• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu isteklerim çok mu sizce ?

aramıcam canım cok kırgınım zaten kendısıne. erkekler kovamayı tercıh edıyor sanırım. once kovalıyorlar elde edene kadar sonra bızım guvenımızı ve en onemlısı sevgımızı kazanıyorlar. sonra ıssız adam trıplerınde benım yalnız kalmaya ıhtıyacım var demeler. hayır ortada bısı olsa neyse dıcem. gonlum cok rahat. sızınde gonlunuz rahat olsun gerısı allaha kalmıs zaten allah buyuk
Allah suphesiz en iyisini dogrusunu bilen bizim için teşekkür ederim hoşçakalın

Cep teli ortadadir şifresini bilirim isten eve gelir direkt yanj şüpheleneceğim bir durum yok.ama yinede tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkür ederim

Ben illa ki aldatma vardır demedim ama şöyle mantıken baktığınızda insan çekindiği, gizlemek istediği bir şey varsa onu göstermek istemez. Söyledikleri şeyler de bahane olduğu 40 metre öteden belli olan şeyler, keza siz de huylanmışsınız ki konu açıp diğer üyelerden fikir almak istemişsiniz. Temkinli olmakta fayda var, ben babama bile güvenmiyorum, kimseye sorgusuz sualsiz inanmam. Size de aynısını tavsiye ediyorum, rica ederim. :)

Ben illa ki aldatma vardır demedim ama şöyle mantıken baktığınızda insan çekindiği, gizlemek istediği bir şey varsa onu göstermek istemez. Söyledikleri şeyler de bahane olduğu 40 metre öteden belli olan şeyler, keza siz de huylanmışsınız ki konu açıp diğer üyelerden fikir almak istemişsiniz. Temkinli olmakta fayda var, ben babama bile güvenmiyorum, kimseye sorgusuz sualsiz inanmam. Size de aynısını tavsiye ediyorum, rica ederim. :)

Katiliyorum bu devirde kimseye guvenmemek lazim ne maskeler var.

Fakat soyle de olabilir diye dusunuyorum acaba esini kiskaniyor olabilir de bazi yonlerden de eksik mi goruyor ondan mi bu tavirlari ornegin esi guzeldir fakat calismiyordur calisan bayanlarin yaninda oyle goruyordur veya cok suslu degildir makyaj vb. yapmiyordur ondan oyle davraniyordur.

Ki ben bunlara tamamen karsiyim yanlis anlasilmasin esin davranisini cozumlemek icin yaziyorum.
Bence insan sevdigini nasil olursa olsun yaninda gururla tasimali.

Katiliyorum bu devirde kimseye guvenmemek lazim ne maskeler var.

Fakat soyle de olabilir diye dusunuyorum acaba esini kiskaniyor olabilir de bazi yonlerden de eksik mi goruyor ondan mi bu tavirlari ornegin esi guzeldir fakat calismiyordur calisan bayanlarin yaninda oyle goruyordur veya cok suslu degildir makyaj vb. yapmiyordur ondan oyle davraniyordur.

Ki ben bunlara tamamen karsiyim yanlis anlasilmasin esin davranisini cozumlemek icin yaziyorum.
Bence insan sevdigini nasil olursa olsun yaninda gururla tasimali.
Ailesinden oyle gormemis bana dedigi sey abimler de eşlerinin elini tutmuyor

Siz bu konuyu açınca farkettim dışarı çıktığımız da eşim de elimi tutmaz ben tuttuğumda çekip sarılır kısa süreli. Evlenince bazı erkekler tuhaflaşıyorlar sanırım.

Belki gerçekten alışmamış tuhaf buluyor olabilir kafa yapısı gereği. Siz elimi neden tutmuyosun demek yerine yürürken koluna girseniz falan zamanla o da alışır belki

Merhaba herkese;

Çıldırmak üzereyim sirf bunun icin üyelik aldım .

