• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu işte birşey var :(

Benim bugün 8. günüm inş daha fazla uzun sürmez bnde kendimi tplarım

8. gün daha erken ama üzülme gerçekten birsüre sonra zamanı bile hatırlamamaya başlıyosun hani bugün kaç hafta oldu falan diye hiç düşünmemeye başlıyosun. Sen onu sevmeye alıştın ayrılığada alışırsın.. Birazcık acı çekiceksin ama acı çekmedende mutluluk gelmez derler tabi nekadar doğru bilmiyorum acı çeken biri olarak :9: ama umarım doğrudur :9:

8. gün daha erken ama üzülme gerçekten birsüre sonra zamanı bile hatırlamamaya başlıyosun hani bugün kaç hafta oldu falan diye hiç düşünmemeye başlıyosun. Sen onu sevmeye alıştın ayrılığada alışırsın.. Birazcık acı çekiceksin ama acı çekmedende mutluluk gelmez derler tabi nekadar doğru bilmiyorum acı çeken biri olarak :9: ama umarım doğrudur :9:

Zaman alışmayı öğretecek bana ama yaptığı ihaneti adiliği asla unutturmayacak inş tez zamanda bn çok mutlu olurum ve o köpekler gibi pişman olur

Allaha havale et onu. Asla geri dönme canım aslaa. Arkandan iş çevirip eski sevgilisine dönmüş. Bu karakterde olan bi insan zaten ne senin eşin ne de çocuklarnın babası olabilir. Pişman olmayacak mı?Hem de nasılll.. Ama dediğim gibi geri döndüğünde kesinlkle affetme,güvenini sarstı bi kere...

Kızında karakterini anlamış değilim şuan üniversitede bu ayın 20 sinde yine gidecek çankırıya. Ünide 3 yıldır konuştuğu bir çocuk var istanbula gelince ayrılmışlar sen nasıl bir karaktersinki onu hemen unutup mutlu bir ilişkiyi mahfedip bunun üzerine mutluluk kurabiliyorsun. Ve bunu benden ayrıldığı akşam yapıyor düzgün ard niyetli olmayan biri zaten ayrıldığı gece çıkmaya başlamaz çocukla bana diyorki senin onunla ayrılmanın bnmle hiçbir ilgisi olamaz nasıl olmasın o gece çıkmaya başlıyorsun sen onunla bnmle çıktığını bile bile görüşüyorsun ya ! :(

birtanem .unutma süren sana bağlı
odağında hep o var hala
böyle unutamazsın
seni affetmem diyor birde
pişkinliğe bak
bakacak o kızla yürümezse
sen eldesin nasılsa
şu an hala beni seviyor diye düşünmek istiyorsun
o kızdan intikam alıyor diye kendini kandırıyorsun
seven adam bunları sana yapar mı
hadi intikam diyelim barıştınız diyelim
asla ona güvenmeyeceksin ilişkiniz zehir olacak
sen böyle ağlarken onlar gününü gün ediyor
o kız gidince seninle devam edecek hatta büyük ihtimal ikinizi bir arada yürütmeye çalışacak
aklına o geldiğinde
onun olumsuz yönlerini sana yaptığı kötülükleri düşün
onu hatırlatan herşeyi yok et numaranı değiştir
güçlü ol dünya bir erkek etrafında dönmüyor
daha önceden de yazdım sana acıya odaklanma
bir meşgale bul
bırak artık kurban edebiyatını kendine gel

birtanem .unutma süren sana bağlı
odağında hep o var hala
böyle unutamazsın
seni affetmem diyor birde
pişkinliğe bak
bakacak o kızla yürümezse
sen eldesin nasılsa
şu an hala beni seviyor diye düşünmek istiyorsun
o kızdan intikam alıyor diye kendini kandırıyorsun
seven adam bunları sana yapar mı
hadi intikam diyelim barıştınız diyelim
asla ona güvenmeyeceksin ilişkiniz zehir olacak
sen böyle ağlarken onlar gününü gün ediyor
o kız gidince seninle devam edecek hatta büyük ihtimal ikinizi bir arada yürütmeye çalışacak
aklına o geldiğinde
onun olumsuz yönlerini sana yaptığı kötülükleri düşün
onu hatırlatan herşeyi yok et numaranı değiştir
güçlü ol dünya bir erkek etrafında dönmüyor
daha önceden de yazdım sana acıya odaklanma
bir meşgale bul
bırak artık kurban edebiyatını kendine gel

