Bu kadar çelişki varken tanımaya devam etmek abes olmaz mi?

Bişey söylemek zorunda değilsin aslinda, arama ve mesajlarına müsait değilim vs dersin. Devam etme bence de.

haklisin vaktimi bununla harcayamam. Sıraladım çelişkilerini. Sonra da elektrik alamadım yolun açık olsun diyip blokladim. tipinde de zaten meymenet yoktu. Koyuyorlar faceye on sene evvelki resimleri. Gaza gelip güncel resim yolladı sok oldum soğudum haha
tam da bunu yapmanı önermeye gelmiştim.
oooh iyi yapmışsın, daha bastan bir sürü yalan varsa sonunu düşünemiyorum

Merhaba sayin KK bayanları,
ben evlenip ayrıldım maalesef iliski yönünden de yüzüm pek gülmedi. Bir çocuğum var. Ciddi niyetle birileriyle tanışmak istedim. Iki gündür biriyle konuşuyorum ve Bu kisi kendini "Ankaraliyim" diye tanıttı. Sonra Kirsehirli cikti ve Türkiyede hep köyde kalirmis. Yurtdisinda kaliyoruz ikimiz ve benim yasadigim sehre uzaksın profilinde uzak bir sehir yazıyor dedim. Hayir ben aslen senin ordanım dedi is gereği buradayım dedi ve buranın bir ilcesi olan yeri söyledi. Ismini yanlış söyledi. Hic evlenmedim dedi. Daha sonra ha ben 20 yıl önce evlenmiştim ama umursamadigim icin söylemek aklıma gelmedi dedi. Tipi normal çokta bayılmadım. Şimdiden bu kadar tutarsızlık var. Dün bir saat bugün bir saat telefon görüşmesi yaptık. Bir resim gönderdi hic beğenmedim. Sizce nasıl bir veda etsem. Olmaz desem. Hayir demek istiyorum dünkü bu kadar tutarsızlık normal degil. Bir de kendisi eski iliskilerinden yalan yüzünden ayrildigini bahsetti ama kendisi böyle tutarsız seyler söylüyor.

Hic basiniz agrimadan bitirin bence. Her sey neyse yanlış anlaşılmıştır bilmemnedir ama evliliği saklaması son nokta.
Zaten bence hic kimse fiziksel olarak çekici gelmeyen birisi ile evlenmemeli.
Ona karşı nasi soyleyeyim vs gibi sorumluluk hissetmeyin zaten internetten tanışmışsiniz "ben düşündüm bence ikimiz uygun insanlar değiliz, ikimizden birimizin uzulmemesi icin suan bitirmek en doğrusu geldi umarim kusura bakmazsin, sohbetin icin teşekkür ederim kendine iyi bak hayatta başarılar" minvalinde bir mesaj ustune engelle bitsin gitsin 2 gundur konuştuğu kadindan o adam ne bekliyor ki? Ayıp olur vs düsünmeyin yeni tanışmışsiniz zaten

Boyle bitirin deme nedenim ikna edebilecek olmasindan korkmam. Ben asla ikna olmak istemiyorsam mesela o kişiye açıklama yapma fırsatı vermem. Kötü belki ama net sonuç alıyorsun:)

Facebook’tan biri ile görüşmek çok tehlikeli. Adınız, soyadınız orada. İl ve meslek söyleyince neredeyse her şey belli. Aman dikkat. Asla telefon vs vermeyin ve nerede oturduğunuzu, çalıştığınızı vermeyin.

Çocuğunuz olduğu için hayatınıza yeni birisini alırken çok daha dikkatli olmanız gerekir. Aklınıza yatmayan şeyler varsa fazla uzatmanın bir anlamı yok şu durumda. Kısa bi mesajla olmayacağını söyleyin bitsin gitsin.

Back
X