- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Bir iki kızar sonra susar eşimde .içimde kalmaz en azından...bugun güya vericek biraz bekliycem eğer vermedi sosyal medya dan eşine mesaj aticam kocan böyle yaptı diye .eşini de kandırıyor .çünkü parayı alırken kimsenin haberi olmasın diye tembih etmişHırsızlıktan farkı ne ki bunun?
Eşinizle bir problem olmayacaksa yazın gitsin.
Evet öyle sanıyorlar.esim ne şartlarda çalışıyor.oyle yapacağım bugünü de bekleyip yatırmazsa eşine yazacağım.ki eşine yazarsam eminim ki ödetir .cunku eşi çok iyi bir insanBen olsam dediğiniz gibi yapardım, eşine söylerdim.
Veya aile büyüklerine (eğer eşine söylemek sonuç vermiyorsa).
Enteresan insanlar var hayatta, para ağaçtan toplanıyor sanıyorlar herhalde.
ben olsam elimde nakit yoksa faizle nakit avans çekip borç vermem kimseye. hele hele çok yakın biri değilse.Bayanlar merhaba eşim 1,5 sene önce bir arkadaşına 2000 lira borç para verdi.o kişi! Haftaya vericem diyerek istemiş borcu .eşimde haftaya verecek diye kredi kartından nakit avans çekti.neyse bu şahıs ödemedi tabiki.dugun üstü eşim söyledi ihtiyacım var ver diye.adam bugün yarın diye sürekli erteledi.esim en son tekrar medya attı aradı ki numarasını değişmiş!!! Sonra numarasını bir şekilde bulduk .yine mesaj attı aradı.serefim üzerine yemin ederim ki pazartesi para elinde yazdı.serref var mı o da muamma.
Diyeceksiniz ki belki durunu yoktur.sosyal medya hesabına baktım bu pisliğin eşiyle o tatilden bu tatile gezip duruyor .eşinin büyük ihtimal borçtan haberi yok! Ben diyorum ki bu vermezse parayı eşine mesaj atayım ...yeter artık karşısındaki aptal gibi davranıyor ve davranmaya devam ediyor.
Çocukluk arkadaşı ama hani can ciğer değiller...ben olsam elimde nakit yoksa faizle nakit avans çekip borç vermem kimseye. hele hele çok yakın biri değilse.
Evet aynen sizin dediğiniz gibi yazacağım..esini kırmak istemem ...Güzel bir dille eşi ile görüsebilirsiniz.Ama bizi atlattı söyle böyle yaptı değilde.su zaman verdik bizimde ödemelerimiz var eşinizede ulaşamadık mecbur kaldık size söylemeye gibi gibi..bu şekilde yaklaşırsanız daha iyi ve güvenli olur..
farke tmez ki neticede borçla borç verilmez. eşin kıramamış ama karşı taraf gayet pişkin. ha dersen ki sen çok mu biliyorsun en son borç verdiğim en yakın arkadaşım kaldı ki nedimemdi gayet can ciğerdik artık yolda görse yolunu çeviriyor paranında üstüne yattı o ayrı.Çocukluk arkadaşı ama hani can ciğer değiller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?