Değil sadece her şeyde olduğu gibi kafaya takmayı bıraktığınız an kolaylaşıyor. Araba kullanmak için öncelikle rahat olmanız gerekiyor. Gergin olduğunuz sürece sınavı geçemezsiniz. Ben manuel kullanıyorum. Ama eğer gaz-fren-debriyaj senkronu zor geliyorsa otomatik oldukça kolaylaştırıyor işleri.İyi akşamlar arkadaşlar.Aslında çok sıradan ama benim için resmen bir kabusa dönen bir sorunum var.27 yaşındayım ve bu sıralar boş zamanım olduğu için ehliyet almaya karar verdim.Daha önce hiç araba sürme deneyimim olmadı.Hoş,zaten arabalara pek ilgim de olmamıştı.Bir kursa başladım ve direksiyon dersleri aldım.Cumartesi günü de sınavım var.Ama bana her şey o kadar zor geliyor ki...Bir türlü düzgün kullanamıyorum, parklarda hep bi sıkıntı yaşıyorum,her gece rüyalarıma giriyor, hep rüyalarımda kaza yapıyorum.O kadar çok stres oldum ki her an aklımda.İnsanlara,akan trafiğe bakıyorum."Bu kadar insan rahatlıkla ara sürebiliyor sen niye süremiyorsun".diye diye kendimi yiyiyorum.Psikolojim alt üst oldu resmen.Ya hayatımın hiç bir anında bu kadar zorlanmadım.Gercekten araba kullanmak bu kadar zor mu?
5 yıldır araba kullanıyorum :)İyi akşamlar arkadaşlar.Aslında çok sıradan ama benim için resmen bir kabusa dönen bir sorunum var.27 yaşındayım ve bu sıralar boş zamanım olduğu için ehliyet almaya karar verdim.Daha önce hiç araba sürme deneyimim olmadı.Hoş,zaten arabalara pek ilgim de olmamıştı.Bir kursa başladım ve direksiyon dersleri aldım.Cumartesi günü de sınavım var.Ama bana her şey o kadar zor geliyor ki...Bir türlü düzgün kullanamıyorum, parklarda hep bi sıkıntı yaşıyorum,her gece rüyalarıma giriyor, hep rüyalarımda kaza yapıyorum.O kadar çok stres oldum ki her an aklımda.İnsanlara,akan trafiğe bakıyorum."Bu kadar insan rahatlıkla ara sürebiliyor sen niye süremiyorsun".diye diye kendimi yiyiyorum.Psikolojim alt üst oldu resmen.Ya hayatımın hiç bir anında bu kadar zorlanmadım.Gercekten araba kullanmak bu kadar zor mu?
Aynı şeyleri bende kendime söylüyorum.O kadar insan kullanıyor ben de yapabilirim diyorum ama olmuyor.Kimle konuşsam araba kullanmak çok zevkli bir eylem diyorlar ama benim için resmen bir cin işkencesi.İyi dileklerin için teşekkürler.Öncelikle beynini hazırla canım..Sen kendin inanırsan yapamayacağın bir sey yok Ama korku beyinde devam ettikçe işin zorlaşır Ben yaklaşık 10 yıldır araba kullanıyorum yazılı sınavı da direksiyon sınavını da ilk seferde geçtim Becerikli olduğum icin mi Hayır Cesaretli olduğum için başardım Bu işin beceriyle alakası yok Cesaretini topla O kadar araba kullanan kadinlardan farkın ne??? Hiç zor bir şey değil aksine çok keyifli bir şey Bunu başardıkça kullandıkça anlayacaksın..Şimdiden başarılar Allah yardımcın olsun
Benim için zevkli bir olaydan çok işkenceli,bi an önce şu koltuktan kalksam diye karşıladığını bir durum. Teşekkürler5 yıldır araba kullanıyorum :)
Aksine keyifli bi olay :)
Açıyosun en sevdiğin şarkıyı , söyleye söyleye ilerliyorsun :)
Sınavınızda başarılar :)
Ek dersi bende düşündüm ama verdikleri fiyat çok fazla geldi.Şu an bütcemin kaldırabilecegı bir meblağ değil maalesefAraba kullanmak zor değil. Sınava hazır hissetmeden girmek zor. Bence ek ders alıp tamamen hazır hissetmelisiniz.
Işte sedece söylemek yetmiyor beyninizi inandirin İleride kendinize çok kızacaksınız neden bu kadar korktum diye Araba sürmenin keyfini çıkarınAynı şeyleri bende kendime söylüyorum.O kadar insan kullanıyor ben de yapabilirim diyorum ama olmuyor.Kimle konuşsam araba kullanmak çok zevkli bir eylem diyorlar ama benim için resmen bir cin işkencesi.İyi dileklerin için teşekkürler.
