• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu işleri beceremedim gitti?

Bana olmuslugu coktur, bir keresinde cok komik bir olay geldi basima.

Beraber is yaptigim bir herif var, baska bir yerde calisiyor, ayni yerde degiliz. Beraber calismaya ilk basladigimizda bir kere ben onun ofisine gittim, 2.de o benimkine geldi. Koridordaydim, bu herif beni gorunce heyecan yapti, el sallica diye yere kapaklandi hem de ayaklarimin dibine ?! :KK70::KK70::KK70: Yanimda baska bir is arkadasim herif vardi ".... bey bu kadar abartili bir girise gerek yoktu" dedi. Gulmedim tabi, uzulmustum adama.
çok komik olmuş cidden :KK70::KK70:
ama yaaa ne tatlııı böyle şeyler yaşamak isterdim gerçekten :KK36:

Bana olmuslugu coktur, bir keresinde cok komik bir olay geldi basima.

Beraber is yaptigim bir herif var, baska bir yerde calisiyor, ayni yerde degiliz. Beraber calismaya ilk basladigimizda bir kere ben onun ofisine gittim, 2.de o benimkine geldi. Koridordaydim, bu herif beni gorunce heyecan yapti, el sallica diye yere kapaklandi hem de ayaklarimin dibine ?! :KK70::KK70::KK70: Yanimda baska bir is arkadasim herif vardi ".... bey bu kadar abartili bir girise gerek yoktu" dedi. Gulmedim tabi, uzulmustum adama.
bunu okuyunca aklıma geldi. bi keresinde de ben işyerinde masa başında oturuyorum yoldan geçen yemek servisi yapan çocuk bana bakıyordu bakarken bakarken duvara çarptı :KK71::KK71::KK71:

Kızlar ben ne yapacağım ama ki ??? zaman zaman zaman ... hayak kırklığı yaşamak istemiyorum artık .. en iyisi düşünmemek galiba

bugün işyerinde erkek bir arkadaşla konusu oldu kız arkadaşı bunun evine gitmiş temizlik yapıyo dedimki "oo ne şanslısın ben olsam yapmazdım" o da dediki " aslında ben şanslı değilim o şanslı" bu arada kız bankada mı sigorta şirketinde mi satış müdürüymüş bizim arkadaşta satış asistanı neyse neden şanslıymış çünkü bizim arkadaşın evi varmış kızın çeyizi yokmuş işte yatakodasını falan bizimki alacakmış ondan çeyiz falan istememiş daha ne olsunmuş. ben bu kafayı anlayamadım evde kaldım sen öyle yapma

nasıl yani ? kendimi ortalara atıp göstereyim gibi mi ?
canım bence senin yaptığın şeyler bu haliyle yeterli. yani mesela pasta kesileceği zaman onu da davet etmen gibi. buradaki önemli nokta onunda sana karşılık birşeyler yapıp yapmadığı. sen ona bir adım attın diyelim o da çabalıyor mu birşeyler olsun diye çabalamıyorsa ben uğraşmazdım ama uğraşıp mutlu ve mutsuz olanlan var seçim senin.

canım bence senin yaptığın şeyler bu haliyle yeterli. yani mesela pasta kesileceği zaman onu da davet etmen gibi. buradaki önemli nokta onunda sana karşılık birşeyler yapıp yapmadığı. sen ona bir adım attın diyelim o da çabalıyor mu birşeyler olsun diye çabalamıyorsa ben uğraşmazdım ama uğraşıp mutlu ve mutsuz olanlan var seçim senin.

mesala pasta olayına geldi hemen .. en büyük dilimi ona verdim aldı .. konuştuğumuzda gülümsüyor .. hatta geçenlerde çalıştığımız yerle yemeğimiz vardı orada bakışmalar oldu .. yemekhanede peçete vermiştim ona unutmuş döndü geri almaya .. böyle şeylerde var ... bazen iş ortamında uzak duruyor tabi ortam gereği laf olmasın hemen diye ... ama ne zaman olsa gözgöze geliyoruz bazen kaçırıyor .. ama hep böyle hep böyle nereye kadar ... birde farklı yörelerin insanıyız hani o bunu ayrı gayrı görüyor gibime geldi benim için sorun yok ama onlar yöresel olarak belki kendi memleketinden olmayan kızı almayabilir .. birde o gece bir arkadaşımız gitar çalıyordu ... kulağına bir şey söyledi hani sonra öyle bir şarkı çaldı ki sanki hissettiklerimizin aynısı içinde bulunduğumuz durumun aynı bilmiyorum olmamasından çok bu gibi şeylerin sonu hüsran olması beni üzüyor

nasıl yani ? kendimi ortalara atıp göstereyim gibi mi ?
geçen gün bu sitede bir istihare duasına rastlamıştım duayı yazan arkadaş bunu evleneceği kişiyi rüyasında görüp yanlış kişilere gönlünü kaptırmamak için rüyaya yatmış. yanlış kişilerle yanlış birliktelikler yaşamamak için istersen nu deneyebilirsin ben denemedim ama güzel bir niyetle yapıldığı için mantıklı geldi bana

:KK43: :KK43: çevremde bir arkadaşım var aynı anda 2 -3 kişiyi idare edebiliyor . Adamlar etrafında fırr dönüyor . Bu nasıl oluyor ki ? İşte bazı kızlar şanslı yıldızı yüksek ya da

Benim gözlemlerim de o yönde daha çözemedim ama. Çok arkadaşım var aşk acısı çeker üç ay hoop yenisini bulur, bir kaçı öyle evlendi de hemen :)
Bir kaç da çekingen, efedi, ortamlarda sessiz hanım hanımcık dururlar ama yok uzun süreli ilişkileri dahi olamadı.
Ama onlar daha erkek adım atsın ben belli etmem tarzındalar ondan sanırım. Diğerleri daha ataklar ilgilerini belli ederler. Sanırım artık erkekler de daha kolaycı.
Kendi adıma bende de öyle oldu. Şimdiki sevgilimin ilgisini biliyordum hissediyordum ve bir kaç adım da ben attım. Mesela sohbet etmeye başladıktan sonra şu filme de gitmeyi çok istiyorum dedim laf arasında o davet etti beni o filme :D
Yani ben dahil biraz daha amaaan bir daha mı gelcem dünyaya olmadı görmem bir daha beklemekten iyidir diyenler daha kolay ilişki kurabiliyor sanırım. Ha ama ilgisini hissetmeden tövbe adım atmazdım o ilgiyi alakayı anlarsam da uzun uzun bekleyemem

Back
X