• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadar kanıma dokunacağını tahmin etmemiştim..

zamaniyok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
107
0
96
Diğer
Hasretinle öldür be yar sevmelerle yor beni
Bana hatırın kalmaz yad ellerden sor beni
Gündüzlere sıgdıramam hasretin baştan aşar
Bu cefayı hakettimmi ihmal eden yar beni

Hayal etmek mümkün degil gül cemalin sır gibi
Sesin duymak şurda dursun gelecegin zor gibi
Arınmadım dertlerinden seller gezer tug gibi
Hiç mi yüregin sızlamaz bir sevenin var gibi

Gözüm hep yollarda kaldı sonunda sen var gibi
Manalı bakışlarından yandı gönlüm kor gibi
Gözler kiprige yalvarır görem geldi der gibi
Yemin mi ettin dönmemeye bir engelin var gibi

nede güzel anlatıo bu şarkı sözleri beni....
bu konuyuda yazarken bu şarkıyı dinleyerek yazıorum....
1.5 sene oldu dimi evleneli...iisiyle kötüsüyle geçen 1.5 sene....
çok sevdim seni çok aşık olarak evlendim seni...
senin beni sevmediğin kadar sevdim seni...
ama hiç aklımdan çıkaramadm benden önce 5 sene süren ve benimle aynı adı taşıyan o kızla yaşadıkların nedense hep aklımı kurcaladı...
evet senden öncesi beni ilgilendirmiodu tıpkı benimkinin seni ilgilendirmediği gibi..
ama duramıodum işte...
kendi rızamla bi çok defa neler yaşadınız anlatmanı istedim ama anlatmadın...
nihayet o akşam dilinden döküldü kelimeler...
onu ne çok sevdiğini anlatırken içimin bukadar çok acıdıgını inan bilmezdim...
ona gül aldıgını.....
paran olmadıgı için parklarda bahçelerde dolandıgı...
basit bi lise aşkıymış ama ilerleyen dönemler kızınızın adını bile koymanız planını vermiş size...
olmamış ama içinde kalmış hep biliorum...
çok sevmişsin onu aşık olmuşsun..ayaklarını yerden kesmiş..
benide böle sevdinmi acaba...
dile kolay 5 sene .....
benle henüz 2 sene...
askerdeyken kızın bi başkasıyla nişanlandıgını duydugunda çok yandımı için...
çok ağladınmı...
sesim titriodu sen bunları anlatırken..
gözlerim doluodu ama ben istemiştim anlatmanı dimi....
demek bi kızınız olucaktı...
ama olmadı ...
hiç gördünmü onu benle evlendikten sonra..
gördün dimi....
hala kaldımı aklının bi köşesinde...
bana adımı söylediğinde o geliomu aklına...
ne fenaki adımız aynı....
üffff daha çok yazıcam var ama vaktim doldu...
yarın devam edicem..
çnk bende çok doluyum...

........................................

dün yarın demişim işte bgn yarın oldu...
nede çabuk geçti bi gün...
sende böle çabucak unutabildinmi acaba...
ben kimseyi senin kadar sevmedim biliomusun..
ama senin o kızın bi gülümsemesine dünyayı verdiğini duyunca mahvoldugumu anladım ama gülüodum karşında..
içim ağlıodu ama ben gülüodum..
demek okulun en güzel kızıydı o ve sana bakıcanı hayal dahi edemezdin..
ama koca 5 yılı beraber geçirirken düşündünmü ilk gününü...
işin olmadıgı ,askere gitmediğin için kızın evlenelim ısrarlarını hep geri çevirmek zorunda kalmışsın...
için acımış ama onu mağdur etmekde istememişsin..
ve gelir askerlik zamanı..
okdar ayrılığa bide askerlik eklenir daha beter olur yar acısı dimi...
aradaki soğukluğu anladın demek..
aramaların arası açılır...
zar zor edilen telefonlar bile eski mutluluğu vermez olur...
anlarsın bi sıkıntı vardır ama elin kolun bağlı bişelr yapamazsın...
ve sonunda öğrenirsin başkalrından kızın zorla,istemeyerek,ailesinin zoruyla evlendğini...
ben hiç ağlarken görmedim seni..
onun için ağladınmı acaba...
kaçgün atamadın etkisni...
herkes kendi yoluna diyip sineyemi çektin koca 5 seneyi....
demek herkes biliodu sizi...
demek herkes evlenecek gözüyle bakıodu size...
okadar seviodunuz yani birbirnizi....
o evlenmeseydi eğer beklesedi seni...
şua benimle diil onunla evli olucaktın dimi..
bende seni hiiiiiççç tanımamış olucaktım....
sana aşık oldugum kadar kimselere aşık olamıcaktım belkide....
onu gördüğünüde anlattın daha sonra...
bi yerde görmüşsün...
yanında kocası ve iki kızı varmış..
ve kocasının yanında sana bakıomuş öleeeceeee..
hala seviomuymuş seniii...
sen,sende ona onun baktıgı gibi baktınmı..
bakmadın dimi.....

.......................

sen anlatırken bunları gecenin ikisine kadar içimin bukdar parçalanıcanı inan bilemedim...
birilerine anlatmalıydım ...
belkide en güzel olanı yapıp buraya yazdım....
içimi nekadar acıttıgını bil istedim...
güldüm ama sen uyuduktan sonra banyoya gidip dakikalarca ağladıgımı sen farketmedin bile...
şuan toparlamaya çalışıorum...
bilinmeyen bi düşmanla savaşmak istemorum...
şimdiye bakıorum...
sen benimsin bana aitsin..
ben dokunuorum sana...
kokun,tadın herşeyin bana ait dimi..
o kız çok benim yerimde olmak istedi belkide...
ama geçmiş olmuş bitmiş..
şimdi ben varım...
beni herşeyden daha çok seviorsun dimi....

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Son düzenleme:
gerçekten çok zor senin içinde onun içinde ama bunları düşünme,evlisin sen...
Eşin seni sevmese evlenmezdi...

eşinin icinde kaldığını hala ona karsı bir seyler hissettiğini düşünüyorsun..ama bence öyle değil..öyle olsaydı evlenmezdi diye düşünüyorum..ister 5 sene olsun ister 15 sene..onunla 5 sene beraber olduğu seninle 2 sene olduğu için üzülüyorsun ama farkindamisin o senin kocan..siz bir omur berabersiniz..beraber yaslanicaksiniz..bu güzel hayatı beraber paylasicaksiniz..55-60 sene belkide daha fazla evli olucaksiniz..gecmise bu kadar takılırsan sadece sen üzülürsün..merak ediyorsun yaşadıklarını ama etme..ilgilenme..düşünme..o bitti artık..o yok..artık sen varsın..evlisini artık..ötesi mı var..gecmis geçmiştir,yaşanmış ve bitmiştir..siz birbirinizin simdisi ve gelecegisiniz..

bana eşimi hatırlattı bende 2 sene evliyim benden önce ünüversienden bi kz arkadaşı olmuş her insanın olabilir neyse cıkmışlar ama eşim onla hiç çiddi düşünmemiş hep olmaz demiş ama kız hep zorlamış
niye olmasın sana uyarım demiş
üniversite bittiyinde arada tlf görüşüyormuş
sonra görücü usuluyle evlendik nişanlıyken yaşadıklarını anlattı başkasından duyma diye
benden öyren diye
o zaman umrumda bile deyildi sanki başkasını anlatıyormuş gibi
ama öyle deyilmiş evlenince ismi cok cıktı karşıma
önce birlkte cektiyi resimleri gördüm günlerce aglamıştım hiç unutmam
ama düşününce zaten sevseydi onla evlenirdi demeki bence üzülüme

şimdiki gençleri anlamıyorum gecmişe sünger çekin geleçeğe bakınnn
üzmeyin tatlı canınızıııııı takmayın kafanızaaaaa
kıslarrkaydirigubbakcemile5

ah be ablam naptın ağlattın beni zaten dokunsan ağlıcak durumdaydım...ama inan kocan seni sevmese evlenmezdi böyle düşün ve onu mutlu et kendini üzme o senin yanında istemese olmazdı böyle düşün ben napıyım benim sevdiğim gitti eski sevgilisine gitti beni bırkp...
onun değerini bil ablacım bu konuyuda fazla açma derim..

benimde eşimin ünvde 2 sene aynı evi paylaştıgı bi kız olmus su an benle ne paylasıosa onlada paylasmıs bazen delilik damarım tutar heryerini ısırırm nie aynı evde kaldın fln die ama sakalaşırız yani dert etmem kendime bunu sende etme derim eşin onu unutamasa senle evlenmezdi

ben napiyim benimkinin tek sevdiği kız arkadaşı artık hayatta değil mafoldumben
eşin seni sevmese seninle evlenemzdi üzme tatlı canını evliliğini yürtümeye bak,üzülüp eşinide üzme...

ana bu hikaye bana çok tanıdık geldi.ablamın başından aynısı geçti.oğlan askerdeyken ablam nişanlandı.kızları olacaktı isim bile belirlemişlerdi.sonra oğlan balamın adında bir kızla evlendi.ablamın adı serpil :))))

ana bu hikaye bana çok tanıdık geldi.ablamın başından aynısı geçti.oğlan askerdeyken ablam nişanlandı.kızları olacaktı isim bile belirlemişlerdi.sonra oğlan balamın adında bir kızla evlendi.ablamın adı serpil :))))

