Is gezisi dedigim tur düzenlemişler herkes genci yaşlısı el eleydi .bizim dışımızda. Yani toplanti vs değildi ..İş gezisinde elele dolasmak ben kendım istemezdim zaten eşim rahatsız olmasın diye
ama babam kıızyor konusu cok sacma geldi::)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Is gezisi dedigim tur düzenlemişler herkes genci yaşlısı el eleydi .bizim dışımızda. Yani toplanti vs değildi ..İş gezisinde elele dolasmak ben kendım istemezdim zaten eşim rahatsız olmasın diye
ama babam kıızyor konusu cok sacma geldi::)
Normalde babasından cekinen ama öyle takacak biri değil..Büyümeden evlenmiş bir erkek cocugu daha.
Babası kızıyormu acaba aynı yatagı paylaşıyosunuz diye![]()
hım anladım canımIs gezisi dedigim tur düzenlemişler herkes genci yaşlısı el eleydi .bizim dışımızda. Yani toplanti vs değildi ..
Bu konuda pasif sanırım .normalde cok sosyal cok hos sohbetlidir
- Dışarıda el ele tutuşmaması
- İş gezisi de olsa sonuçta o an iş yapılmıyor adı üstünde gezi. Diğer çiftler el ele tutusurken esinin senin elini tutmaması
- Hele hele fotoğraf çekip yalnız kendisini paylaşması(baba kısmını es geçiyorum mantıksız geldiği için)
geldi bana.
- İLGİNÇ
- SAÇMA
- MANTIKSIZ
Yardımcı olamayacağım sanırım , normalde art niyet aramam ama eşiniz biraz pasif sanırım
Bende aynisini söyledim ben senjn nikahli eşinim dostun değilim dedimNolmuş iş arkadaşları da varsa ? Nikahlı karisisiniz sonuçta. Ben utanınca eşimin elini bırakırım o zorla tutar niye çekiniyosun diye. Markette davette yolda avmde tutar ve hiç bırakmaz. Evli insanların kimseden cekinmesine gerek yok bence
Güzelliğini kamuya aç ne demek hanfendi. Kadınlar değer görmek için namahreme cilve işve mi yapmak zorunda ?Çok ilginç, iş gezisinşn turistik gezi kısmında elini tutmaması anlamsız geldi. Kıbrıs a gitmiştik, eşimin küçük patronu karısını odadan çıkarmadı, yemeğe de getirmedi. Shuttle aracında gördüm kadını, geldiğini bile bilmiyordum. Eşim küçük patron karısını çok kıskanıyor ama yanına da yakıştırmıyor, giyimi kapalı makyajsız diye demişti. Çelişkili ama böyle örnekler çok. Güzelliğini biraz kamuya aç bakalım adam ne yapacak![]()
Kıskançlık dozunda verilince en etkili ilaç oluyor bazenNasil değişti peki
ben hoşlanmıyorum tanıdıklar vardi dedi
babasi kızıyormuş foto paylaşmayın diye..
Ne gibi ..Yalan söylüyor eşiniz. Birşeyler karıştırıyor olabilir
Başakeşiniz kova burcu mu?
Ben cok kiskancim o yüzden cok düştüm galiba üzerineKıskançlık dozunda verilince en etkili ilaç oluyor bazen
Cinsellik yönünden cok cok iyiyiz şükür. Evde harika bir eş .ama disarda el gibiBahane gibi geldi bana bu söyledikleri. Değilse de böyle saçma şey mi olur, koca koca insanlar nasıl yakıştırıyorlar kendilerine hala çocuk gibi davranılmasını? Benim anne babam sadece bana görüş bildirir, ben de onları dinlerim ama mantığıma yatmayan şeyler söylediklerinde uygulamam. Ama dediğim gibi bana sizinle yakınlaşmamak için bahane uyduruyor gibime geliyor. Altında yatan nedeni bulmaya çalışın derim. Biraz mahrem bir soru olacak ama başbaşayken cinsel hayatınız nasıl; sevildiğinizi, arzulandığınızı hissedebiliyor musunuz mesela? Çevrede birileri varken ve başkaları varken davranışları arasında uçurum mu var?
Kendilerini ne sanıyorlar merak ediyorum. Sakin arayip sormayin kaderinizde ne varsa onu yaşıyorsunuzdemekkı erkeklerın genelı oyle benım hayatımdakı kısıde benı elde edene kadar ılgıler aramalar hedıyeler vs. sevdıgımı bellı edınce sırra kadem bastı. konusmuyoruz suan.
Cinsellik yönünden cok cok iyiyiz şükür. Evde harika bir eş .ama disarda el gibi![]()
Kendilerini ne sanıyorlar merak ediyorum. Sakin arayip sormayin kaderinizde ne varsa onu yaşıyorsunuz
Cep teli ortadadir şifresini bilirim isten eve gelir direkt yanj şüpheleneceğim bir durum yok.ama yinede tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkür ederimAnladım. O zaman çekindiği bazı şeyler var ama babasından anasından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Biraz gözlemleyin derim.