- 11 Nisan 2017
- 683
- 971
- 103
- Konu Sahibi kaynanadelisi
arkadaslar merhaba
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esim borc odemek istemiyo demissin ama boyle bi tavri yok gibi.Sen ikinizin hakkini savunurken o ailemden özür dile diyor.
Kendini aklayip seni kötulercesine![]()
Tipik erkek. Annecigim babacigim ben aslinda hep sizin yaninizdayim ama esim sorun cikariyo modeliiste bende bunu anlayamiyorum ne yapmaya calisiyor![]()
1 senedir ben anlamadim. sizinde anlamamis olmaniz gayet normalAltinlar senin hakkindi ama bunlar neyin kafasini yasiyor anlamiyorum :)
ayyyyy senin eşin daha erkek olamamışki... bu ne ya insan ailesine böyle para yağdırır mı ortada dert tasa yokkenarkadaslar merhaba
ben 8 aylik evliyim. esimle evlenirken kayinbabamlarin eski evde oturmaya basladik. ev belli tadilatlardan gecti tabi bunlar hep kaynanamin begendigi seyler.oldu ucuz.oldugu icin. ev icin alisverislerde surekli mudahaleleri oldu ve istenmeyen esyalar alindi. olsun esimle huzurum olsun bunlar gelip gecici diye sorun cikarmadim. evlenirken cok masrafa girdik diye bileziklerim haric tūm takilarimi aldilar. evlendikten sonra esim surekli aylik 1000 tl ailesine yardim etmeye basladi. evliligimde surekli bu sebepten tartismalar yasadim. dun kayinbabam 50 milyar daha borcumuz olldugunu soyledi. bu arada bende calisiyorum ve esimin maasi yetmedimi kendimdende harcamak zorunda kaliyorum. kayinbabama sordum dugunde takilanlari naptiniz neden onlarla hic borc odenmedi.gelen dugunlere gidiyor dedi. beni ilgilendirmez benim borcum odenecekti hani dedim. ben bir omur boyu borcmu odeyecegim esimle dedim. esimde bu arada araba almak ve aliesine artik borc odemek istemiyor. cunku takilar ve elden odedigimiz.para fazlasiyla herseyi karsiliyor. hala neyin borcu anlamiyoruz. esimin ailesiyle baya bir tartisma yasadim.esim kolumdan tuttu.hadi gidiyoruz diye. ben birdha gelmem zaten bu.eve deyip ciktim. esim eve gittigimizde aileme saygisizlik yaptin ozur dilemezsen bu evlilik biter dedi. ozur dilemek istemiyorum. onlari hakli cikarip bir ton para odemek istemiyorum onlara
ben soyledim ekim ayindan sonra 1 kurus dahi verirsen asil ben bosanirim senden diye. 50 bin neki kizim sana 80 90 milyar doktuk dedi dugununde. bit pazarindaki esyalar kicikirik dugun salonuna vermisler. hepsi yalanAsil sen ailene beş kuruş daha verirsen bu evlilik biter de.. Oldu canım zaten herseyini almışlar.. Daha ne acaba... Parasal konularda çok sinirleniyorum Allahım sankim zorla tefeciden borç aldirdin odemeseler öldürecekler.. Az yiyip dişten tırnaktan artirsinlar bi zahmet... Hem 50 bin neymiş be yuh..
ben soyledim ekim ayindan sonra 1 kurus dahi verirsen asil ben bosanirim senden diye. 50 bin neki kizim sana 80 90 milyar doktuk dedi dugununde. bit pazarindaki esyalar kicikirik dugun salonuna vermisler. hepsi yalan
Iyide , düğün ikinizin düğünüydü.
Harcama yapıldıysa ikinize yapılmıştır.
Çok ayıp söylediği ki borç olarak böyle cekeceginizi bilseydiniz zaten kabul etmezdiniz.
Ne ile karsilasacaginizi soylememislerdir bile.
Ayrıca altınları vermek zorunda değildiniz.
Siz gidip borcu kapatsaydiniz.
ben soyledim ekim ayindan sonra 1 kurus dahi verirsen asil ben bosanirim senden diye. 50 bin neki kizim sana 80 90 milyar doktuk dedi dugununde. bit pazarindaki esyalar kicikirik dugun salonuna vermisler. hepsi yalan
Asla ozur dileme.ozur dilersen aylik 2000 yaparlar borcunu.ne bu boyle.ezdirme kendini.dik durarkadaslar merhaba
ben 8 aylik evliyim. esimle evlenirken kayinbabamlarin eski evde oturmaya basladik. ev belli tadilatlardan gecti tabi bunlar hep kaynanamin begendigi seyler.oldu ucuz.oldugu icin. ev icin alisverislerde surekli mudahaleleri oldu ve istenmeyen esyalar alindi. olsun esimle huzurum olsun bunlar gelip gecici diye sorun cikarmadim. evlenirken cok masrafa girdik diye bileziklerim haric tūm takilarimi aldilar. evlendikten sonra esim surekli aylik 1000 tl ailesine yardim etmeye basladi. evliligimde surekli bu sebepten tartismalar yasadim. dun kayinbabam 50 milyar daha borcumuz olldugunu soyledi. bu arada bende calisiyorum ve esimin maasi yetmedimi kendimdende harcamak zorunda kaliyorum. kayinbabama sordum dugunde takilanlari naptiniz neden onlarla hic borc odenmedi.gelen dugunlere gidiyor dedi. beni ilgilendirmez benim borcum odenecekti hani dedim. ben bir omur boyu borcmu odeyecegim esimle dedim. esimde bu arada araba almak ve aliesine artik borc odemek istemiyor. cunku takilar ve elden odedigimiz.para fazlasiyla herseyi karsiliyor. hala neyin borcu anlamiyoruz. esimin ailesiyle baya bir tartisma yasadim.esim kolumdan tuttu.hadi gidiyoruz diye. ben birdha gelmem zaten bu.eve deyip ciktim. esim eve gittigimizde aileme saygisizlik yaptin ozur dilemezsen bu evlilik biter dedi. ozur dilemek istemiyorum. onlari hakli cikarip bir ton para odemek istemiyorum onlara