Bu iştaha dur diyen varmı

Efser

Nirvana
Pro Üye
8 Aralık 2011
45.709
166.366
798
hepinizi taktır edıyorum ama bısey merak edıyorum sız iştahın önüne nasıl geçdınız insanın bazen gerçekden gozu dönuyo yanı bunun gerek pıskolojık gerek uyguladıgınız bır formul varmı yardımçı olusanız sevınırım şımdıden teşekkurler

ben çok acıkırsam eger ananas yiyorum kalorisi çok düşük zayıflatma etkisi ve yag yakma etkisi var. hem tatlı ihtiacımı karşılıyor hemde acayippp tok tutuyor. hemde zayıflatıyor. mutlaka bulundururum evde ve yanımda . sınırsız yiyebilirsin.

boyun kaç kaç klosun. tabii bu lanet zayıflama işinde irade ve hırs da çok önemliii açıkçasııı. ben dogumdan sonra 83 kilodan 57 ye düştü. hemde 3 ayda. 2 sene korudum ama esan kullandıgım için gene aldım o kadar değil ama 8 kilo fazlam var . şimdi yine diyetteyim ve bu ay sonuna kadar halledicem inşallah. istemek çok ama çok önemliiiii. kendinden bahset birtaz

çok teşekür ederım ilgiledıgınız için.boy168 kg 84 8 ay önçe dogum yapdım hamileligime 69 başladım 6ay emzirme sureçinden sonra diyete başladıgımda 90 olmuştum 2 ayda 6 kg verdım dıyedısyenle ama bıraz kadına ısınamadım çok konuşamıyorum bısey sorsam dırek yapacaksın dıyo yanı hata istemıyorum dıyo ama benımde bazen çok gozum donup vaallahı dalıyorum sonra tabıkı pışmanlık o çok kotu işte burada emziriyorumda açaba omu benı böyle tazmanya çana vırına donuşturuyo anlamış degılım.bu hafta gorüşmem var dıyetısyenle ama ne dıyecem bılmıyorum 1 haftadır bırakdım nete incelerken burayı gördüm üye olup sorayım dedım yardım ede bılırmısınız

canım basarılar..
bnm sana tavsiyem bu sayfada çok kilo vermiş olan insanların sayfalarına yaz onlar hem seni yönlendiriyo hemde tiyolarını paylaşıyo..bu şekilde hem sohbet etmiş hemde kilolarını vermiş olursun..hoşcakal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…