Bu kabullenebilinir mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ve bsy dha ogrendim.. Yattigi kadin evliymis !

Kizlar cok garip hissediorum kendimi..
Olay su : Benim 2.5 yillik bi iliskim var ve cok uzagiz birbirimize.. Surekli tartismalar sonucu ayrilmayi istedim erkek arkadasim cok caba gosterdi ve ayrildik.

Ve 7 ay kdr ayri kaldik ama bu 7 ay icindede neredeyse hergun bna msnde yalvariod agliodu.
Biz tekrar baristik ve bna bi itirafta bulundu

Bizim ayri oldugumuz zmn
Bi baskasiyla ( cinsel) iliskide bulunmus, hemde hergun benim icin aglarken...

Ne dusunecegimi sasirdim.. BI yanim bu olayi kabullenemio , bi yanimda nasisla ayriydiniz erkek sonucta fln dio
Siz ne dusunuosunuz ?

değişik bir konu tatlım tamerin affetmedim şarksını bilirmisin o geldi birden aklıma:çok üzgünüm:

bu ne şiddet???
sana aynı tonda çıkıştığımı sanmıyorum cekhu..
burda kimse kimseye fikrini kabul ettirmek zorunda değil zaten. öyle bir zorunlulukta hissetme kendini.forumlar fikir empoze etmek için değil,fikir paylaşımı için vardır.
konunuza gelince annenizin yapmadıklarından eminsiniz de, babanızın yaptıklarını ve ya yapmadıklarını neden bilmiyorsunuz? belkı babanızda yapmıyor bu tarz şeyler? yoksa yapıyor mu? bakın bir muallak var burda..
ayrıca istediğin kadar detaya girebilirsin.. çekin ya da çekinme,senin problemindir.
abine gelince.. sen abini hayatına cinsel konularda bir otorite olarak koymuş olabilirsin ama fakat tek başına tüm bilimsel deneylerin konusu olamaz kendisi. onun ağzından çıkanları toplumsal delil olarak buraya sunmanı garipsedim ben.
bizim toplumumuzda jigololar sayıca az olabilir ama tüm dünyada bu böyle değil..sadece Türkiyeye göre konuşursAK DA ağzınızdan çıkan her şey sadece sosyolojik değer taşır. bilimsel değer taşımaz..
netice itibariyle ister kabul edin ister etmeyin. ben görüşümü tekrar yazmak istiyorum.

"Fizyolojik açıdan erkek cinsel ilişkiye girmezse ölür,sürünür,geberir diye bir durum söz konusu değildir. bu sadece erkek egemen toplumun mazeret ürünüdür. aynı ihtiyaçlar kadınlar için de söz konusudur. ayrıca senin de dediğin gibi erkek rüyasında bile boşalabilir,mastürbasyon yapabilir. illa da gidip cinsel ilişkiye girmesi gerekmez"

naçizane yazdım güzelim..beğenirsin ya da beğenmezsin.. ama abinin ağzından çıkanları bilimsel bulgularmış gibi buraya yazman eleştirilebilir bi rnoktadır. üzgünüm gene yazsan gene tepki gösteririm.

ayni fikirdeyim canim cok güzel yorumlarin...seni tebrik ederim...:lepi:kaydirigubbakcemile5
benim düsüncem bu yanlislari savunanlar birgün o yanlis kendilerini bulacak ve yasayacaklar belki..o zaman yine bu sekilde rahat ve genis düsüneceklermi cok merak ediyorum...

Son düzenleme:
7 ay ayrı kalmışsınız.. Sizi aldatma gibi bir durum da yok ortada.. Bence yaptığı çok normal..

7 ay ayrı kalmışsınız.. Sizi aldatma gibi bir durum da yok ortada.. Bence yaptığı çok normal..

normal olabilir canim...ama kendinin kabullenmiyeceyi birseyi karsi tarafinda kabullenmesini beklemesin..bu hic adaletli bir davranis deyil.....

normal olabilir canim...ama kendinin kabullenmiyeceyi birseyi karsi tarafinda kabullenmesini beklemesin..bu hic adaletli bir davranis deyil.....

