef ki 109.7 ye ulasmisti..28 subat ta basladim saglikli beslenme spor dun 101,7 ciktim.. son zamanda aldiklarimi verdim kaldigim yerden devam ediyorum canim..insallah artik kurtuluruz kilolarimizdan hedefim ramazana kadar 85e dusmek asil hedef 78 canim...