hatırlarmısınız bilmiyorum kızlar, geçenlerde bir konu açmıştım oğlumun sünnetini yaptırdık mevlütünü yapacaktık ama görüşmediğim eltim hiç aklında yokken kendi oğlunu iki ara bir derede sünnet ettirip benim mevlüt yapacağım tarihte kendi oğluna düğün yapmıştı. tabikii eşimde gitmedi bende... zaten görüşmüyorum Allahından bulsun deyip erteledim bu hafta sonuna da bi şekilde nasip olursa yapacağım. yalnız oğlum geçenlerde onlar geldiğinde babannesine gitmişti. bana da dün durduk yere, anne yengem bana altın taktı aşağıda dedi, önce anlam veremedim ne olduğunu sordum aşağıda oynarken elbiseme altın taktı sen sünnet oldun ya ondan takıyorum dedi, biraz durdu sonra annene verirsin deyip masanın üstüne bıraktı bende orda unuttum dedi, babannesinde unutmuş. nedir derdi neden böyle yapıyor bilmiyorum ama çok sinsi bunu iyi niyetinden yapmadığını ben biliyorum... aylar önce onunla tartışmamızda eşim kardeşinin işyerinde çalışıyor maaşla, artık onu mu kastetti yoksa ne kurdu bilmiyorum ama siz bizim üstümüzden geçiniyosunuz, ben bilirim yapacağımı da dua et bişey yapmıyorum demişti, bu benim çok zoruma gitti onların bize bir kuruşları geçmedi, kayınvalidem o zaman ona söylemiş kimse kimseye çalışmadan bişey vermez orda yaptığı işin karşılığını alıyo die, o gün bugündür asla bi araya da gelmiyorum konuşmuyorumda, zaten kaynanama da söylemiştim onun bana iğne deliği kadar hakkı geçtiyse helal etmesin, benim geçtiyse bende etmiyorum dedim. çok üzüldümm haftalarca söyledikleri aklımdan çıkmadı. şimdi büyük ihtimalle kaynanam o yüzden bişey demiyo ama onlar giderlerken o altın ordaymış, ondan bir çöp bile asla almam da istemem de ama kaynanam bununla ilgili bana hiçbirşey söylemedi... aradan 3-4 gün geçti ama ne konusu var ne olayın adı... onunla bu kadar kanlı bıçaklıyken hiçbişey olmamış gibi oğlumun bana getirip onu aldığımı düşünmesini istemiyorum.
Son düzenleme: