A partisi b partisi c partisi...Yok birbirlerinden farklari fetihce.Pkk -Ocalan ovgulu capsleri yaristirmayalim bence.
beni hükümettekiler bağlar,diğerlerinin ne yaptırımı var ki.bu arada solcu değilim.bunu egem hanıma söyleseniz daha doğru olur. zira kesdisi caps yapıştırmaktan başka yaptığı bir şey yok.
egem hanım solcu olup olmamak kimseyi bağlamaz lütfen. ne yapmalı diyoruzuz ne yapılmalı . ipler koptu artık .beni hükümettekiler bağlar,diğerlerinin ne yaptırımı var ki.bu arada solcu değilim.
katılıyorumBizim elimiz kolumuz bagli.Bizler bu durumda ne yapabiliriz? 7 haziran sonrasi hortlayan bu surecin adimlari da belli..Simdiki surec en usttekinin planiyla ve defalardir dile getirmesiyle azinliklik hukumetiyle erken secime gidip sehitlerin kanlariyla oy atmamiz.Ozaman sular yine durulacaktir..%43bandina cikmis oylar.Gozleri aydin secim sonrasi uzulen arkadaslarin.
keşke alsalardıda bu kadar kan akmasaydı. keşke dedim düntayip erdoğan demişti ama :) verin 400 milletvekili.. hep vermediğimizden dolayı bunlar..
ama ozaman cumhuriyet demokrosi ne olacak okykeşke alsalardıda bu kadar kan akmasaydı. keşke dedim dün
biliyorum. ama yeminle dün arkadaşıma bunu dedim. ölen askerlere baktığımda. hiç olmazsa onlar ölmezdi.ama ozaman cumhuriyet demokrosi ne olacak okyhalkın iradesine saygı duymak nerede kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?