Bu Kadar da Zor Olmalıydı?

Ayy benim derdimin aynisi.Ilk sinav da kaldim 2.yi bekliyorum insallah gecerim:-)
Korku yok ama biseyi dusunurken baska seyi unutuyorum.Isikta kalkarken stop etmememeliyim diye dusunurken vites 2 deyken kalkmaya calistim ve kaldim😂 Simdi 2.sinav icin 300 lira bayilacam 😣

Arabadan anlarım, merakımda vardır, severim de ama ehliyeti üçüncü sınav sonunda aldım. Üstelik arabayı gayet iyi kullanıyor olmama rağmen. Bu işler az biraz yetenek ister. İlk zamanlarda yapamaman normal ama sonra sonra sen de alışırsın. Park da edersin,sollarsın da... Baktın ki hala yapamıyorsun haa o halde yapamıyorum deyip bırak zira araba bu, sokakta insanlar arabada da sen varsın. Can ile oyun olmaz. Kullanmasın sen de olur biter.

Şöyle düşünün ,sürücü kursu bir omul ve müfredatı var ,ortalama seviyede bir ders sayısı için sizden ücret alıyor ,bu herkes o kadar derste öğrenecek demek değil siz kendinizi buna şartlandırdığınız için yetersizlik hissine kapılıyorsunuz bazısı 14 derste bazısı 34 derste öğrenir ,kalırsanız üzülmeyin özel ders alın kendinizden emin trafiğe çıkarsınız

Siz sınava tam hazır değilsiniz belli ki o yüzden böyle hissediyorsunuz. Özel ders alın bence. Ben de sürücü kursunun derslerinden sonra özel ders almıştım, sonrasında sınavı geçtim. İlk sınavda ben de kaldıydım ne yalan söyleyeyim çünkü tam hazır değildim.

ıkı kez sınava gırdım ıkıncısınde alacagımdan emındım çunku arabayı hıssedıyordum ve ona yon verenın kendım olduğunu anlamıştım... ilk girişim fıyaskoydu ek ders almam için duzgun bır egıtım vermedıler...

Back
X