• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu işleri beceremedim gitti?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Bu konuda ya kısmetsizim ya ben becereksizim :)

Yani ilişki hayatıma birini almak konusunda ...

Biriyle bişey olacağını hissediyorum bir şeyler olacak diye o yönde gidiyor gibi gidiyor ama sonu gelmiyor ...

Ya olcağı varsa olur mu? Yani karşı cins ne eder ne yapar ortam yaratır mı ? Ya da benim bir hamlem çabam olmalı mı ? Öyle yapmaktan da çekiniyorum . Bu şekilde bazen erkekler hoşlanmıyor . Bende bu şekilde olması içime sinmez . Yani gene konuşmaya çalışıyorum .Selamı veriyorum iş ortamımda . Umutlanıyorum . Ama ileri aşamaya gelmiyor . Hep mi böyle olur . Ben mi çok soğuk duruyorum. Ne yapmak gerekir ki ... Anlayamadım çözemedim gitti ne yapacağımı .

Hani artım mesleğimi aldım elime birşeyler olsun istiyorum . Kafama göre biri çıkıyor ama hele bir devamı olsa .. Ya nasip kısmet .. Ama bazen çevreden gördügümde bayanın çabası ile sonuçlanan çok ilişki var . Yani ben karşıdan izlerken kapanı kapıyorlar mı ?

Cok naz asik usandirir guzelim cekinme bir hal hatir sormakla adin cikmaz
Her seyi karsi taraftan beklememek lazim:KK51::KK51:

Cok naz asik usandirir guzelim cekinme bir hal hatir sormakla adin cikmaz
Her seyi karsi taraftan beklememek lazim:KK51::KK51:

O kadarını yapıyorum .Selam veriyoruz birbirimize . Konuşuyoruz . Yeri geldikçe . Kendi mizaç olarak sessiz sakin biri. Bilmiyorum zaman ne gösterir. Bekar ama hayatında biri var mı bilmiyorum.

Burası çok küçük bir yer . Pastanede kız kıza otursak bile laf olan dedikoducu bir ilçe . Yani bu kısmını geçtim . Ama olduktan sonra çift olanlarda var .

Yani her fırsatta laf attım. Bakalım .:( Umutlanacağım anlarda oldu ama geri kalan süreç ne olacak

O kadarını yapıyorum .Selam veriyoruz birbirimize . Konuşuyoruz . Yeri geldikçe . Kendi mizaç olarak sessiz sakin biri. Bilmiyorum zaman ne gösterir. Bekar ama hayatında biri var mı bilmiyorum.

Burası çok küçük bir yer . Pastanede kız kıza otursak bile laf olan dedikoducu bir ilçe . Yani bu kısmını geçtim . Ama olduktan sonra çift olanlarda var .

Yani her fırsatta laf attım. Bakalım .:KK43: Umutlanacağım anlarda oldu ama geri kalan süreç ne olacak

Hi ortada birsey yok yani henuz. Ben gorusme karari aldiniz sonrasinda bu durumdasiniz sandimdi.
Ama illa olacak diye bir sart yok ki kismetinizde ne zaman varsa o zaman bulur sizi merak etmeyin beklemeyi biraktiginiz an bulur hemide.

:( yok mu tavsiyeler :( zamana mı bırakmak ... ya gelir gelmez 2 ay içinde sevgili olanda oldu

Bir arkadaşım vardı çok kişiyle görüştü ama hep kısa sürdü. Ya ısınamadı ya soğudu. Artık depresyona girecekti düzgün ilişki aramaktan. Ona da derdim beklemediğin an gelecek o kişi diye. Size de diyorum. O arkadaşım son görüştüğü kişiden çok sıkılmıştı tövbe etti 1 sene kimseyi kabul etmeyeceğine. Daha 1 ay bile olmadan tanıştığı birine sırılsıklam aşık oldu. Çıkıyorlar. Bugün sinemaya gittiler :) tavsiyem başka şeylere yönelmeniz. İlgi alanlarınız vardır geliştirin kendinizi. Aşk bazen utangaçlık ediyor. Biz bakarken soyunamıyor :) bakmayıverin siz de.

Biraz atağa mı geçseniz acaba?Karşı taraf sessizmiş çekiniyor olabilir. Gerçi bence erkek dediğin sevdiğinde sessiz kalmamalı bir şeyler yapmalı. Belki hayatında biri vardır üzülerek söylüyorum, bu da bir ihtimal:KK43:

Bir arkadaşım vardı çok kişiyle görüştü ama hep kısa sürdü. Ya ısınamadı ya soğudu. Artık depresyona girecekti düzgün ilişki aramaktan. Ona da derdim beklemediğin an gelecek o kişi diye. Size de diyorum. O arkadaşım son görüştüğü kişiden çok sıkılmıştı tövbe etti 1 sene kimseyi kabul etmeyeceğine. Daha 1 ay bile olmadan tanıştığı birine sırılsıklam aşık oldu. Çıkıyorlar. Bugün sinemaya gittiler :) tavsiyem başka şeylere yönelmeniz. İlgi alanlarınız vardır geliştirin kendinizi. Aşk bazen utangaçlık ediyor. Biz bakarken soyunamıyor :) bakmayıverin siz de.

Beklemeyince olacak galiba :)

Hele o kişiden şuan bir şeyler beklemek yıpratıcı , üzücü oluyor :(

Zor kardes bu isler...herkesin harci degil sanirim kiii bende beceremiyiorum ;(

Zor kardes bu isler...herkesin harci degil sanirim kiii bende beceremiyiorum ;(

:( :( çevremde bir arkadaşım var aynı anda 2 -3 kişiyi idare edebiliyor . Adamlar etrafında fırr dönüyor . Bu nasıl oluyor ki ? İşte bazı kızlar şanslı yıldızı yüksek ya da

Ne güzel sonunda bulmus askini. Kac yasinda buldu asik oldugu adami? Asik oldugu adam kac yasinda?

Yani her fırsatta laf attım. Bakalım .:KK43: Umutlanacağım anlarda oldu ama geri kalan süreç ne olacak

Hayatında biri var mı yok mu öğrenmeye bak önce, sonrası gelir zaten :)

Back
X