Yanlış anlamayın da işkence gibi geliyorsa neden ehliyet alıyorsunuz ki,almak zorunda değilsiniz.Benim için zevkli bir olaydan çok işkenceli,bi an önce şu koltuktan kalksam diye karşıladığını bir durum. Teşekkürler
İnşallah dediğiniz gibi olur.Çünkü resmen psikolojimi bozdu.Ergenliğimde bile bu kadar duygu durumumun bozulduğunu hatırlamıyorum.Bu dünyada cinsellikten sonra en zevk aldığım şey.
Araba kullanmak için cidden tek ihtiyacınız olan şey cesaret . Bi alışın vazgeçemeyeceksiniz .
Malesef biraz zorunluluktan.Annem ve babam yaşlandıkça artık.Ehliyetleri de yok.Bu zamanda araba artık lüks degıl ihtiyaç artık.Yaşadıgımız yer kendi araban olmadan hastaneye,postaneye her zaman gidebileceğimiz bir yer değil.Her zamanda başka birinden rica etmek olmuyor.Yanlış anlamayın da işkence gibi geliyorsa neden ehliyet alıyorsunuz ki,almak zorunda değilsiniz.
Ben kursa giderken bir kaç tane hoca vardı sürüş eğitimi veren. Bazen insan yanındaki insandan dolayı da kasabiliyor kendini. Bi gün sürüş saatimi değiştirmek istediğimde o saatte şu hoca var dediler kabul etmedim çünkü x hoca işinde daha tecrübeli olsa gerek ki cesaret veriyo du koltuktan inmek istemiyodum. Mesela babam varken şöför koltuğuna asla binmem heralde kaza yaparım ama annem yanımdayken araba kullandığımın farkına varmam sohbet ederken. Sınavdan önce size cesaret verecek sakin bir akrabanız olabilir test sürüşü yapın derim.İyi akşamlar arkadaşlar.Aslında çok sıradan ama benim için resmen bir kabusa dönen bir sorunum var.27 yaşındayım ve bu sıralar boş zamanım olduğu için ehliyet almaya karar verdim.Daha önce hiç araba sürme deneyimim olmadı.Hoş,zaten arabalara pek ilgim de olmamıştı.Bir kursa başladım ve direksiyon dersleri aldım.Cumartesi günü de sınavım var.Ama bana her şey o kadar zor geliyor ki...Bir türlü düzgün kullanamıyorum, parklarda hep bi sıkıntı yaşıyorum,her gece rüyalarıma giriyor, hep rüyalarımda kaza yapıyorum.O kadar çok stres oldum ki her an aklımda.İnsanlara,akan trafiğe bakıyorum."Bu kadar insan rahatlıkla ara sürebiliyor sen niye süremiyorsun".diye diye kendimi yiyiyorum.Psikolojim alt üst oldu resmen.Ya hayatımın hiç bir anında bu kadar zorlanmadım.Gercekten araba kullanmak bu kadar zor mu?
Erkek kardeşim direksiyon sınavında 5 de anca geçebildi :) merak etme tek değilsin :)İyi akşamlar arkadaşlar.Aslında çok sıradan ama benim için resmen bir kabusa dönen bir sorunum var.27 yaşındayım ve bu sıralar boş zamanım olduğu için ehliyet almaya karar verdim.Daha önce hiç araba sürme deneyimim olmadı.Hoş,zaten arabalara pek ilgim de olmamıştı.Bir kursa başladım ve direksiyon dersleri aldım.Cumartesi günü de sınavım var.Ama bana her şey o kadar zor geliyor ki...Bir türlü düzgün kullanamıyorum, parklarda hep bi sıkıntı yaşıyorum,her gece rüyalarıma giriyor, hep rüyalarımda kaza yapıyorum.O kadar çok stres oldum ki her an aklımda.İnsanlara,akan trafiğe bakıyorum."Bu kadar insan rahatlıkla ara sürebiliyor sen niye süremiyorsun".diye diye kendimi yiyiyorum.Psikolojim alt üst oldu resmen.Ya hayatımın hiç bir anında bu kadar zorlanmadım.Gercekten araba kullanmak bu kadar zor mu?
İyi akşamlar arkadaşlar.Aslında çok sıradan ama benim için resmen bir kabusa dönen bir sorunum var.27 yaşındayım ve bu sıralar boş zamanım olduğu için ehliyet almaya karar verdim.Daha önce hiç araba sürme deneyimim olmadı.Hoş,zaten arabalara pek ilgim de olmamıştı.Bir kursa başladım ve direksiyon dersleri aldım.Cumartesi günü de sınavım var.Ama bana her şey o kadar zor geliyor ki...Bir türlü düzgün kullanamıyorum, parklarda hep bi sıkıntı yaşıyorum,her gece rüyalarıma giriyor, hep rüyalarımda kaza yapıyorum.O kadar çok stres oldum ki her an aklımda.İnsanlara,akan trafiğe bakıyorum."Bu kadar insan rahatlıkla ara sürebiliyor sen niye süremiyorsun".diye diye kendimi yiyiyorum.Psikolojim alt üst oldu resmen.Ya hayatımın hiç bir anında bu kadar zorlanmadım.Gercekten araba kullanmak bu kadar zor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?