Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim tırlattım tırlatıcam...Yaklaşık 1,5 yıldır evimin çok yakınında bir şirkette çalışıyorum..Bugüne kadar burada bir çok sıkıntı yaşadım..ama sabretmek zorundaydım.Hem evime yakındı hemde borçlarım vardı taksite girmiştim.Düşününki nişan günümde bile çalıştım burda 1de nişanım olacaktı ben 12,30 da ancak çıkabilmiştim.Patronumu anlatabilecek bir kelime bulamıyorum.Bazen bir melek bazen tam bir şeytan..Burada olduğum süreç içerisinde burdan kaç eleman geldi geçti sayısını ben unuttum.Herkes gitti sorunlar bana kaldı.2 defa istifa ettim dilekçemi kabul etmedi yerime eleman bulmadı.son 6 aydan beride şirkette küçülme başladı.iyice küçüldük.20lerden 5 kişiye düştük.3 ay öncede buraya bir muhasebeci başladı aynı odadayız malesef..Ne yakki hiç anlaşamadım her gün tartışıyordu benimle..Bende işini yapıyor diye sessiz kalıyordum.Birde patronun gözdesiydi kredi kartını kullandırttı patrona borçlar vardı ödenecek.son 6 aydır maaşımı 2 taksitte alıyorum aile geçim indirimini hiç almadım.burada maddi yaşadığım sıkıntı bir yana manevi olarrak çöktüm artık ya.her gün kavga.bu muh.arkadaşla şimdi ters düştüler.görseniz hergün kavga ediyolar.bizde burda 5 kişiyiz yani ister istemez huzursuzlanıyorum.geriliyorum.insanlar sürekli ah edip duruyor.Bir adım ilerlemiyoruz sürekli geriliyoruz.her şey o kdadar berbat ki.Çantamı alıp çıkıcam ama paramı ödemeyecek.İçerideki 2 aylık maaşım var.Ssk aile geçim indirimim var tazminatım var.Bunların arasında kafayı yiycem.İş bakıyorum o da yok.Korkunç bir ortam.hangi sıkıntıyı anlatsam size az gelir.iinanın anlatsam bu kadar mı dersiniz inanın öyle bilmiyorum böyle başka yer var mıdır ama gidenlerin arkasından hakaretler iftiralar dedikodu,parasını vermez,göndermek istediğini psikolojik baskı yapar.Zaten battı ben buna dava açsam neyini alıcam ki.En çokta bana güveniyomuş herkesin işi üstümde.Kapansada kurtulsak kızlar vallahi kafayı yiycem çok mutsuzum burada.her gün acaba bugün ne olacak diye geliyorum ya.izin sorun yemek sorun maaş sorun birde huzursuzluk.artık çekilecek yanı kalmadı..Hele bu kıza da artık tahammülüm kalmadı ya.