bu iş bitmeli artik..

Aksam yemegi 19 da
1 kase havuclu yoğurtlu salata
6-8 kasik yumurtasiz menemen

Ama doymadim sofrandan ac kalktim.
Cay yaptim icerim bizimkiler e de pasa lokumu yaptim afiyetle yesinler bakalim

Bugun 84.7 ciktim.
sabah 10 da kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 domates
5 zeytin
1kk peynir
1 greyfurt

Saat 1. De ara
15 20 arasi tuzsuz antep fistigi
1 kupa sekersiz nescafe

15te
limonlu yesilcay
3 kuru kayisi

17 de
15 adet goji beryy

aksam belli degil esimle yiyecegim

19.30 aksam yemegi
1 büyük boy haşlanmış patates icine baharat ve kasar peynir rendeledim ve maydanoz. Azcikta zeytin yagi
afiyetle yedim

cayin yaninda
1 kremali biskuvi
1 tatli kasigi tahin pekmez.
bunlari sevgili eşim ogluma oyinla yedirmeye
Çalışırken bana da yedirdi

3lt su oldu
bu hafta spor yapamicam cunki derin temizlik yapoyorum.
salonun halisini ve camlarini sildim
1.30 saatte utu yaptim

Menuler guzel canim.. patatesi oyle bir anlattın ki canim çekti :KK48: ay ben cok açım galibaa:KK70:

Menuler guzel canim.. patatesi oyle bir anlattın ki canim çekti :KK48: ay ben cok açım galibaa:KK70:

Sagol canım. Guzel de oldu zor durdurdum devamini yememek icin. Napalım buna dayanmak zorundayim deyip sabrediyorum.
ay sorma ben de açim. 3 gündür doymadan kalkiyorum aksamlari. Insaallah neticesini de tartida guzel görürüm

İnşallah canım goreceksin sadece sabret.. ben poşet yeşilcayin bana etkisi olmadigini animsadim bi ara demliyodum karanfilli tarcinli cok faydası dokunuyordu aclikla basa cikmama yardim etti cok sükür

Sabah 6 da
1 minik elma

11 de kahvalti
salcali yumurta
3 zeytin
2 dilim ekmek
2 catal beyaz peynir
sut kaymagi ve visne receli ni karistirdi esim ondan yedim. Miktar bilmiyorum cok yemedim ama

15 de ara
2 yk sari leblebi
1 cay bardagi nescafe şekersiz

18 de aksam
1 tabak dolu dolu tavuk sote
1 dilim ekmek
1.5 kase cacık

aksama miasfir var diye hic durmadim temuzlik yaptim hala da var yaa nasil bitecek. Yarin da gunduz bayanlar oturmaya gelecek. Hazirlik yapacm geceden

Sagol xanim benim nerelerdesin sen. Nasilsin. Kilo durumun nasil
Kayinbabami kaybettik canim uzun zamandir kayinvalidemdeydim 1,5 ay once geldim evime ....eve geldigimde kilo malesef ki 109.7 ye ulasmisti..28 subat ta basladim saglikli beslenme spor dun 101,7 ciktim.. son zamanda aldiklarimi verdim kaldigim yerden devam ediyorum canim..insallah artik kurtuluruz kilolarimizdan hedefim ramazana kadar 85e dusmek asil hedef 78 canim...

Kayinbabami kaybettik canim uzun zamandir kayinvalidemdeydim 1,5 ay once geldim evime ....eve geldigimde kilo malesef ki 109.7 ye ulasmisti..28 subat ta basladim saglikli beslenme spor dun 101,7 ciktim.. son zamanda aldiklarimi verdim kaldigim yerden devam ediyorum canim..insallah artik kurtuluruz kilolarimizdan hedefim ramazana kadar 85e dusmek asil hedef 78 canim...

Basiniz sagolsun canim.mekani cennet olsun

Misafirlerim vardi 2 gundur ardarda bugun serbest gun yaptim bayagi serbest oldu. Tabiiri cazise kusana kadar yedim. Pazrtesiye kadar tartilmayacagim ve bunun acisini da 4 gun de cikartirim ben

Günaydınlaarrrr
guzel bir gun ve ben yorgunda olsam mutlu huzurluyum.
bugun yürüyüşe baslayacagim.
ve sifir karbonhidratla günümü tamamlayacagim.
3 gun boyle geçecek. Pazar sabahi tartilacagim. Cunki cumartesi aksam annem ve babam geliyorlar.

Dun hic ugrayamadim. Ama bugun buradayimdev 1 nisan ile guzel ve kacamaksiz son kalan 3 ayıma adim atiyorum.

Sabah canim.birsey istemedi. Sekersiz nescaf3 icitm ve saat 1.30 da kahvalti yaptim
20160401_131922.webp

Bugun esimin dogum günü ilk defa hayatimda yaspasta yapacagim bakalim nasil olacak. Foto atarim

5. Takima katildim.
artik umarim muska77 muska77 gibi azim ve istikrarla verecegim. Gunlugumden bir muddet sadece kilo bildirimi yapacagim. Cumadan cumaya.. annemle babam geldiler cunki cok aktif olmayabilirim

Back
X