Bu kadar adilik olamaz

Eşine msj atın bence , maalesef böylelerinden cok var

Yok canım çok haklısın ..esime bende kızdım ama artık olan olmuştu

Aynı olay bizim de başımıza gelmişti eşimin çocukluk arkadaşıydı ben eşine mesaj attım bizde sıkışığız diye ertesi gün yattı hesaba..Ama birdaha görüşmedik tabi onlar aramadı bizde aramadık.İyi de oldu aslında.

Aynisini esimde yapmisti dugun arefesi bir arkadasina 3000 tl borc vermisti neymis araba almis arkadasi. Sinir olmustum sizi o kadar iyi anliyorum ki insan dugun yapana yardim eder adam borc aliyor. Gelinlik alacagimiz zamana kadar odemedi en son verdi parayida gelinlik aldik. Yoksa ortada kaliyorduk. İşin komik tarafi gecen gun yine aradi esimi borc istedi arabanin taksiti bitmeden ev almis. Galiba esime guveniyor manyak adam. Biz kirada oturuyoruz taksitlerimiz var o borc istiyor. Cok sukur esim vermedi zaten verecek parasida yoktu ama olsaydida verseydi kriz gecirirdim

mesaj at adama parayı verirse bari klima alırsın bacım

Esine soylemek ise yaricaksa soyle bence

Düğün salonu Parasını düğünde takılan paralardan verememiş mi ? Annemin bir Lafı vardır " param seni versem de mi kötü olsam,vermesem de mi kötü olsam?" Her iki durumda da kötü olunuyor böyle insanlar sayesinde !

O para gelmez arkadaşım
Gırtlağına basmadıkça tehdit edip gözünü korkutmadıkça gelmez
Biz de yaşadık benzer durumları
Bazıları bunu iş edinmiş huy edinmiş
Borçla yaşayıp borçla kapatırlar
Eşinin de büyük ihtimal haberi vardır
Yiyorlardır beraber

Siz karışmayın eşinin haberi olsun ya da olmasın birşey değişeceğini sanmıyorum arada ortak tanıdık hatırı sayılır biri varsa ona danışılsa daha iyi olur

Benim bi arkadaşımın başına gelmişti buna benzer bi durum.. Arkadaşım sosyal medyadaki hesaplarına önce borcunuzu ödeyin.. Başkalarının paralarıyla tatil yapmayın yazmıstı.. Hemen geri ödeme yapıldı..

bence siz karışmayın, sanırım hamilesiniz :) bebeğiniz hisseder sinirli olduğunuz durumu. eşinize güvenin o halleder

Aynı durum bizim de başımıza geldi ve 1 buçuk yılı geçti parça parça alarak paramız hiç oldu,halada alamadık bir kısmını.Sizin dediğiniz gibi eşimin arkadaşı numaralarını değiştirince sosyal medyadan eşiyle iletişime geçtik,ama oda eşinden beter çıktı sürekli bir oyalama halleri bugün yarın derken 1 buçuk yıl geçti.Bi süre sonra parası batsın diyorsun ama durum başka boyuta gidiyor sinir oluyorsun..

Uzun vadeli borçlarda bence nakit yerine altın şeklinde borç vermek daha mantıklı.1,5 sene önceki paranın değeri şimdikiyle aynı değil.kaldı ki eşiniz kredi kartından nakit çekmiş bide onun faizini ödediniz.üstüne bir de paranızı almak için çabalıyorsunuz.bu devirde borç vereceğin insanı bile seçmek lazım

X yine BORCUNU ertelemişsin. Çocuğun olacakmış hayirli olsun ama bil benim cocguumun rızkını yedin ! Birgün çıkar acısı.mesele artık para meselesinden cıktı .hak yemeye girdi ! 1 buçuk yıldır oyala oyala ne sandın sen bizi ? Umarım bir gün olur sözünü tutarsın ve yarın ödersin.çünkü hatirlatirim şerefin üzerine yemin ettin.
Bu mesajı adama attım! Çünkü bugünde yatiramicam demiş.adi pislik

Bence hem eşine hem de anne babasına mesaj atin rezil olsun.
Hayır durumun olmaz veremezsin ama bu resmen üstüne yatmış.
Ayrıca sosyal medyaya yorumlara falan da her yere yazın utanır belki biraz.
Şu hayatta kimseye borç vermemek lazım bizim de gitti 500 lira mesela 1 yıl oldu neredeyse ustune soğuk su ictik.

Kendine yazdım mesaj ...yarinda vermezse ailesine dicez .ailesi o kadar tatlı insanlar ki hemen verirler ...

Borç namustur. Herif namussuzun ömde gideni demek ki.
İsteyin elbette siz mi doyuracaksınız milletin utanmazını.
Ah iyi niyet ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…