Haydi birde tanıdık çıkıyormuşsunuz kaydirigubbakcemile3

Arkadaşım, şaka bir yana geçmişe mazi derler, eşin seni sevmese evlenmezdi, en önemlisi de evli kalmazdı. Kafanı yorma böyle şeylerle. Evlilikle flört farklı şeyler, eminimki sen sevgine çok daha şeyler katmış, çok daha fazla emek vermişsindir.:hooray:

Bence de kafanı yorma hepimizin hayatında böyle öncesi var işte, insan yüreği hayatının kesitlerini kaydedip çıkardığı yerine yenisini koyduğu bir makine değil ki geçmişte de kalsa yaşanan bir takım duygular acılar var ve zaman zaman hatırlanacaktır, ama sen şimdiye bak eşine acılarını eski duygularını hatırlatma yeniden kaba bir tabirle eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürme şu an senin yanında ve sen onu geçmişiyle kabullendin şimdi bunları sorgulamak ikinize de acıdan başka bir şey vermez

ahh canım.. seninle henüz iki senede olsa o bir ömür geçinmek için attı o imzayı sevmese atarmıydı...

öncekiler öncede kalır adı bile unutulur zamanla.. eşimden önce7-8 yıllık bir beraberliğim vardı.. onunda benden önce bir çok flörtü olmuş o da bende hiç takılmayız... biz 2 yıldır beraberiz... mutluyum.. mühim olan aşşkk...:))

boşvar hayatım kurcuklama geçmişi önüne bak eşin seni sevmese seninle evlenmezdi sen müsterih ol eşinide sık boğaz edip üzme bu sadece ilişkine zarar verir

o kızı o zamanlar sevmiş evlenmeye karar vermiş ama olmamış.
şu an seninle evli bir ömür boyu birlikt olmak için imza atmış.
hem o kız da evli ve çocukları var.
üzülmekle içinin acımasında haklısın belki. hepimizin kocamızın en sevdiği insan olmayı isteriz. ve öyleyizde çünkü onlar bizle evli ve en çok bizi seviyor.
kendini geçmişi düşünüp üzme.
eşin sana ait bir ömür boyu.

üfff çok kanıma dokundu bee....
bide altta başta yazan türküyü dinleyip okuyunca ağlamaktan alamadım kendimi....

Son düzenleme:
İnsan ister istemez sinirlenio kızıo bazen geçmişe ,geçmiştekilere
bende eşimn benden önceki kız arkadaşını anlatmasını istedim .çok zorladım
biraz bahsetti . . .çok sevmiş,sevdiğini sanmş falan filan .ismini falan biliorum resimlerini falan görmedim ama çok merak ediorum .lise aşkıymş lisede başlmş ve btmiş
acaba hala ona karşı bişeyler hissediyormu diye merak etmioyor değilim.hissetmktn kastm merak ediomu napıyor diye . . .
Aslnda bazende kızmıyor değillim kendime. ne diye kendimi yiyip bitiriorumki !!
Olan olmş yaşanan yaşanmş.bzde yaşamadıkmı geçmişte bazı şeyler .
bzde aşık
olmadıkmı :( keşke eşlermz ilkimiz olsaydı ama olmadı işte .Kader deyip geçmeliyiz artk sanırım

ben duygusuz muyum ki...etkilenmedim...
hayır değilim...bana çok saçma geliyor böyle şeyler...insan niye kocasına birini çok sevdin mi anlatsana der ki...alacağı cevaptan ne umar...en sevdiğim sensin'i duymak mıdır hayali...eee...duysa ne olacak...o adamı sevmişsin ki kocan...o adam da seni sevmiş ki karısısın onun...her sabah uyandığında gördüğüsün...insanların ağızlarından çıkanla uğraşmayı bırakın bence...yaşadığınız hissettiğinizle ilgilenin...bırakın maziyi...kendinize güvenin, hayatınıza, evliliğinize...geçmişte biri varmış da, çok sevmiş de...püfff....insan hayatı neden zehir eder ki kendie bukadar....

valla ben böyle eski sevgili takıntısı olan insanları anlayamıyorum. evlenmeyin kardeşim madem bu kadar takıp türk filmi gibi senaryo çıkaracaksanız.. evlendikten sonra eşinin geçmişi için ağıt yakmak nedir yani... adam 5 sene sevmiş işte belki de gerçekten sizden daha çok sevmiştir bunları önceden düşünmekte yarar var, sonradan da hiç düşünmemekte yarar var...

Back
X