Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben böyle olaylara sinir oluyorum önce aldat hiç düşünmeden eski sevgiline dön sonra da yok efendim bir gün dönersem kabul eder misin ... Etme canım kesinlikle hayatında ona tekrar yer olmadığını bildir. Bir de yüzüğü geri gönderirsen seni asla affetmezmiş o bir kere affedecek değil af dileyecek konumda .Ben olsam yüzüğü direkt kaldırır atardım o şahsı da bir kalemde silerdim.Zor mu olacak dersen evet zor olacak çok mu canın yanacak evet bu da doğru yanacak ama senin güvenini sevgini hak etmeyen o insan bunun bedelini seni kaybederek ödeyecek.Ne bu ya çocuk gibi yok eski sevgilimden intikam alıyım da sonra seni istemeye gelirim oldu canım bu arada ben de eski sevgililerimden bir intikam alma yarışına giriyim de sonra ailenle senin beni istemeni beklerim deseydin sanki komşudan bir pişirimlik çay istiyor.Vallahi çok kızdım.Burada kocasından ayrılanlar var dayanıyorsa onlar sen de dayanırsın gülüm üzülme.
amma yüzsüz çıktı bu ya adamdaki yüzsüzlüğe bak
o bide kapına gelir utanmadan ne kadar miğdesiz bi insanmış ya[/QU
Şuç bende ama onu bulunmaz hint kumaşı olduğu hissene kaptırdım herşeyden herkezden vazgeçtim uğruna Allah nasip ederse 2 yıl sonra Aile danışmanı olacağım kendiside açık öğretimden liseyi tamamlamaya çalışıyor o kız yüzünden yarım kaldığı okulunu. Hep ben tamamlamaya çalıştım onu ailesi bile ona bu kız okumuş sana bakmaz demş çevrem bana çok dedi dengin birini bul vs. Ama hiçbir zaman böyle düşünmedim aç kalıcaksamda seninle kalayım dedim bunlar bnm için sorun değil di aşılırdır birlikte aşıyorduk ama kaybetti beni umarım değmediğini anlar.
amma yüzsüz çıktı bu ya adamdaki yüzsüzlüğe bak
o bide kapına gelir utanmadan ne kadar miğdesiz bi insanmış ya
Beni gerçekten sevseydi yapmazdı biliyorum aslı zoruma giden şu tamam onu unutamayabilirsin buu onu gördüğünde anlamışsındır vs. Bari bir gecede yapmasaydın ya sen bnden özür dileyip beni kazanmaya çalışacağına git kızla çıkmaya başla sbahıda hiçbirşey olmamış gibi herşeyi sil baştan yapalım de ama çok ahımı aldılar Allaha havale ettim.
ah canim benim,kimbilir ne kadar aci cekiyosundur...Sana donse bile seninleyken gidip baskasini opmus baskasina dokunmus bir insani nasil kabul edeceksin ki,diyelim ki baska is var,intikam aliyor.Gercekten seven erkek ben askimi bulmuum intikam icin bile baskasiyla onu uzemem der.Esim benle tanismadan once bes sene ayrildigi kiz arkadasini beklemis.Kiz gecen sene is yerine glmis,restoran barimiz var.Boyle yuzune dalip dalip gitmis arkadaslari uyarmis kizim adam evlendi napiyosun diye.Ki esimin icinde hirs vardi bi de kiz yalan soylemis usacma salak bisey icin ayrilmIcinde azicik kin hirs varken istedigini yapardi o kiza ama Allaha sukur evliyim mutluyum karim cok guzel cok iyi demis.Intikami boyle almis.Seninki de aynini yapabilir kendini icini sogutabilirdi.
bir insan birini aklından, kalbinden tamamen sildiyse, ne intikam peşinde olur, ne de geçmiştekine dönüp bakar...
seni gerçekten seviyor olsaydı o kız aklına bile gelmezdi.
hem onu kazanmaya çalışıyor, hem seni elde tutmaya çalışıyor.
bırak gitsin. devam etseniz bile aklında hep şüpheler olur.
Öyle yapmaya çalıştı zaten bana duyurmayacaktı ama eline yüzüne bulaştırdı keşke hayatıma hiç girmeseydi de hayallerimi herşeyimi bir anda alıp gitmeseydi elimden .s
İnş tez zamanda öyle olur her namazımda dua ediyorum ben unutayım ama o çok pişman olsun bnm durumuma düşsün diye beddua etmiyorum ama mutluluklar dilemekte gelmiyor içimden. Hadi yaptın 1 gecede yapmasaydın bari müslümanBeddua etme canım. Bende aldatılmıştım beddua ettim sonra biri açıldı bana hiç sevemedim bide onun canını yaktım üzüldüm bende naptım diye ama sevemeyince yapıcak birşey kalmıyor ki çok güvenilirdi.