Ben aradaki mesajları okumadım direkt olarak ilk mesaja yorum yaptım.. Kendisi kabullenemeyecekse elbette sevgilisinin kabullenmesini beklemek saçmalık olur.. Ama benim kendi görüşüm 7 ay gibi bir süre çiftler ayrı kaldıysa kadında ya da erkekte fark etmez, başkalarına eğilim çok normaldir.. Aralarında bir bağlılık yokmuş neticede.. Bana da yapılsa aynı tepkiyi verirdim.. Hatta sormazdım bile 7 ay beklettiğim adama neden başkasıyla ilişkiye girdin diye...

margaritha bu ne şiddet demissin de komik olmuş burda neyin şiddetini yapicam?
babamin yaşadıklarını gozumle görmediğim için bilemem dedim ama bazı bulgular sonucu ne yaptıgı konusunda fikir sahibiyim.bilmem anlatabildim mı?
abimin ağzından cikanlarla değil gorduklerimle yorum yapiyorum
ayrıca hiç bir zaman bilimsel demedim araştırma demedim bu konuda inat etme ltfn
bunlar benim şahsi görüşlerim dediğin gibi burası forum olduguna göre fikrimi ve görüşümü söylemek benim de hakkım..
bir daha söylüyorum AYRıYKEN yapmış,çıkarı için kullanmis,kadın evliymis bı de tam komedi..duygusallık yasamamış iste..BEN olsam takmazdim..
sizde demissiniz masturbasyon yapabılırdı dıye..evet bırlıkte olsalardı bırıyle yatmak yerıne kendını oyle tatmın ederdı ama ayrı oldukları ıcın hemde uzun bır sure o da gıdıp bırıyle bırlıkte olmus...
benim dicegim bu kdr bunu tartismanın anlamı da uzatmanın anlamış yok bence..birbirimizin düşüncelerine saygı duyalım bitsin..

Son düzenleme:
abimi cinsel konularda otorite yerine koymak mı :)))) bu lafınız çok komik olmuş gercekten :) ne Abi'm brad pitt dir ne de cinsellik konusabilecek kdr moderndir :)
bir daha soyliyim belki daha iyi anlasilir bilimsel gercekler bunlar demedim bilimsel kelimesinin b sinden bahsetmedim.böyle bı araştırma yapmadım çünkü..farkliyiz dedim kendi fikrimi soyledim..
yazdıklarınızı bı daha okuduğum için ikinci kere cvp yazdim bunuda yanlış anlamayın..

ayy...tamam cekhu hanim sakin olun..sizde sunun farkinda deyilsiniz bu gibi tiplerin ekmeyine yag sürüyorsunuz.yolunu aciyorsunuz.bir gün basiniza aci seyler gelince bizi cok iyi anlicaksiniz...ne kadar hakli oldugumuzu anlicaksiniz..

valla zor durum.. siz ayrıyken olmuş, belki fazla bişey deme hakkınız olmaz.. ama şimdi durum da durum yani.. ı ıh, bilemedim ben..

ayy...tamam cekhu hanim sakin olun..sizde sunun farkinda deyilsiniz bu gibi tiplerin ekmeyine yag sürüyorsunuz.yolunu aciyorsunuz.bir gün basiniza aci seyler gelince bizi cok iyi anlicaksiniz...ne kadar hakli oldugumuzu anlicaksiniz..

cok sakınım ben merak etmeyın :)
boyle seylerle canımı sıkmam kolay kolay :)
tartısmayı kavgayı gurultuyu sevmem
bakın sızın bahsettıgınız sey aldatmak kı ben onu savunmuyorum..burada 7 ay suren bır ayrılık var..7 ay bu az mı?dedıgım gıbı o bayanda 7 ay ıcınde kendıne bırını bulabılırdı..ben olsam bulurdum..2 ay 3 ay zaman verırdım bıttıgıne emın olurdum snr belkı baskasıyla cıkardım..
bır ınsandan ayrılırken herseyı goze alacaksın bu kadar basıt..ıkı gun snr ayrıyken bunu yaptı demek yalnıs..yapar tabıı..herkes yapar..

