- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
Buna benzer bi güncel konu daha var,o arkadasinki biraz olmus ayrilali ama cok benziyor olaylar birbirine...yada ben cok dert okumaktan kafayimi yedim neeee?? Herneyse...Bak güzelim kiz daha önce onu aldatmis ayrilmislar,simdide o seni aldatti ve onlar birlikte...eeee baksana abacik ortada ikiside karaktersiz...bunlar habire birbirlerini aldatirlar artik...bosverrr sen kurtuldum diye sevinmelisin bile, evet acin daha cok taze seni anlaya biliyorum ama olumlu düsün,ya evlendikten sonra olsaydi...böyle bi karaktersizle yollarin ayrildigi icin allaha sükür etmelisin...olurda geri dönerse amannnn haaaa ne kadar yalvarsada affetme,bu kadar adilik yapan bi insan degismez emin ol....Yüzügü cöpe attigini ona yazdigini söylemissin...gercekten attinmi? Atmadiysan bi sekilde ona ulastir derim,cünkü bu sekil hala seni cepte saniyodur,senin cok sevdigini bildigi icin tabiii....Tabii üzüleceksin bi batacan bi cikacan ama bunu kimseye gösterme,sen gögsünü gere gere gez onlar utansin...yakin güvendigin arkadasin varsa onunla dertles,ama laf cikmiycana eminsen,yada burda yaz yaz icini dök ama onlara yikildigini göstme....Gerisi? Gerisi cok güzel olacak inan,zamanla afifliycek acin,yeni asklara yelken acicaksin,birak onlar ne yasiyorsalar yasasinlar,sen uzak olsunlarda...Allaha havale et,sen hayatina devam et...Hersey gönlünce olsun....