bu işi hangi yolla bitireyim kızlarr yardımmm :(

Sanki istemem,yan cebime koy modunda,birde pesinizden kosmanizi istiyor sanirim,benimde universiteden boyle tanidigim biri olmustu.mesajlasiyoruz,hersey iyi ,sonra cocuk susuyor,konusmuyor,bende birkac mesajima cevap alamayinca bende sustum..Birde ben,boyle mesajima cevap gelmeyince,dort cocukla ortada birakilmis gibi hissederim kendimi, isin espirisi tabii:))
Oyle mi ,oyle ..bende onun bana yaptigini yaptim..Hic aramadim,sormadim..konusunca konustum..yokmus gibi davrandim..civi civiyi soker hesabiydi olay.Hatta oyle uzattiki Tam iki ay konusmadik..Tabii uzuluyorum,boylemi olucakti diyorum.Birgun ansizin aradi Beni konustuk,baktim ustume dusmeler,ilgilenmeler,Anladim Tabii durumu..Sevmis Beni..
Mutlu oldum mu bunu duyunca..Evet,her kadin gibi..Ama sonra bir bosluk oturdu icime..o kadar cok onsuzluga alistirmistiki kendini,bende bununla basedebilmistim..Beni biraksa uzulmeyecektim..Ne kadar kotu birsey yapmis aslinda kendine degilmi?onu kaybetmekten korkmayan bir kiz yaratarak..bagisiklik kazanilmis gibi bir durumdu.Belki istegi pesinden kosmamdi..ama ben sevgide boyle seylerin olmamasi taraftari oldugum icin yapmadim..
Konunu okuyunca aklima bu yasadigim geldi,birazda benzer taraflar buldum,sana diycegim pesinden kosma,o konusursa konusursun..Iletisimi zaten koparmamis senle,ustune gitme,ona herkese davrandigin gibi davrandigini gorunce,bence daha iyi bir cevap vermis olacaksin:)

aglama dahada mesaj atma senn.ben atmayınca kendi atıp durdu .sende öyle yap.kötüymüş heleki yurt dışındayken yürütmek cok zordur eminim.üzme kendini .ne zaman görüşme şansınız olacak peki?

beyenfendi mesaj atmaya teşfik etti sonunda, bende o atana kadar atmadım, soguk davrandım farketti ve çaliştıgını söyledi sanki bilmiyormuşum gibi
bu erkek milletini anlamak ne zor, başlarda ben geç cevap veriyorum diye küsüyordu, 5-6 saat mesajlaşırdık hafta sonunun gelmesini iple çekerdi daha fazla konuşmak için, ama şimdi öyle degil, beni artık istemiyor diye düşünmüyor degilim ama en kısa zamanda evlenelim diye tuttuyor, hatta bi hafta olmadı daha, 2014 çıkmadan evlenelim bile diyor, anlamadım gitti...
gelmesine 1,5 ila 3 ay arası kaldı, çok ama çokk zor gerçekten......

bu kişi uzun zamandır benden hoşlanıyordu canm zaten.yani hevesli olan kendiydi bende tamam diyip kabul ettimm ama bambaşka bir adam cıktı icinden

Geçen defada ben yazmıştım bu kadar kısa süre içinde bu kadar nasıl olabilirdiniz diye bana da aynı şekilde cevap vermiştin.
Boy meselesinden beri sürekli olumsuz durumlar oluyor ve bile bile mutsuz olacagın birine daha da bağlanıyorsun haberin olsun.

haklısın bitirdim zaten öğlen .mesajına cevap vermedim sordu bende bitirdim ondan sonra hiç cevap vermedi ... kurtuldum yaa iyi oldu böylesi

haklısın bitirdim zaten öğlen .mesajına cevap vermedim sordu bende bitirdim ondan sonra hiç cevap vermedi ... kurtuldum yaa iyi oldu böylesi

Hakkında hayırlısı.Umdugunuzu karşılıklı birbirinizde bulamadınız ve daha yeniyken uzatmanın anlamı yok.İyi yapmışsınız.

valla daha yapılacak bişey kalmadı bitirdim.daha ne mesaj atarım ne konuşurum.onunda aramsını filan beklemiyorum zaten.duygusal olaarak daha ilerlemeden bitmesi en iyisi oldu diye düşünüyorum ....sizinki en azından sevmiş sonradan hatasını anlamış üstünüze düşmüşama bendeki biraz kaz kafalı.hiç bişey beklemiyorum ondan.keşke hayatıma sokmasaydım.neyseki 10 günle kurtuldum bu ilgisizz adamdan .