Çok haklısınız ama 1 yıldır hç bu yönlerini görmediğim birinin ve ok güvendiğim birinin bana bunları yaşatmasını kabullenke hiç kolay değil bnm için çok çok zor. Artık daha güçlü görünmeye çalışıyorum öylede olucağım inş çok sağolun desteğiniz için

Ah bu erkekler ya ne kadar tuhaf yaratıklar :53: Bence hiç bi şey yok bu işte malesef seni yedekte tutmaya çalışıyor o kızı unutamamış, bi gecede felan olmamıştır emin ol onu unutamamış demek ki :31:.. Sakın affetme :20: döndüğünde üzülen sen olursun seni hak eden birileri mutlaka çıkacaktır karşına

Geçti istemem gelmeni

Yokluğunda buldum seni

Bırak vehmimde gölgeni

Gelme !

Artık neye yarar ....

(Necip Fazıl)

Hayat devam ediyor, ağlama artık ve yoluna bak, böyle şeyler Allah'a havale ...

Bu çocuk seni kesinlikle sevmiyor buna lütfen kendini inandır üzülmene de gerek yok. Hiçbirşey yapma ve geri dönse bile ağlasa dahi asla ve asla geri dönme ileride çok pişman olursun seven insan asla böyle yapmaz. Seni sevmeyen birini istiyosan o ayrı.

Bu ne ya? Sen keklik misin? Ya da öyle mi zannetti? Adam daldan dala zıplasın, seni yüz üstü bıraksın gitsin kiminle istiyorsa gönlünü eğlendirsin sonra beni bekler misin, yok bir gün sana geri dönsem evlenir misin? Yok affetmem.. Kimin kimi affetmeyeceği ortada halbuki. Bu kadar yüz vermeyin şu erkek milletine, sana ve sevgine hiiiç layık olmayan biri şimdi affedersen bir gün aynı şeyleri tekrardan yaşama olasılığın yüksek, kendini düşün bence. :ssz:

Son düzenleme:
böyle konuları okuyunca psikolojim bozuluyo sonra kocama sarıyorum bu kadar saftirik olmayın ya :20:

oyunmuş döncekmiş yüzük takcakmış takmazsan affetmicekmiş s... git diceğin yere konu açmışsın güzelim. eski sevgilisi ona yapışırsa o adam daha sana dönmez, tekme yeme ihtimaline karşı sen yedektesin. şimdi çok üzülürsün ama insan hayatında bi kere sevmez bence, yaşadığın müddetçe aşk vardır. Mazoşist değilsen aşk acısı geçer unutulur.

bence sen bu işin öncesi var mı yok mu derdini bırak elbette öncesi var o ayrı ama
şunu düşün
sen sana bunu yapmış birine bir daha nasıl güvenebilirsin
sana geri dönse nolur ki
yaptığı çok adice
seni cepte tutmaya çalışıyor utanmadan.

sana işe yarayacak bir şey söyleyim mi kesin yarayacak
git facebookundan her şeyinden sil onu
sen de git hemen başkasını bul
gayet mutlu edalarında takıl hiç umrunda değilmiş gibi
bak nası gelecek sürüne sürüne iyi izle

içinde kalanları yaşasın gününü gün etsin tadı geçince sana dönsün. kapı hala aralıkmı ona bakıyor. senden de istediğini alınca evlensen bile uslu durmaz bu oğlan.

böyle konuları okuyunca psikolojim bozuluyo sonra kocama sarıyorum bu kadar saftirik olmayın ya :20:

oyunmuş döncekmiş yüzük takcakmış takmazsan affetmicekmiş s... git diceğin yere konu açmışsın güzelim. eski sevgilisi ona yapışırsa o adam daha sana dönmez, tekme yeme ihtimaline karşı sen yedektesin. şimdi çok üzülürsün ama insan hayatında bi kere sevmez bence, yaşadığın müddetçe aşk vardır. Mazoşist değilsen aşk acısı geçer unutulur.

