• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu isteklerim çok mu sizce ?

1. Dışarıda el ele tutuşmaması
  2. İş gezisi de olsa sonuçta o an iş yapılmıyor adı üstünde gezi. Diğer çiftler el ele tutusurken esinin senin elini tutmaması
  3. Hele hele fotoğraf çekip yalnız kendisini paylaşması(baba kısmını es geçiyorum mantıksız geldiği için)
  • İLGİNÇ
  • SAÇMA
  • MANTIKSIZ
geldi bana.

Yardımcı olamayacağım sanırım , normalde art niyet aramam ama eşiniz biraz pasif sanırım
Bu konuda pasif sanırım .normalde cok sosyal cok hos sohbetlidir

Nolmuş iş arkadaşları da varsa ? Nikahlı karisisiniz sonuçta. Ben utanınca eşimin elini bırakırım o zorla tutar niye çekiniyosun diye. Markette davette yolda avmde tutar ve hiç bırakmaz. Evli insanların kimseden cekinmesine gerek yok bence
Bende aynisini söyledim ben senjn nikahli eşinim dostun değilim dedim

Çok ilginç, iş gezisinşn turistik gezi kısmında elini tutmaması anlamsız geldi. Kıbrıs a gitmiştik, eşimin küçük patronu karısını odadan çıkarmadı, yemeğe de getirmedi. Shuttle aracında gördüm kadını, geldiğini bile bilmiyordum. Eşim küçük patron karısını çok kıskanıyor ama yanına da yakıştırmıyor, giyimi kapalı makyajsız diye demişti. Çelişkili ama böyle örnekler çok. Güzelliğini biraz kamuya aç bakalım adam ne yapacak :KK70:
Güzelliğini kamuya aç ne demek hanfendi. Kadınlar değer görmek için namahreme cilve işve mi yapmak zorunda ?
Çok itici Bi bakış açısı gerçekten

eşiniz utangaç biri mi ?
Benim eşimde el tutmayı sevmez ama bazen aklına gelir tutar o tutmadığında da ben tutarım bence çok büyütmeyin bu olayı.
tabi daha farklı konular varsa alıp karşınıza konuşmakta yarar var. derdi neymiş acaba :işsiz:

ben hoşlanmıyorum tanıdıklar vardi dedi

babasi kızıyormuş foto paylaşmayın diye..

Bahane gibi geldi bana bu söyledikleri. Değilse de böyle saçma şey mi olur, koca koca insanlar nasıl yakıştırıyorlar kendilerine hala çocuk gibi davranılmasını? Benim anne babam sadece bana görüş bildirir, ben de onları dinlerim ama mantığıma yatmayan şeyler söylediklerinde uygulamam. Ama dediğim gibi bana sizinle yakınlaşmamak için bahane uyduruyor gibime geliyor. Altında yatan nedeni bulmaya çalışın derim. Biraz mahrem bir soru olacak ama başbaşayken cinsel hayatınız nasıl; sevildiğinizi, arzulandığınızı hissedebiliyor musunuz mesela? Çevrede birileri varken ve başkaları varken davranışları arasında uçurum mu var?

Bahane gibi geldi bana bu söyledikleri. Değilse de böyle saçma şey mi olur, koca koca insanlar nasıl yakıştırıyorlar kendilerine hala çocuk gibi davranılmasını? Benim anne babam sadece bana görüş bildirir, ben de onları dinlerim ama mantığıma yatmayan şeyler söylediklerinde uygulamam. Ama dediğim gibi bana sizinle yakınlaşmamak için bahane uyduruyor gibime geliyor. Altında yatan nedeni bulmaya çalışın derim. Biraz mahrem bir soru olacak ama başbaşayken cinsel hayatınız nasıl; sevildiğinizi, arzulandığınızı hissedebiliyor musunuz mesela? Çevrede birileri varken ve başkaları varken davranışları arasında uçurum mu var?
Cinsellik yönünden cok cok iyiyiz şükür. Evde harika bir eş .ama disarda el gibi :(

demekkı erkeklerın genelı oyle benım hayatımdakı kısıde benı elde edene kadar ılgıler aramalar hedıyeler vs. sevdıgımı bellı edınce sırra kadem bastı. konusmuyoruz suan.
Kendilerini ne sanıyorlar merak ediyorum. Sakin arayip sormayin kaderinizde ne varsa onu yaşıyorsunuz

Cinsellik yönünden cok cok iyiyiz şükür. Evde harika bir eş .ama disarda el gibi :KK43:

Anladım. O zaman çekindiği bazı şeyler var ama babasından anasından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Biraz gözlemleyin derim.

Kendilerini ne sanıyorlar merak ediyorum. Sakin arayip sormayin kaderinizde ne varsa onu yaşıyorsunuz

aramıcam canım cok kırgınım zaten kendısıne. erkekler kovamayı tercıh edıyor sanırım. once kovalıyorlar elde edene kadar sonra bızım guvenımızı ve en onemlısı sevgımızı kazanıyorlar. sonra ıssız adam trıplerınde benım yalnız kalmaya ıhtıyacım var demeler. hayır ortada bısı olsa neyse dıcem. gonlum cok rahat. sızınde gonlunuz rahat olsun gerısı allaha kalmıs zaten allah buyuk

Anladım. O zaman çekindiği bazı şeyler var ama babasından anasından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Biraz gözlemleyin derim.
Cep teli ortadadir şifresini bilirim isten eve gelir direkt yanj şüpheleneceğim bir durum yok.ama yinede tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkür ederim

Back
X