6 aylik evliyim eşim sokakta elimi zar zor tutar gun icinde arayip sormaz belki mesaj yazar naber diye..sevgiliyken aşırı ilgili sevgili beni kendinden cok düşünen bi insandı .insan bi anda bu kadar değişebilir mi?

En son olay da geçen hafta 4 gunlugune yurtdışı gezisi vardı benide götürdü sağolsun. (Keske goturmeseydi) turkiyenin her yerinden gelen meslektaşları var diye gezide elimi tutmadi benimle ilgilenmedi bogazim dugumlendi kimseye çaktırmadan ağladım elimde olmayarak..

Neyse bi yerde oturduk ağladım neden elimi tutmuyorsun diye ben hoşlanmıyorum tanıdıklar vardi dedi ben iyice yıkıldım .ama tanidiklarin eşlerinin ellerini birakmadi dedim.

(Sen tutsaydin diyebilirsiniz ama ben tutsaydjm elini çekerdi bu beni daha çok yaralardı onun icin ben teşebbüs dahi etmedim)

Fotoğraf çektirdik sadece kendini paylaşmış sanki ben gitmedim yoktum yanında. Sordugumda babasi kızıyormuş foto paylaşmayın diye..

O büyük aşka sevgiye noldu anlam veremiyorum ..cok mu şey istiyorum anlamadım..

Merhaba herkese;

6 aylik evliyim eşim sokakta elimi zar zor tutar gun icinde arayip sormaz belki mesaj yazar naber diye..sevgiliyken aşırı ilgili sevgili beni kendinden cok düşünen bi insandı .insan bi anda bu kadar değişebilir mi?

En son olay da geçen hafta 4 gunlugune yurtdışı gezisi vardı benide götürdü sağolsun. (Keske goturmeseydi) turkiyenin her yerinden gelen meslektaşları var diye gezide elimi tutmadi benimle ilgilenmedi bogazim dugumlendi kimseye çaktırmadan ağladım elimde olmayarak..

Neyse bi yerde oturduk ağladım neden elimi tutmuyorsun diye ben hoşlanmıyorum tanıdıklar vardi dedi ben iyice yıkıldım .ama tanidiklarin eşlerinin ellerini birakmadi dedim.

(Sen tutsaydin diyebilirsiniz ama ben tutsaydjm elini çekerdi bu beni daha çok yaralardı onun icin ben teşebbüs dahi etmedim)

Fotoğraf çektirdik sadece kendini paylaşmış sanki ben gitmedim yoktum yanında. Sordugumda babasi kızıyormuş foto paylaşmayın diye..

Yurt dışında gezmeye gitmişsin adam elini tutmadı diye mi ağladın ablacm ya:)ye iç,yeni yerler keşfet bosver anın tadını çıkaraydın keşke:)

Güzelliğini kamuya aç ne demek hanfendi. Kadınlar değer görmek için namahreme cilve işve mi yapmak zorunda ?
Çok itici Bi bakış açısı gerçekten
Hemen celallenmişsin am
Güzelliğini kamuya aç ne demek hanfendi. Kadınlar değer görmek için namahreme cilve işve mi yapmak zorunda ?
Çok itici Bi bakış açısı gerçekten
Gözlemlediğim bu, erkekler şık hoş kadın istiyorlar bu iş gezisi gibi ortamlarda. Eşini hiç getirmeyenlerin eşlerine bakınca canını dişine takmış ailesi için çabalayan hanım kadınlar ama bunlar değer görüyor mu? Hiç bir ibareye rastlamadım. Anca eline sağlık hanım hadi ben çıktım.

Merhaba herkese;

Hayret babası evlenirken nasıl izin(!) vermiş? Sizinle gurur duymuyor, hatta sadece evlenmiş olmak için evlenmiş, ya da sonradan soğumuş. Aynısını siz yapın görsün ebesinin hörekesini.

Back
X