Duyduğumda o kelimeyi yüzüne söyledim zaten hatta birde tokat attım. Konu açmamın sebebi o bana nasıl döner vs değil sadece içimde kaldıkça bana daha çok acı veriyor bu birileriyle konuşmak istedim

bence sen bu işin öncesi var mı yok mu derdini bırak elbette öncesi var o ayrı ama
şunu düşün
sen sana bunu yapmış birine bir daha nasıl güvenebilirsin
sana geri dönse nolur ki
yaptığı çok adice
seni cepte tutmaya çalışıyor utanmadan.

sana işe yarayacak bir şey söyleyim mi kesin yarayacak
git facebookundan her şeyinden sil onu
sen de git hemen başkasını bul
gayet mutlu edalarında takıl hiç umrunda değilmiş gibi
bak nası gelecek sürüne sürüne iyi izle

Kızla çıkmaya başladığı gün kendi facesini dondurmuş başka bir hesap açmış ordanda engellemiş beni bende tuttum hepsini engelledim kızı bile. Yaptığı adilik tabiki kabul edilebilir birşey değil üstüne aynısını bn yapsaydım diye sordum asla affetmezdim diyor ama onu bir gün affedeceğim hissinde. Başka birini bulmak bnmde aklıma geldi ama şimdi zaten oda aynıymış hemen sevgili yaptı demez mi benim ondan ne farkım kalır bunu düşündüm şimdi benimde üzgünüm ama hala aklım onda ve böyleyken biriyle çıkmak onu kandırmak olmaz mı bende onun gibi olucam ve ah alıcam .s

Geçti istemem gelmeni

Yokluğunda buldum seni

Bırak vehmimde gölgeni

Gelme !

Artık neye yarar ....

(Necip Fazıl)

Hayat devam ediyor, ağlama artık ve yoluna bak, böyle şeyler Allah'a havale ...

Allaha havale ettim zaten elimden başka birşey gelmiyor. He birde dosta düşmana karşı en önemliside onlara karşı mutlu görünmek dışında.

Şu kk sayesinde her çeşit insan görüyoruz, artık şaşırmam dediğim yerde yine gözlerim açılıyor :53:

Ne biçim bir insan bu yahu?

Hem tek gecede bırak, hem aynı gece exle çıkmaya başla, hem git ötekine mesaj at birgün dönersem kabul eder misin falan.

Bir insan yüzsüz olur astarını ister de, bu adam astar fabrikasına bağlamış işi...

O yüzüğü naptın bilmiyorum ama git onun suratının tam ortasına fırlat. Alsın başına çalsın.

Ömür boyu affetmezmiş bir de beyfendi :27: Kendi yaptığının affedilebilir bir yanı var sanki. Pislik.

Şu kk sayesinde her çeşit insan görüyoruz, artık şaşırmam dediğim yerde yine gözlerim açılıyor :53:

Ne biçim bir insan bu yahu?

Hem tek gecede bırak, hem aynı gece exle çıkmaya başla, hem git ötekine mesaj at birgün dönersem kabul eder misin falan.

Bir insan yüzsüz olur astarını ister de, bu adam astar fabrikasına bağlamış işi...

O yüzüğü naptın bilmiyorum ama git onun suratının tam ortasına fırlat. Alsın başına çalsın.

Ömür boyu affetmezmiş bir de beyfendi :27: Kendi yaptığının affedilebilir bir yanı var sanki. Pislik.

Bende hiç beklemezdim ondan herkez yapar ama o asla dediğim biri yaptı bunu artık bende hiç birşeye şaşırmam .s Yüzüğünü çöpe attığımı söyledim onu tekrar görüpte birşeyleri hatırlamak istemiyorum yüzünü görmeye tahammülüm yok .s

"Sana tek bir sorum var bir gün sana geri dönsem beni kabul eder misin" Rahatlıkta sınır tanımamış. Bir kitap var adı Gayb onda diyor ki; ''Beklemeyi öğrendiğim gibi,gidecek yolu kalmayanın,geri döndüğünü de öğrendim.Gelme...'' Bırakın ne hali varsa görsün,seven kalbinizi ezdirmeyin ;)

Zaman alışmayı öğretecek bana ama yaptığı ihaneti adiliği asla unutturmayacak inş tez zamanda bn çok mutlu olurum ve o köpekler gibi pişman olur

aşağıda yazmışsın kızında karaktersiz olduğunu, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş bildiğin ya. Zaman ihaneti unutturmaz belki ama gün gelir karşına öyle biri çıkarki hatırlamamaya başlarsın bazı şeyleri. sadece azıcık zaman gerekiyo malesef :31:

Back
X