canım sizin sorunuz anlaşamamak evlensenizde tartışıldığında ayrılıklar oluyor insanın başına ne geleceği belli mi olur belki sen belkide o evi terk eder..ayrı kalabilirsiniz
benim arkadaşlarımdan evli olupta 10 ay ayrı kalanlar var o zamanda olurmu acaba birliktelikleri yada bundan nasıl emin olursun...sen önce bunu bir düşü derim ...
erkeklerin genetik olarak ne kadar azgın ve doyumsuz olduklarını hepimiz biliyoruz sonuçta ayrıldığınız zaman diliminde olmuş diyorum... ama asıl önemlisi sen gerçekten bu adamla anlaşabileceğine inanıyormusun hayatım...önce anlaşmak gelir...ayrılıkta girilmiş ilişikiler değil...
ama senin yerinde olsam şunu yapardım
otururdum sakin kafayla benim gözümden akıttığı yaşlarla o yaşları hapgi aptalca sebeplerden akıttığını sonra bu aşamaya burada yazmadığın ayrıntılarıyla düşünür ve hazır elimdede bahanem varken
ben bunu kaldıramıyacam derdim
o da eğer senle ayrıydık ama derse
bende;
ayrıydık ama sen beni düşünüp bide timsah gibi ağlayarak yapmışsın madem bunu yapmadan beni arasaydın da benim gönlümü almaya çalışsaydın ya o işi yaparken harcayacağın zamanı benim gönlümü almak için uğraşacaktın diyip...hadi güle güle derdim..bence bu kozu iyi kullan akıllanmıyorlar merak etme...
kızlar size evlenmeden önce çektiren adamlardan uzak durun evlenince uslanmak yerine azapkar birer yaratık olabiliyorlar DİKKAT!!!!

şu boyutta olsa kabul edilebilirdi..
ilişkiniz bitti, 7 ay boyunca görüşmediniz.. sonra unutamadığınızı fark edip döndünüz..
o sırada biriyle yatmış..
ilişki bitti diye düşünüp başka kadınlara yönlenmiş olabilir...
kabul edilir..

ama her gün size yalvarırken, ağlarken, sizi seviyorken yatıyosa...
bi zahmet yattığı kadınların kucağına gitsin.
bide ağlamış..
töbe töbe..

aynen bu şekilde düşünüyorum..

Ve son raund...

Bgn aksama dogru. Kendisine gzl bi sekilde acikladim herseyi ve AYRILDIK...

Icim yandimi evet yandi ama boyle olmasi gerekiodu... Ztn okdr sey yasandi ve iliski baya bi yipranbmisti
eskisi gbi saf ve tertemiz deildi artik... Umarim hayirlisi olur...

Hayırlısı olsun canım kangren olmuş bi uzvu kesip atmak en doğrusudur zaten.

hayırlısı olsun konu sahibi..

cekhu konu biraz sapmış güzelim.ayrı kalındığı dönemde ne kadının erkeğe,ne de erkeğin kadına hesap sorma hakkı yoktur diye düşünüyorum ben.. doğru ve ya değil bilemem. kişisel tercih meselesi bu durum.
benim senin entry'nde takıldığım nokta ise tamamen farklı idi.erkeklerin bu tarz ihtiyaçları vardır,illa ki yapmak zorundalar diye yazman hususuna itiraz ettim.
ben de kırıcı tartışmalara girmeyi sevmem..
ama düzeyli olanlarını severim..
düzeyli bir şekilde karşıt görüşlerimizi sunduk. ortak payda bulamadık ki zaten öyle bir zorunluluğumzda yoktu.
konu hakkında daha fazla görüş beyan etmiycem.söyleyebileceklerim bu kadar çünkü..

Back
X