Allah'a havale et ağlarken yalvar unutmak için.
Sen haklısın bu durumda ve onlar mutlu olamıcaklar.
Buna benzer bişey yaşadım bende ama unutuyor insan zamanla ve adınkadar emin ol bu çocuktan sonra karşına öyle biri çıkıcak ki iyiki de bitmiş bununla yoksa şimdikini tanıyamıcaktım veya tanısam bile hislerimle ihanet edebilir miydim acaba diceksin. Bende öyle oldu yani.
İnşAllah seninde öyle olur çok içtendua ettim ve o sana döndüğünde sen ona sadece "sırtını" dönmüş olucaksın![]()
bazı insanlar nasıl bi mahluktur ben anlayamıyorum ya.. nasıl başarıyorlar böyle roller yapmayı. yazıklar olsun.
İnş tez zamanda öyle olur her namazımda dua ediyorum ben unutayım ama o çok pişman olsun bnm durumuma düşsün diye beddua etmiyorum ama mutluluklar dilemekte gelmiyor içimden. Hadi yaptın 1 gecede yapmasaydın bari müslüman
Hiç yapmasaydı... Mutluluklar dilersen sorun var derim burayabu konuyu açmasaydın mutluluk dileceksen derdim bu aldatan kişileri iyi tarafımı gösteremiyorum tanımasam bile..
Bende de vardı bundan bi tane sonra çok pişman oldu benim gibisini bulamadı bulamazda zaten bunu kendimi beğenmişliğimden değil adım gibi bildiğimden söylüyorum. tip anlamında benden kat kat güzelini bulur ama davranışta bulamaz.
Aldatıldım bittikten 3 ay sonra başkası girdi hayatıma (onun benden sonra bu sıralarda 2. veya 3. sevgilisi vardı hayatında)o aklıma geliyordu ama çok değil arada takipte ediyordum 2 3 hafta boyunca takip ettim sonra aklıma gelmemeye başladı ilişkim iyiydi seviyordum hoşlanma vardı öyle başlamıştım güvende tereddütüm vardı buda mı öyle diye ama değilmiş anladım ondan çok çok daha iyi biriymiş. İlişkime başlayalı 6 ay olmuştu onunla ayrılalı 9 ay bu mesaj attı dönmek istediğine dair klasik yüzük muhabbetine girdi bu sıradada diğeriyle bitmişti ama ben ona dönmedim hatta son sevgilimi unutamadığımı söyledim zaten 1-2 hafta olmuştu bitelide. sonra tekrar tekrar uğraştı istemiyordum. Yemin etti inanmadım inanamadım aldatılmıştım hem bittiği gece bana sevdiğini söylemişti yarım saat sonrada yapamadığını bittiğini... Nefes alamadım ağladım günlerce hastanelik olmuştum onun için neler neler yaşadım o ayrılıktan sonra ama döndüğünde kalbim tamı tamına doluydu. neyse bunun dönme çabalarına olumsuz cevap verdim.
Ertesi gün ne oldu biliyor musun o sevdiğim kişi geri dönmek istedi o kadar mutlu oldum ki 3 gün sırıtıyordum bu geçen yıl olmuştu ve sevdiğim kişi halada benimle.eğer o gün bi cahillik yapıp ona evet deseydim sevdiğim kişi giremecekti hayatıma zaten kısa sürede başkası olduğu içinde dönmicekti
Senin için çok dua edicem benim yaşadıklarımdan kat kat iyisini güzelini yaşa diye
Benimkode bana buna benzer igrenclikler yapmisti bende Allaha havale ettim hep. Bi zaman sonra alisiyosun acida ceksen artık neden yapti bana die sormyosun kendinele. Hepsi Allahindan bulsun ya kiymetimiizi anlarlar ama cok gec olck bosver yeni aşklara yelken acicaksin :)
Allah razı olsun beni siz çok iyi anlarsınız o zmn. Benimki kadar adi değlmiş ama benziyor da umarım bende sizin kadar şanslı olurum umarım çabuk unuturum ve o çok pişman olur
sakın kanma. hatta telefonunu değiştir. yüzüğü de yolla bi şekilde bir daha da seni aramamasını sağla.. sakın inanma arkadaşım..