Son düzenleme:
Valla bende böyle bir şey yaşadım.
O da benden kısaydı,ilgisizdi.
Ben ilgi manyağı biriyimdir ve ilgi göstermeyene ilgi göstermem canım isteyene kadar.
2 gün sürdü 3. günün sabahı olmuyor yapamıyorum diye mesaj attım.
Gururuna yedirememiş arkamdan sallamış da sallamış,eski kırıklarına buluşalım diye mesaj atmış hiçbiri kabul etmemiş.
Çok gülmüştüm duyunca bu da böyle bi anımdır :))
Hiiç uzatma bence.

LG-P710 Tapatalk

Son düzenleme:

iyi yapmşsın canm .komik gercektennn :)))) aynen uzatmadım.

biraz da sen ona yol ver canm ilgi gösterme kaçan kovalanır hesabı yap ayrı kal biraz baktın ondan ayrı kalınca da herşey yolunda gidiyorsa yol yakınken ayrıl 9 günlük ilişkide böyleyse yıllanmış halini düşünemiyorum ilgisiz bir erkekle berabersin dikkat et derim

aynen bana beni sıkma ben buyum beni kendi kalıbına sokmaya calışma filan demişti z<aten yolun başında bunu farketmem iyi oldu .herşeyn hayrlısı

aynen bana beni sıkma ben buyum beni kendi kalıbına sokmaya calışma filan demişti z<aten yolun başında bunu farketmem iyi oldu .herşeyn hayrlısı

Ay ben 10 gun once ayrildim kocamdan yoksa seni mi bulmus tovbe saka tabi kac yasinda bu zat merak ettim

Aç telefonu ben düşündüm de hayat çizgilerimizin örtüşmüyor galiba.Kendine iyi bak hoşçakaaal de ama iyi ve pozitif bir ses tonuyla.Seninle ilgilenmeyen biri için fazla kibarsın.Eğer seni istiyorsa böyle konuştuktan sonra bak bakalım sana olan ilgisine&#128522;&#128513;

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Cogumuz Bu tip erkeklerle karsilasiyoruz.Ne yaptigi belli olmayan,bir gun ilgili,bir gun ilgisiz..oysa biraz odun olmayi birakip,onu seven,sayan kizin degerini bilseler..
Evet Beni sevdigini soyledi..Ama is isten gecmisti..hayirlisi buydu..Aradan iki yil gecti..simdiki erkek arkadasimla tanistim. cokta mutluyum..cok sukur..
Belki kaderin sana cok daha iyi planlari vardir canim..Cok daha iyi biri,seni Mutlu eden,sevdigin,sevildigin biri cikacaktir karsina..o zamanlar guler gecersin Bu yasadiklarina.

Her şeyden öte, sana kendini kötü hissettiriyor.
Hele ki ilişkinin ilk günleri en dolu dolu en heyecanlı geçmesi gereken günlerde...
Bence bitirmeye karar vermek senin için en iyisi olur.

Ki önem vermek atılan tek tük msjla bunu söylemekle olmuyo, illaki bunu hissettireceksin karşındaki kişiyi bakışınla duruşunda bundan emin hale getireceksin. Ve umarım bundan sonra hayatına girecek kişi bu bahsettiğim şekilde olur...

Ha bi de, bence de msjlarına cvp verme salla gitsin.
Baksana sana vakit ayırmayan birinden, senin açıklamanı dahi haketmeyen birinden bahsediyoruz çünkü.

Son düzenleme:

İnsallah cnm artik hic uumudum kalmadi dogru kisiyi bulacagma dairr ama hayrlsi napalm.tsk yorumn icn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynn bni tanimaya calismiyor canm cicmle gecistirip duruyor.gercektende bana kendimi kotu hissettiriyor .insallah ddgn gibi biri cikar karsima cnm sagol yorumn icin:)

İnsallah cnm artik hic uumudum kalmadi dogru kisiyi bulacagma dairr ama hayrlsi napalm.tsk yorumn icn

Hic oyle sey olurmu,sakin umudunu kaybetme canim ,cogumuzun senin gibi dusundugu zamanlar oldu,ama bak hepimizin hayatina birisi girdi,sadece iyi ve gercekten seven birini bulmak biraz zaman aliyor,mutlaka olucaktir canim umudunu yitirme emin ol,Ilerde Mutlu olacagin kiside seni biryerlerde bekliyordur..belkide oda isyan ediyordur,Nerede acaba ,bu gercekten sevecegim ve birlikte Mutlu olacagim kiz diye:)

Yaaa cnm cok sgol icime su serptin guldurdun beni :))))) insalllaaaaah bekliyoruzzzz bakalimmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…