merhaba kızlar... prensesime kavuşmama çok az kaldı ama hala isim konusunda kararsızız.. onca isim arasında evet bu diyebileceğim bi isim yok.. babamızsa benden beter.. çok kararsız.. ben ne olursa olsun bi fikrimiz olasun istiyorum artık.. sürekli birilerinin şunu koy bunu koy demesinden çok sıkıldım.. eşim ya da ben sunu koycaz demedikçe saçma saçma o kadar çok öneri geliyor ki eşimin bi yakınından gına geldi artık.. eşime hangi ismi önersem olabilir diyor.. ama başkaları sorunca şu olacak demiyor.. bu da benim canımı çok skıyor.. oooof neyse çok konuştum..
sizden güzel kızıma anlamlı güzel bir isim bulmanızı istiyorum.. yağmur ve yasine uygun bi isim olabilir... (ben ne kadar istemesemde ) kv denin isminin baş harfi D ile başlayan bi isim olbilir.. önerilerinizi bekliyorum ...
elif,ikra, sena, nida, esma, yüsra, GÜLfem, Duru, derya............
sizden güzel kızıma anlamlı güzel bir isim bulmanızı istiyorum.. yağmur ve yasine uygun bi isim olabilir... (ben ne kadar istemesemde ) kv denin isminin baş harfi D ile başlayan bi isim olbilir.. önerilerinizi bekliyorum ...
elif,ikra, sena, nida, esma, yüsra, GÜLfem, Duru, derya............
Son düzenleme: