Bu ise hic bulaşmasam mı?

Derdimderya

🚫
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
916
652
33
Merhaba. Üniversite, yurt sonuçları açıklandı ama ben hiç memnun değilim. Yurt çok kötü. Çok eski . Dolaplar çok kötü. Yatak bazası yok.Banyolar koridorda. Ascilik okuyacağım zaten. Bir anda çok pişman oldum. Yurt parası falan ödedim bide. Biletleri de aldık. Babam keşke böyle yapmak yerine kpss ye girseydin. İşitme sorunu çektiğin için avantajlıydın düz memur olurdun dedi. Öyle mi yapmalıyım. Hiç bulasmayayim mi bu işe. İş işten geçti ama . Ne düşünüyorsunuz? Memur olmak da kolay değil.

Kötü puan yaptım. Elimde bu vardı bunu seçtim. Başka çarem yoktu. 20 yaşındayım geç kalmış gibi hissettim
İnsanlar 24-25 yaşında başlıyor. Seveceğin bir meslek seçmeye çalış. Ayrıca yurtlarda kalan bir sürü insan var o tarzda. Benim eşim de öyle bi yurtta kaldı. Mühendis şimdi

Merhaba. Üniversite, yurt sonuçları açıklandı ama ben hiç memnun değilim. Yurt çok kötü. Çok eski . Dolaplar çok kötü. Yatak bazası yok.Banyolar koridorda. Ascilik okuyacağım zaten. Bir anda çok pişman oldum. Yurt parası falan ödedim bide. Biletleri de aldık. Babam keşke böyle yapmak yerine kpss ye girseydin. İşitme sorunu çektiğin için avantajlıydın düz memur olurdun dedi. Öyle mi yapmalıyım. Hiç bulasmayayim mi bu işe. İş işten geçti ama . Ne düşünüyorsunuz? Memur olmak da kolay değil.
Kpss'den iyi bir not alacağınıza inanıyor musunuz?

Ya bana haklı geldi gelecek göremediği bir bölüm için bambaşka bir şehirde devlet yurdunda okunmaz

Değecek bir bölüm olmalı

Normalde üniversite okumanızı söylerdim ama bu KPSS mevzusu sizin hayatınızda sürekli bir şekilde yeniden gündem oluyor,siz de kendinizden emin bir şekilde "Ben gidip okulumu okuyacağım." diyemiyorsunuz.Gitseniz bile içiniz rahat etmeyecek,gittiğiniz yerde pişman olacaksınız gibi geliyor bana.Bence babanızı dinleyin.

Ev tutarsınız belki yurtta iyi anlaştığıniz bir kaç arkadaş edinip belki odanızı güzelleştirmenim iyi kötü bir yolunu bulursunuz belki alışırsınız.Siz kararli değilsiniz kpss de size illa istediğiniz memleketi mı verecek oraya da dağbaşı burası burda metro yok burda şu yok bu yok deme ihtimaliniz var üstelik yüzde yüz mü gireceğiniz ordada begenmeyecek olunca binlerce şey bulabilirsiniz.

Biraz şey bakın ya üniversitedeyim okuyorum neyse ne güzel arkadaşlar güzel ortam olursa herşey güzel olur biraz eksiği gediği düşünmeyin ne anılar olur biraz böyle bakın.Satinmi alıyorsunuz ömürboyu mu orda siniz sonuçta insan olduğu yeri el birliği ilede düzeltir bir karış olsa bile .Hapishaneye gitmiş gibi bakmayın olaya tövbe yani .Öyle anlatıyorsunuz 🤣Zaten siz birseyler başarmaya gitmedinizmi tatile herşey sahile degilki.Bu arada hak vermiyor değilim size keşke böyle olmasa orası başka konu .Konu sizsiniz şimdi

engelli kadrosundan atanmak daha kolay biraz dişini sıkar atanırsın.

Back
X