Bu işte bir gariplikmi var ?

Canım bende senin gibiyim yumurtlama döneminden sonra aşırı iştahım açılıyo ve sadece tuzlu şeyler canım çekiyo tatlıdan uzaklaşıyorum aklıma yemekler geliyo o an imkanım varsa kalkıp yiyorum yoksa da bulduğumda gömülüyorum ama bu sadece yumurtlamadan reglime kadar sürüyo
Regl olduğum gün bütün iştahım gider taki yeni yumurtlama dönemine kadar bu yüzden kilo alamıyorum metabolizmam hızlı çalışıyo
Çocuğa engel olacağını sanmam ama bi dr a danışmakta fayda var

Bende hep var bu durum. Regl öncesi sonrası fark etmiyo. Bazen gözümden yaş akıtıcak kadar acı bibere yad acı turşuya bildiğin aşeriyorum. Ama emzirdiğim için tutuyorum kendimi. Yoksa hamileyken de öncesinde de geceleri kalkıp kavanoz kavanoz turşu yerdim. Acı soslara ekmek banıp yerdim.

Bende de durum ayni hic tatli yemem sigara ictigim icinde midem bulanir zaten.
ama regl oncesi biraz ceker canim tatli.
regl ikende acili eksili tuzlu seyler ister.genelde cig kofte yerim:)))

Bende zararli şeylere karsiyimdir ve bunu bilirim. Ama o an gozum donuyo resmen.
Yoksa bu saattw hayatta yeni temizledigim mutfagimda suratimi sivilce dolduran patatesi kizartmamm
Tiroit için ilaç kullanıyor musun.

Bende de aynı tatlı pek sevmem ama tuzlu baharatlı şeyleri çok canım çekiyor hastalanma dönemimde ben genelde cips, çekirdek ve fıstık yiyorum:D. Troitlerini bence baktırmalısın ama bence etkileyebilir doktorla görüş bu durumu

evet canım tuzun fazlası tiroide neden oluyor ve bu da gebeliğe engel
bir doktora görün en azından bu isteğinin önüne geçebileceğin bişeyler verebilir
belki vücudundaki bir vitamin ya da mineralin eksikliğindendir bu durum

Aynı dönemdeyim şu an dün asla dışarı çıkma gibi bi imkanım yokken deli gibi şerbetli tatlı çekti canım kekli falan revani gibi böyle ama nasıl istiyorum o_O krize girdim .. Sonuç tatlı bişeyler atıştırdım istediğim olmasa da :oops:
Genelde tatlı çeker benim canım :KK14:

Bak anlattım anlattım yine çekti canım:mad:

Back
X