- 18 Haziran 2010
- 5.577
- 1.675
- 773
canım bunlar güzel şeyler insanın içi kıpır kıpır oluyor . bu arada yaşlandığımı hissetmeye başladım neyse konumuz sensin. bunlar güzel şeyler ama seninde dediğin gibi sonra insan üzülebiliyor. nihayetinde önemli olan sonuç hüsran olduğunda senin kendine olan saygında azalma olmaması. fakat yine de bazı şeyleri yaşayarak öğrenmek yerine hatayı yapmamak daha iyi olabiliyor hayat işte ne getireceği belli olmuyor. ne desemki insanlar bir garip ya içine girmeyince bazı şeyleri anlamıyorsun kısmet. şöyle yapabilirsin Allah a dua et "eğer birbiriniz için hayırlıysanız sizi birbirinize yakınlaştırması için hayırlı değilseniz birbirinizden uzaklaşmanız için."mesala pasta olayına geldi hemen .. en büyük dilimi ona verdim aldı .. konuştuğumuzda gülümsüyor .. hatta geçenlerde çalıştığımız yerle yemeğimiz vardı orada bakışmalar oldu .. yemekhanede peçete vermiştim ona unutmuş döndü geri almaya .. böyle şeylerde var ... bazen iş ortamında uzak duruyor tabi ortam gereği laf olmasın hemen diye ... ama ne zaman olsa gözgöze geliyoruz bazen kaçırıyor .. ama hep böyle hep böyle nereye kadar ... birde farklı yörelerin insanıyız hani o bunu ayrı gayrı görüyor gibime geldi benim için sorun yok ama onlar yöresel olarak belki kendi memleketinden olmayan kızı almayabilir .. birde o gece bir arkadaşımız gitar çalıyordu ... kulağına bir şey söyledi hani sonra öyle bir şarkı çaldı ki sanki hissettiklerimizin aynısı içinde bulunduğumuz durumun aynı bilmiyorum olmamasından çok bu gibi şeylerin sonu hüsran olması beni üzüyor