Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 ay ve birak ailece kiz tek basina bile yemege gitmemis. Ben o zaman kiz arkadas sifati ile k. Validemlerde cok yemek yedim
Hatta beraber pisirip yedik. Yengeleri esimin yegenlerinin dogumgunlerine ve akrabalari iftar yemeklerine davet ettiler beni nisanli bile degildim.
Ben bi anlam veremedim. Ama su da var ki nisanlinla iletisimin iyiyse ondan iyi bi es olcagina inaniyosan bunlari asabilirsiniz sonucta
Bunu yapmanız sizin açınızdan iyi olmaz.
......
Bazen ailede sıkıntılar olabilir ve akıllarına gelmemiş olabilir yapılacak zorunluluklar ya da bilmiyorlardır.
Bu durumda çiftler köprü olmalı.
Nişanlınızla istediklerinizi konuşabilirsiniz.
Bu şekilde olursa daha mutlu olacağınızı anlatırsınız ama kim ne yapıyor, onlar niye yapmıyor diye değil.
........
Ayrıca inanın kim kime fazla bu asla belli olmaz. Bu şekilde düşünmeyin, önyargılı olursunuz.
O ''herkes'' ide dinlemeyin.
her zaman kızım yok diye dertlenirdim,kızı olanları kıskanırdım.ilk kez şükredeceğim galiba kızım yok diye.erkek tarafı hep kendine yontar adetleri bilhassa kv kendi kızcağzına...
oğlan el oğlu gibi evlendirilip sonradan da başına çöreklenirler ama evladımız diyerek
e düğün zamanı nişan zamanı evladın değil miydi neden kaytardın demek ister insan...yutar![]()
yok zaten dünyamın yıkıldığı falan yok nişanlımla mutluyum sadece büyüklerin ve çevrenin baskısı var üzerimde
her zaman kızım yok diye dertlenirdim,kızı olanları kıskanırdım.ilk kez şükredeceğim galiba kızım yok diye.
madem nişanlınla çok mutlusun.nişanlına bu konuyu çıtlatabilirsin böyle bir adetiniz olduğunu,neden illa kaynanadan bekleniyor.nişanlında alabilir değil mi
üstelik nişanlın hiç mi rahatsız olmuyor sizlerin yemeğe çağrılmamanıza
sevgili egem sen elinden gelenin en iyisini yaparsın bence en güzel biçimde![]()
her zaman kızım yok diye dertlenirdim,kızı olanları kıskanırdım.ilk kez şükredeceğim galiba kızım yok diye.
madem nişanlınla çok mutlusun.nişanlına bu konuyu çıtlatabilirsin böyle bir adetiniz olduğunu,neden illa kaynanadan bekleniyor.nişanlında alabilir değil mi
üstelik nişanlın hiç mi rahatsız olmuyor sizlerin yemeğe çağrılmamanıza
ama şimdiden söylüyorum,gelinlerim cadı olursa bende cadılık yaparım![]()
ama şimdiden söylüyorum,gelinlerim cadı olursa bende cadılık yaparım![]()
ben nişanlıyken benim ailem 3-4 kere yemeğe aldı, evde güzel bişey yollardı hep annem, o yollanan kaplar bile hep boş gelirdi, ama şimdiki eşim o zamanki nişanlım hiç anlamazdı bu işlerden, hiç rahatsız olmazdı, anlamıyor işte bazı erkekler, halbuki genel nezaket kuralları yani bunlar, biz çocukluğumuzda mahallemizde bu kurallarla büyümedikmi
eşin çocukluğunda ya da hayatında kaç kere boş kap götürmüştür ki? onun geri giderken dolu gitmesi gerektiği literatüründe olmayabilir
o işleri genelde kızlara yaptırılar erkekler de maalesef öğrenemez...
ben nişanlıyken benim ailem 3-4 kere yemeğe aldı, evde güzel bişey yollardı hep annem, o yollanan kaplar bile hep boş gelirdi, ama şimdiki eşim o zamanki nişanlım hiç anlamazdı bu işlerden, hiç rahatsız olmazdı, anlamıyor işte bazı erkekler, halbuki genel nezaket kuralları yani bunlar, biz çocukluğumuzda mahallemizde bu kurallarla büyümedikmi
ben azınlıktaki şanslılardanım.daha doğrusu ailecek dünürlerle çok iyi anlaşırdık.her zaman beraberdik.tüm adetlerimiz yapıldı.bizde kendi gelinimize tüm adetleri uyguladık.biz,gelinimizin ailesi ve eşimin( o zamanlar nişanlım)ailesi hep beraberdik.bayramlarımız çok şenlikli geçerdi.3 ailenin köylerine de bayramlaşmaya giderdik.günler öncesinden bayramlıklar alınır,hazırlıklar yapılır,davetler olurdu.güzel günlerdi
yanlız ben şunu anlamıyorum.şu anda konularda deniyorki,her şeyi eşim aldı ailesi bir şey almadı.benim için eşim ve ailesi bir bütündür.tıpkı ben ve ailem olduğu gibi.bu nedenle ister eşim alsın, ister ailesi benim için önemi yoktur![]()
canım allah gönlünüze göre versin:13:
ben azınlıktaki şanslılardanım.daha doğrusu ailecek dünürlerle çok iyi anlaşırdık.her zaman beraberdik.tüm adetlerimiz yapıldı.bizde kendi gelinimize tüm adetleri uyguladık.biz,gelinimizin ailesi ve eşimin( o zamanlar nişanlım)ailesi hep beraberdik.bayramlarımız çok şenlikli geçerdi.3 ailenin köylerine de bayramlaşmaya giderdik.günler öncesinden bayramlıklar alınır,hazırlıklar yapılır,davetler olurdu.güzel günlerdi
yanlız ben şunu anlamıyorum.şu anda konularda deniyorki,her şeyi eşim aldı ailesi bir şey almadı.benim için eşim ve ailesi bir bütündür.tıpkı ben ve ailem olduğu gibi.bu nedenle ister eşim alsın, ister ailesi benim için önemi yoktur![]()
ne güzel canım gerçekten azınlıkmışsınız.
bende maddi hediyeler anlamında öyle düşünüyorum, kaynanamdan maddi hiç bişey görmedim, beklemedimde zaten, lafınıda hiç etmedim, hiç eksikliğinide yaşamadım açıkcası
ama genel olarak bakarsak eğer maddi manevi olarak bi aile bir kız için emek sarfediyosa o gelin değerli oluyor, neden çünkü emek veriyor onun için o kadar, insan emek verdiği şeyden kolay geçer mi, geçmez
lafını etmek için söylemiyorum ama alınacak şeyleri eşin ailesi değil de eş aldığı zaman, kredi kartına taksit yapılıyor. evlendikten sonra 1 sene borç ödüyorsunuz. onun için eşin almasıyla, ailesinin almasını bir tutamıyorum ben.![]()
gelin cadıysa yapılır canım![]()