- 5 Mart 2007
- 3.864
- 3
- 683
yaaaa evettt halukta bi insaat sirketinde çalışıyordu sankiiii
ya sizinkilerrr??
konuları ben baglarım siz devam edin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaaa evettt halukta bi insaat sirketinde çalışıyordu sankiiii
ya sizinkilerrr??
konuları ben baglarım siz devam edin![]()
ben gece diye hatırlıyorum canım..
laylaya soralım bi ara bizi aydınlatsın...
inşallah canım......................sorarız şekercim eşimin gğzel bir işi var Allah devam ettirsin inşallah
:))hehe:)) çok hoşsunuz deminden beri okuorm da bi yorum yapim dedim:))) ayrıca haluka romantk deilsin şölesn bölesn dio ama kendi de yapmadıını sölemediini bırakmıo:))) garibim adam yazık kılıbıkta taş fırın olmaya çalışırken araya sıkışmış gibi:)))
:))hehe:)) çok hoşsunuz deminden beri okuorm da bi yorum yapim dedim:))) ayrıca haluka romantk deilsin şölesn bölesn dio ama kendi de yapmadıını sölemediini bırakmıo:))) garibim adam yazık kılıbıkta taş fırın olmaya çalışırken araya sıkışmış gibi:)))
teşekkürler cnm yorumun için çok mercii romantik falan değil artık meltem tamamen hırçın bir kadın olmuş:))
ayyy hayatım o kadar '''mükemmel ''' eşe adam dayanamayıp hala sıyırmadıysa kafayııı bence haluk on numara adam kimse laf etmesinnn![]()
mükemmel eş, harika bi iş kadını, kusursuz anne, en iyi fikirler onda, saglıklı beslenir spor yapar, hatta o derece düzgün ki saçı uyurken bile bouzlmaz makyaja gram hata olmaz... say say bitmezz...
çok kıskanıyorummmmm![]()