Bu iyi bir şey mi?

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
Kendimi çok yalnız hissediyorum. Abim var ama merak etmez sormaz tam tersime hakkımı yer vicdan yok , bi tek annem var .. Ailemden dışlanınca nişanlım olacak adama daha çok yaklaştım bu iyi bir şey mi anlamadım bazen bu kadr bağlanmaya korkuyorm bi gün o da evlennce değişir mi hayal kırıklığına uğratırmı diye?

Evlenecegin kisi Adamsa eger kotu bisey degil , evlenir cocuklarin olur ama degilse de kendinden baska kimseden hayir gelmez onu anlasin

Sanki nişanlınızdan da mı memnun değilsiniz bi serzeniş var sanki nişanlım olacak adama demişsiniz. Bu arada belli etmeyin nişanlınıza eger karaktersiz biri ise sizin ona muhtaclıgınızı cok guzel kullanır ona göre. İnşallah vicdanlıdır

Hergün hakan abinin yengenizle ilgili konular açmaktan bikmadiniz mi gerçekten?sürekli aynı şeyleri cevire cevire yazıyorsunuz. Belki etrafinizdakileri de böyle biktirdiniz.

Evlenecegin kisi Adamsa eger kotu bisey degil , evlenir cocuklarin olur ama degilse de kendinden baska kimseden hayir gelmez onu anlasin
Şuan bana çok değer veriyor seni geç buldum kıymetlimsin sen benm dio her derdimi de dinler yanımda olur ama evleennce ne olur bilmiyorum

Sizi anlıyorum ama evet kötü bir şey.
Mutluluğu başkasına fazla bağlamamak gerekiyor, ne olacağını bilemezsiniz maalesef...
Kendimize bağlanmak gerekiyor en çok.

Yooo çok memnunum adamdan 27temmuzda nişanmz olacak seviyorum bana değer veriyo hissediyorm inş değişmez

Sizi anlıyorum ama evet kötü bir şey.
Mutluluğu başkasına fazla bağlamamak gerekiyor, ne olacağını bilemezsiniz maalesef...
Kendimize bağlanmak gerekiyor en çok.
Sanırım evet ileride hyal kırıklığı olablr

Herseyi nişanlına anlatma.. Gün gelir basına kalkar ailen sahip cıkmadı ben sana kol kanat oldum der..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…