Doğuma Hazırlık Bu ismi hiç duymamıştım..dediğiniz???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim de bir öğrencimin adı ve soyadıydı bu isim Birgüzel Güzel
Bir de mahallede Kumru teyzemiz var
Bir de adı nüfus cüzdanına yanlış yazılmış Gögercin adında bayan bir velim, gerçi doğru yazılıp güvercin dense yine baya garip olacaktı benim için :)

Benim de bir öğrencimin adı ve soyadıydı bu isim Birgüzel Güzel
Bir de mahallede Kumru teyzemiz var
Bir de adı nüfus cüzdanına yanlış yazılmış Gögercin adında bayan bir velim, gerçi doğru yazılıp güvercin dense yine baya garip olacaktı benim için :)

hahahhahahah:))))gögercin

benim söyleyeceğim insan ismi değilde bir şirket ismi şarküteri peynir falan üretiyorlar. Arkadaş kimse uyarmadımı acaba bide arabalarında kocaman yazıyor
TAKIŞOĞLU ticaret

Mavisel
Hubu(ki bu isimli arkadasimin babasi nufus memuruna ismi anlatabilmek icin "hup yaz" demis ve nufusta adi hupyaz olarak kalmis)

benim ilkokul arkadaşım adı faize idi. Sonra eşimin iş arkadaşının adı Milyar. Birde bizim buralarda bazı köylerde olan ilginç isimler dulkadın ,durkadın ,akkadın, anakız, mavu, göğüş, yosma. Satı ve Satılmışı çok koyarlar. Yozgat yakınlarında bi yatır varmış çocuğu olmayanları götürürlermiş, çocuğu olunca kızsa satı , erkekse satılmış koyarlarmış. ondan bu iki isim çok, diye duymuştum.

Back
X