- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Kpss dışında ücretliye alınmayı sordum. Neye basvuruyorsam olmuyor derken atamayı kastetmedim. Isletme olayinin da yasak olup olmadigi hakkinda bilgim yok.Benim bildiğim normalde kpss puanı ile oluyor. İşletmecilerin yapması ise torpil. Biliyorsanız şikayet edin
Özellerde de torpil oluyor mu pekiArkeoloji mezunu bile ücretli öğretmenlik yapabiliyor ne yazık ki. Meslektaşız seninle, sana tavsiyem kolejlere girmeye çalış çok güzel sartlari var ozel okulların bi yandan da kpss te çalış kendini yipratirsin diger islerde.
Ben de ücretli için dedim. Mesela siz atanamadiniz ve 80 puanınız var, ücretliye başvurdunuz. Aynı branştan başkası da atanamadi ve 80.5 puanı ile ücretliye başvurdu diyelim öncelikle onu alırlar. Ben öyle gördüm yani. Ki bence mantıklı da başka neye göre sececeksin.En fazla adrese dayalı seçebilirsin. Ama dediğiniz gibi onda da torpil dönüyor.Kpss dışında ücretliye alınmayı sordum. Neye basvuruyorsam olmuyor derken atamayı kastetmedim. Isletme olayinin da yasak olup olmadigi hakkinda bilgim yok.
Ücretli öğretmenlik için bir sıralama var. Yani diyelim ki matematik dersi için başvuru yaptınız.sıralamayı 1. Öncelikten başlayarak yazacağım alta;Merhaba arkadaşlar
yYeni mezun bir öğretmenim. Mezun olduktan sonra ihtiyacım olduğu için ücretliye başvurdum. Ancak geri dönüşler olmadi ,olmuyor.
Ancak şu duruma sitemim var: isletme mezunu olan bir çok kisi nasıl öğretmen olabiliyor? Bölümü dışındaki branşlarda öğretmenlik nasıl yapılabiliyor? Hepsini gectim, ücretli öğretmen olmak için bile illa tanıdık mi olması gerekiyor? Yeni mezun olarak ve işsiz olarak kendimi bir işe yaramaz olarak görüyorum. Şuan milletvekili kızının(!) evinde temizliğe başlayacağım aylık olarak. Bu durum beni çok üzüyor. Çünkü ben 5 yıl emek verdim hemen atama olsun demiyorum, hakkım olandan fazlasını da istemiyorum. Acaba ben mi abartıyorum. Bu işler nasıl oluyor?
Evet tanıdığım var sözlümün arkadasinin eşi. Kendi akrabamda da var. Ben haklıdır veya değildir demedim. Bu durumda olması gereken nedir diye sorguluyorum. Konu benim branşım olup olmaması değil. Benim branşım değilse başkasının branşı oluyor. Bence bu durumda öncelik gerçek öğretmenlere olmalı. Evet ücretlide bile önce tanıdıklar alınıyor. Kriter bu olunca de serzenişin haksız bir yani olmamalibu forumda bu serzenişe çok denk geliyorum, bu işletme mezunu ücretli öğretmenleri gerçek hayatta tanıyan var mı? yoksa söylenti mi?
ücretli öğretmenlik başvuruları ilçe mem'lere yapılmıyor mu, alınmaz ama diyelim ki alındı işletme mezunu sizinle aynı branş için başvurduğunu nereden biliyorsunuz? o adamın yasal hakkı ise girer yani keşke o hak verilmese bile öğretmen olmayanlara ama verilmiş ve insanlar haklarını kullanıyorlar.
size tavsiyem milli eğitim bakanına mail atmanız. twitterı kendisi takip etmiyor fakat kendisine atılan mailler konu konu ayrılıp kendisine iletiliyor. gerçekten bahsettiğiniz gibi bir mağduriyet varsa ben ilgileneceğini düşünüyorum. sistemi şu an tabi ki değiştirmez fakat belki de başvurduğunuz mem'ler ile ilgilenir.
Evet tanıdığım var sözlümün eşi. Kendi akrabamda da var
Yanlış yazdim topa tutulmam umarımSozlumun kardeşi diyecektiniz galiba :)
Vallahi ben 2013 mezunuyum 4 kez başvurdum ve çıkmadıMerhaba arkadaşlar
yYeni mezun bir öğretmenim. Mezun olduktan sonra ihtiyacım olduğu için ücretliye başvurdum. Ancak geri dönüşler olmadi ,olmuyor.
Ancak şu duruma sitemim var: isletme mezunu olan bir çok kisi nasıl öğretmen olabiliyor? Bölümü dışındaki branşlarda öğretmenlik nasıl yapılabiliyor? Hepsini gectim, ücretli öğretmen olmak için bile illa tanıdık mi olması gerekiyor? Yeni mezun olarak ve işsiz olarak kendimi bir işe yaramaz olarak görüyorum. Şuan milletvekili kızının(!) evinde temizliğe başlayacağım aylık olarak. Bu durum beni çok üzüyor. Çünkü ben 5 yıl emek verdim hemen atama olsun demiyorum, hakkım olandan fazlasını da istemiyorum. Acaba ben mi abartıyorum. Bu işler nasıl oluyor?
Evet tanıdığım var sözlümün arkadasinin eşi. Kendi akrabamda da var. Ben haklıdır veya değildir demedim. Bu durumda olması gereken nedir diye sorguluyorum. Konu benim branşım olup olmaması değil. Benim branşım değilse başkasının branşı oluyor. Bence bu durumda öncelik gerçek öğretmenlere olmalı. Evet ücretlide bile önce tanıdıklar alınıyor. Kriter bu olunca de serzenişin haksız bir yani olmamali
Cidden çok üzücü. Ben şimdiden umudu kestim bahsettiğim ise başlayacağım bakalım. :)Vallahi ben 2013 mezunuyum 4 kez başvurdum ve çıkmadı
Öğretmenleri bu hale getirenler utansın!Cidden çok üzücü. Ben şimdiden umudu kestim bahsettiğim ise başlayacağım bakalım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?