• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadar karaktersiz olunabilir mi?

fadime_32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
267
3
96
Isparta
şu an sinirden çıldırmak üzereyim.eşki eşim (2 ay önce boşandık)babam dahil çevremizdeki arkadaşlarımızda fadime benle yatmıyo.arkasına dönüp uyuyo.bana karılık yapmıyo demiş.herkese rezil oldum.bu nasıl bi adammış böle ya...bi insan bu kadar uçkuruna düşkün olup da 5 yıllık karısını alemin diline bu şekilde düşürebilir mi ya...ki böle bişi de yok kendisi tam bi seks manyağıdır.normal bi insan gibi değildir yani.kendine yetmeyen bişeyi nasıl bana mal eder de bu şekilde konuşabilir ya.KARAKTERSİZ.2 gün sonra kızının yüzüne nasıl bakacak bu adam ya..

şu an sinirden çıldırmak üzereyim.eşki eşim (2 ay önce boşandık)babam dahil çevremizdeki arkadaşlarımızda fadime benle yatmıyo.arkasına dönüp uyuyo.bana karılık yapmıyo demiş.herkese rezil oldum.bu nasıl bi adammış böle ya...bi insan bu kadar uçkuruna düşkün olup da 5 yıllık karısını alemin diline bu şekilde düşürebilir mi ya...ki böle bişi de yok kendisi tam bi seks manyağıdır.normal bi insan gibi değildir yani.kendine yetmeyen bişeyi nasıl bana mal eder de bu şekilde konuşabilir ya.KARAKTERSİZ.2 gün sonra kızının yüzüne nasıl bakacak bu adam ya..

Boşandıktan sonra taraflar birbiri hakkında yerli yersiz konuşuyor maalesef.
Takmayın kafanıza.
Sinirlenirseniz,üzülürseniz amacına ulaşmış olur zaten.

Kendi suçunu ezikliğini nasıl bastırcak ancak böyle saçma sapan konuşarak tabiki o zaten adam gibi adam olsaymış eşiyle mahremini kimselere anlatmaz o yüzden üç kuruş insanlar için can sıkmaya değmez boşverin

sorumsuzluk,şiddet,aldatma,ilgisizlik,bencillik,hepsi vardı yani...

kendi önüne bakmayıp size çamur atmaya çalışıyor desenize... aslında utanmıyacaksın bişey beceremiyordu bende istemiyordum diyeceksin :35::35: siz bu adamdan boşanmakla iyi etmişsiniz hiç ama hiç üzülmeyin herkes bişeyler düşünür o lafı eden adamın notunu herkes verir , neden derseniz herkesin bi anası bacısı karısı kızı var !!!!!

kendi önüne bakmayıp size çamur atmaya çalışıyor desenize... aslında utanmıyacaksın bişey beceremiyordu bende istemiyordum diyeceksin :35::35: siz bu adamdan boşanmakla iyi etmişsiniz hiç ama hiç üzülmeyin herkes bişeyler düşünür o lafı eden adamın notunu herkes verir , neden derseniz herkesin bi anası bacısı karısı kızı var !!!!!

aynen öle canım çamur atmaya çalışıyo ufacık beyniyle.dediğin gibi bende cevap versem utanmasam onun seviyesine düşmüş olurum.ama ben onu allaha havale ettim.susuyorum.hiçbişey demedim...

Eşin gururnua yediremiyordur arkadaşlarında sölediği gibi seviyesine inme boşver ( it ürer kervan yürürmüş ) Sen önündeki günlerine bak boşver onu zaten sen cevap vermezse sinirinden delirir

sen uzulme o kendi kalitesini ortaya koyuyor
tenezul edip cevap verme bile

Eşin gururnua yediremiyordur arkadaşlarında sölediği gibi seviyesine inme boşver ( it ürer kervan yürürmüş ) Sen önündeki günlerine bak boşver onu zaten sen cevap vermezse sinirinden delirir

terbiyesizlikten başka bişi değil.öle ya da böle 5 sene geçirmişiz ve bi kızımız var.hiç yakışıyomu.yazık...

Napalım değiştirebilirmiyiz bu herifi...asla!!!napacan o zaman kendini düşüneceksin çocuğunu düşüneceksin açacaksın bi müzik allah tependen baksın herifff diyip gülüp geçecen:)

Back
X